Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Güzel gözlerin camda
Beklersin çıksın yola
Bu akşam bir değişiklik yapıp
Kapıyı çalacak anasıyla

Falım dörtlüsü

Bazıları cidden çok 2 yüzlü ya. Herkesle konuşup arkadaşım kulpu takıyorlar biz birine selam yazınca flortoz oluyoruz hee onlarda benim arkadaşım? Peh

takip ettiğim olaylardan biri de bu. gündeme gelen diğer olayların aksine birçok kişi tarafından şu olay bilinmiyor.
emekli bir paşa, oğlu için yıllardır adalet arıyor. karşısında her zamanki gibi eli kolu bir yerlere uzanan kodamanlar.
gülistan doku, rojin kabaiş, rabia naz cinayetlerinde gördük neler olduğunu. tweeti atanın dediği gibi paşa çocuğuna bunu yapan sıradan anadolu insanına neler yapmaz.

Gözlerin abanoz
Bedenin alaca mavi
Hangi eller mıhladı seni
Hiçliğin ortasına

Sıradan, küçük yaşamlar sürüyoruz
Kim bozar bu büyüyü Biz için?
Evlerimizde sessiz sedasız yaşıyoruz
Kim korkusunu yenebilecek?

Sen sihirli iksirle oyunlar oynayan
Uçurumun cadısı
Uzak kalan
cennetin sıcacık ateşinden..

Geceleyin açan çiçek
Esmer bülbülüm
Acıdan kanatlarını çırparsın
Karanlığın harmanında

Ve çiziklerini duyuyorum
Tüylerinden geriye kalan..

• Beğen
Tepkiler: ne
Ağabeyim de sızdı, Allah bir beni sızdırmıyor.
Bugün ağabeyim kendi eski odasında bize misafir, ne misafiri, burası onun evi...
Annemden tost istemiş, yapana kadar sızmış. Annem de diyor sen yer misin, dedim anaaa anaaa, benim içerken ne zaman bir şey yediğimi gördün?

Ben yalandan 2 çatal alırım mezeden, 2 fıstık atarım ağzıma önümde durandan, bitti.

Bugün ölmem, bugün yan odamda ağabeyim var. Ne güzel. Eski günlerdeki gibi...

o bensiz ben onsuz mutsuzum ama gururumuzdan yazamıyoruz birbirimize. Çatlak kız

malumatfuruş olmayınca ve ilgilenen avukat da olaydan biraz uzaklaşınca uzun zamandır şu cinayetle ilgili gelişmeleri takip etmiyordum. tekrardan gündeme gelince bakayım dedim.
şu cinayetin çözülememesi bu ülkenin ayıbı. baba konuştukça annenin panik halleri, babanın saçma sözleri, yine tutarsız ve daha öncekinden farklı açıklamalar.
babaya niye hiç yayınlara katılmadınız sorusu soruluyor, benim yerime evin reisi var işte orada o katılıyor diyor hahaha kikiki yapıyorlar sonra.

malumatfuruş olmayınca ve ilgilenen avukat da olaydan biraz uzaklaşınca uzun zamandır şu cinayetle ilgili gelişmeleri takip etmiyordum. tekrardan gündeme gelince bakayım dedim.
şu cinayetin çözülememesi bu ülkenin ayıbı. baba konuştukça annenin panik halleri, babanın saçma sözleri, yine tutarsız ve daha öncekinden farklı açıklamalar.
babaya niye hiç yayınlara katılmadınız sorusu soruluyor, benim yerime evin reisi var işte orada o katılıyor diyor hahaha kikiki yapıyorlar sonra.

Bende takip ediyordum bu olayı aslında..

Müge Anlı olmasa çoktan zaman aşımından konu kapanmıştı..

Ben abisinden şüphelendim çünkü o an evde olan oymuş ve eve yabancı girse kız bağırırdı komşular bile diyor abisi gelmiş olacak ki hiç tepki vermemiş annede hastaneye gitmiş kızın okuldan geleceğini bilen aile gibi bu durumda..

Bende takip ediyordum bu olayı aslında..

Müge Anlı olmasa çoktan zaman aşımından konu kapanmıştı..

Ben abisinden şüphelendim çünkü o an evde olan oymuş ve eve yabancı girse kız bağırırdı komşular bile diyor abisi gelmiş olacak ki hiç tepki vermemiş annede hastaneye gitmiş kızın okuldan geleceğini bilen aile gibi bu durumda..
anne, baba, abi, hiçbiri normal değil. özel birime devredilmiş dosya. umarım çözülür.

Hala gülüyorum şu yazıya jdjd
Numaralarımızı dağıtırkende o gülüyordu….. utanmadan bir de forumda ahlak polisi gibi gezinmiş.
Tc me kadar öğrenip gülüp eğlendi buralarda.
Şikayette bulununca gülecek mi?
Dünden beri içim içimi yiyor.
Utanmaz arsız.

Geri