Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bitirdim onu ben 1 ve 2 yi de cyber e yeni sardım normal de oynamayacaktım bug yüzünden de düzeltiler diye okudum, ama daha dakka bir adam arşı aleme doğru yürüyorduRed dead redemption varken cyberpunk oynamak da ne bilim
efso farklı bir oyun, hikayesi diğer oyunlara hiç benzemiyor düşündürüyor baya böyle mi olacak yeni dünya gerçekten diye.detroit o kadar iyi mi ya harbi
Steam arkadaş kodun neydiRed dead redemption varken cyberpunk oynamak da ne bilim
demosunu oynamıştım da devamını getirmedim açıkçasıefso farklı bir oyun, hikayesi diğer oyunlara hiç benzemiyor düşündürüyor baya böyle mi olacak yeni dünya gerçekten diye.
oyna oyna güzel baya bende ilk bir iki akış oynadım baktım sarıcak saatler sürücekdemosunu oynamıştım da devamını getirmedim açıkçası
Alayım bakayım şimdioyna oyna güzel baya bende ilk bir iki akış oynadım baktım sarıcak saatler sürücekbıraktım direkt yıllık izinde komple bitiririm