Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
malumatfuruş olmayınca ve ilgilenen avukat da olaydan biraz uzaklaşınca uzun zamandır şu cinayetle ilgili gelişmeleri takip etmiyordum. tekrardan gündeme gelince bakayım dedim.
şu cinayetin çözülememesi bu ülkenin ayıbı. baba konuştukça annenin panik halleri, babanın saçma sözleri, yine tutarsız ve daha öncekinden farklı açıklamalar.
babaya niye hiç yayınlara katılmadınız sorusu soruluyor, benim yerime evin reisi var işte orada o katılıyor diyor hahaha kikiki yapıyorlar sonra.
anne, baba, abi, hiçbiri normal değil. özel birime devredilmiş dosya. umarım çözülür.Bende takip ediyordum bu olayı aslında..
Müge Anlı olmasa çoktan zaman aşımından konu kapanmıştı..
Ben abisinden şüphelendim çünkü o an evde olan oymuş ve eve yabancı girse kız bağırırdı komşular bile diyor abisi gelmiş olacak ki hiç tepki vermemiş annede hastaneye gitmiş kızın okuldan geleceğini bilen aile gibi bu durumda..
Numaralarımızı dağıtırkende o gülüyordu….. utanmadan bir de forumda ahlak polisi gibi gezinmiş.Hala gülüyorum şu yazıya jdjd