Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
inandığınız komplo teorisi konusu olsa oraya yazmak isterdim, bulamadım. kamil0920 abimiz bu yağışlar üzerine konu açmış mı diye baktım onu da göremedim.

malum tişörtümü giyip son dönemde yağan yağmurlar, oluşan selleri ben de bu iran savaşına bağlıyorum. uzmanlara bakıyorum batıdan gelen hava akımına karşı altımızda kalan ülkelerin bir müdahalede bulunamayacağını, geçmiş yıllardaki verilere baktığımızda da benzer verileri gördüklerini, bu iddiaların komplo teorisi olduğunu söylüyorlar ama şöyle gözümüzle bakınca da ülkemizin dört bir yanının yağış altında olduğunu görüyoruz. barajlar taşıp duruyor, seller oluşuyor. yıllardır kış dönemi dahil böyle yağışlar görmemiştik. teknolojinin bu kadar geliştiği bir ortamda bulut tohumlama suni yağmurlama yapıldığı bilinen bir gerçekken ben daha ileri bir teknolojiyle iklim konusunda ülkemize müdahale edildiğini düşünenlerdenim. bu komplo teorisine inanıp sözümü söylediğime göre malum tişörtümü çıkartayım. yoksa her olayda dış güçler, abd, onun arkasında israil der dururum.

Zaman , unutmak istediklerimizi önümüze serer , unutmak istemediklerimizin için ise hızlıca akar gider.

Bu bizim kazanabilecegimiz bir savaş değil..

Artik şeytanın bile kendinden şüphe ettiği bir döngüdeyiz yaşamda.

insanoğlu, kötülüğün şerrin iftiranin ve insanları yıkacak yakacak ne varsa hepsinin sınırını zorlayıp huzursuz eden ve de asla bundan pişman olmayan bir varlığa dönüştü.

Herkes herşeyi çok rahat bir şekilde sanki sahibi ( Allah) yokmuşcasina yapıyor ediyor.
Gündüz kalp kıranlar üzenler gece uykusunu deliksiz uyuyabiliyor. Peki bedelsiz iyilik ya da kötülük varmıdir ?

Ben hiç birşeyin karşılıksız kalacağına inanmıyorum. Dikkat etmeli bir insana bir şey söylerken kötülük düşünürken durup tartmali.

Kul kula çok bişey yapamaz bu manada fakat Allahin adaleti üzerinize olursa ozaman kaybedecek çok şeyiniz vardir.
Gece gündüz taşıdıginiz kalbinizi sıkıştıran o huzursuzluk veren şey başkalarına yaptığınız kötülügün dokunuşlaridir.

İnsan kendine zarar verir herşeyi yapar ama yine kendi kaybeder iş başkalarına zarar vermekse Allah'ın azabindan korkmalı.

Maşallah size emre.. Allah'ım damatlık giydiği günlerini de göstersin sağlıkla birlikte inşallah.. bu vesileyle kurban bayramın mübarek olsun .. selamlar , saygılar..
Sağ olasın Ali kaptan..
Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda bu görüntüyü..
Bayramını kutlar iyi tatiller dilerim..

Geri