Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Numaralarımızı dağıtırkende o gülüyordu….. utanmadan bir de forumda ahlak polisi gibi gezinmiş.
Tc me kadar öğrenip gülüp eğlendi buralarda.
Şikayette bulununca gülecek mi?
Dünden beri içim içimi yiyor.
Utanmaz arsız.

sorma yaşam koçu jdsj
onun içi içini yiyecek bundan sonra. senlik bir durum yok. milletin özel bilgilerinin peşine düşenlerin, araştıranların, yayanların içi içini yiyecek. onlar utanacak. gerçi onu da becerebilirler mi bilmem.

Kaç kişi var bunu yapan Allah aşkına ya

Unutulmaya çalışan anlardan gücünü alan garip bir tavır..

s1 s2 s3 vardı yaptırım kuralları : /

11303.jpg

Ben forumun yöneticilerine gitmiyorum çünkü taraflı davranıyorlar. Dünden beri numaralarımız dağıtılmış diyorum bir tane yönetici sormadı. Üyelerin güveni sarsılmış. Bunlar numaraları dağıtana hizmet ediyor. Bu apacık belli. Onu banlamazlar.
Bu yüzden şikayet edeceğim yer belli.
Arkadaşlar,

Önceden bahsettiğimiz konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme geçelim.

Bir süredir bazı üyelerimize yönelik rahatsız edici davranışlar (tehdit, kişisel bilgilerin izinsiz elde edilmesi vb.) tespit ettik.
Bu durumları yakından takip ediyoruz.

Şu ana kadar netleşen hesapları forumdan kalıcı olarak uzaklaştırdık. Konuya dahil olabilecek başka kişilerle ilgili incelememiz de devam ediyor.

Elimize net veri geçen durumlarda aynı şekilde gerekli işlemleri yapıyoruz.

Konuyu sadece forum içinde bırakmadık, hukuki adımları da başlattık.

Eğer benzer bir durum yaşayan ya da “benim de başıma geldi” diyen varsa, bize yazabilir.

Yardımcı olabileceğimiz ne varsa destek oluruz.

İsimsiz şikayetlerinizi forumdan çıkış yaptıktan sonra Bize ulaşın adresinden iletebilirsiniz.

Böylece nickiniz bize ulaşmayacaktır.

Paylaşacağınız bilgiler bu süreç dışında kullanılmaz, bu konuda içiniz rahat olsun.

Amacımız buranın herkesin rahatça takıldığı, güvenli bir ortam olarak kalması. Bu süreci de panik yaratmadan, olması gerektiği gibi yönetiyoruz.

Taraflı davranmadigima emin olabilirsiniz.
Kanıtları ile sizde pm gönderin.

10 Nisan'da yazdığım postu yok saymaniz ve bunu böyle yazmanizda garip.

Numaralarımızı dağıtırkende o gülüyordu….. utanmadan bir de forumda ahlak polisi gibi gezinmiş.
Tc me kadar öğrenip gülüp eğlendi buralarda.
Şikayette bulununca gülecek mi?
Dünden beri içim içimi yiyor.
Utanmaz arsız.
En yakın dostları ss alıp atıyorlardır kendisine anna hanımcığım..

Malum şahıs forumdan ayrı duramaz bir forum birleşmesini bekler başka nickle yine aramıza sızar..

Yapmadığı şey değil..

Tahmin ettiğim kişi değildir inşallah bahsedilen kişi

cidden çok tuaf haraketler oluyor pek önemsemedim de, konu ile alakası olmayan insanların zernenişleri konuyla bizzat alakalı olan insanlardan daha fazla gibi geliyor. Hele biri var ki bura da kendini o kadar önemli gösterme çabasın da ki okudukça şaşırıyorum bakarsan ne suçlanan tarafla alakası var ne ortak arkadaşlar arasında yeri var nede başka bir vasfı var. Geliyor gidiyor böyle olacak da şöyle olacak da allahım bu günü unutamayacaklarda..

Ula sorarlar adama e be maydonozumsu arkadaş sana ne oluyor diye ?

Yanılmak istediğim için bir şey diyemem şu an. Çok tuhaf şeyler oluyor bu aralar

Bir dm kadar uzaktayim döngüsel hanimcim. Olmazsa birlikte yaniliriz nolcak .p zaten hersey birbirine girmis arada kaynar gider bizim yanilgi 😄
Hem oyunlarda benim hakkimda ustteki uyeye ozel mesaj atmadim demekten sıkılmadınız mi 😄

Bir dm kadar uzaktayim döngüsel hanimcim. Olmazsa birlikte yaniliriz nolcak .p zaten hersey birbirine girmis arada kaynar gider bizim yanilgi 😄
Hem oyunlarda benim hakkimda ustteki uyeye ozel mesaj atmadim demekten sıkılmadınız mi 😄
Mesajlaşalım tabi ki ama dedikodu olmadan, üstümüzü başımızı kirletmeden. Malum temizlik de zaman ve emek istiyor.

bu günayı da alıcan eline döve döve DÖVEEEEEEEEEE BİR HAL EDİCEN YA

Geri