Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Şu şarkı sanırım son dönemde bana aşk adına bazi şarkılarin yani sıra en çok etki eden şarkı.

Alıp götürüyor ,sanki bir aşkı müzik olarak değilde his olarak içimde yaşıyorum.
Aşk var ama inanmak değil de aşka zaman kalmadı belkide heves bilmiyorum, aşkı tam anlamıyla yaşamamış ama aşka çok yakışan biriyim ben şarkılarda da olsa bu böyle:d
Aşka aşık)

Uyumlu, sabırlı, sevdiklerine bağlı biriyim, çok da tolere sahibi ama bi sınır var. o sınır aşıldığında en ufak olayda her şeyi bir anda silebiliyorum ve bir daha arkama bakamıyorum. Sırf iyi niyetli davranıp yaptıklarınızı görmezden gelebilen, arkanızda duran insanları nasılsa elinizin altında olarak kabullenmeyin. Gün gelir beklemediğiniz bir anda elinizin altından kayar gider, aklınız şaşar. Zamanında bilinmeyen değerin yokluğunda kıymeti olmuyor

Taksici. Kendi taksicimin ağabeyi dün vefat etti; kanserdi. Allah rahmet etsin.

Dedim, taksici:
"Sen hangi sigarayı içersin? Bu saatte bana tekelci buldun."

Sigara içmiyormuş, evli değilmiş; nişanlısı varmış.

Peki, çevrende kim sigara içer?" diye sordum.

Sigara içen babası varmış.
Kendisine hangi içeceği sevdiğini sordum; ekşi elmalı soda içiyormuş.

"Çikolatayı kim sevmez?" diye sordum.
"Abi, o kadar şey almana gerek yok." dedi.

Babasına iki paket sigara, kendisine iki tane elmalı soda, bir tablet de çikolata aldım.

Sağa döndük. "Ben ineyim." dedim. Eve geldik.

WhatsApp Image 2026-04-10 at 01.34.11.jpeg

Ben kendimi değil, başkalarını mutlu etmeye geldim bu dünyaya.

Küçük Cem: Çok severim.

sabrın kanatları vardır, vakti geldiğinde uçar..

Arkadaşlar merhaba günaydın bugün pazar, siz uyuyun uyanmak için çok erken, benim sabah işlerimden biri de şu köşedeki caminin müezzinliği olduğu için, çok erken saatte bi' koşu gittim okudum geldim. Saat halen erken, uyuyun, ve uyandığınızda güzel bir pazar kahvaltısı yapın, fakat asla birayla kahvaltı yapmayın, çünkü bu çok günahtır.

Mor Efrem ne diyor, sarhoşluğu sevme, iğrençlikle ifşa olursun. . .

Işığınızı,başarınızı,güzelliğinizi normal şartlarda alt edemeyenler, çareyi sizi 'çok sevmekte' bulurlar ve hayatınıza candan bir dost olarak sokulurlar.
Kaleyi içten çökertecek bir şeyi de muhakkak bulurlar.
Hep derim: hiç birimiz özel ya da seçilmiş değiliz. Talancı biri talan eder; tabiatı odur ve sana bir takım özelliklerinden dolayı torpil geçmeyecektir.
Seviyor gibi okşarken s...cektir aslında. (sevecektir ama ayiplisindan)

Düştük yine kutsal kitabımıza…

Bastırılan sevgi insanı sadece mutsuz yapar. Bastırılan nefret ise çok daha kötüdür; insanı hasta yapar. İfade edilemeyen sevgiler yüzünden değil, yaşanmasına izin verilmeyen düşmanlıklar yüzünden psikiyatristlere “düşülür.”

IMG_3144.jpeg

İnsanın en büyük servetlerinden bir tanesi de ses tonu bence..

Tipiyle sesinin uyuşmadığı o kadar çok insan var ki..

Her defa başlamak yorucudur yeğenim,en sağlam olanı hiç bırakmadan devam etmektir.
Yine ültimatom günleri..

Off gittiler konusmayi 2 hafta sonrasina koydular ya :( Iki ayagim yarim pabuca girecek simdi :(((( Offf ki ne offf…

utanc verici zevkin,
zevki geçer utancı kalır : ))

Karı-koca olan bir çift arkadaşım var, birinin kayınbiraderi, diğerinin kardeşi, 24 veya 25 yaşında, kolon kanseriydi, sabaha karşı vefat etti, taziyeye gittim.

Üzüntüm daha da arttı ablası bana sarılınca, ölüm muhakkak son olsa da, asla basit değil. Kederlendim, içiyorum.

Ölülerim varken taziye çadırında yapılan muhabbetler,

dün Kıbrıs seyahati isteği duydum mesela,

ölün var, ölmüş,

sonra bana diyorlar ki, sen çok duygusalsın, hayır, insanlar çok gaddar.
Oğlu öldükten sonra Yunanistan'a tatile giden analar, abiler; kardeşinin cenazesini mezara koyduğu günün akşamı kahkahalara boğulan ablalar, rakı masası kuran abiler, enişteler; yoğun bakımda canı cebelleşirken rakı sofralarında dans eden akrabalar gördü bu gözler.

Dediklerimin ötesi de vardır ama bunlar beni duygusallıktan ziyade duygusuz yapıyor, senin aksine.

(Kaybın varsa başın sağolsun, bilip bilmeden daldım.)

Bugün pazartesi ve günü akşam etmem için çorba içmem ve tüm gün goygoy adı altında kafanızı ütülemem lazım. Yeni bir hayata başladığım için artık kahır dolu cümlelere yer yok! Bitti... İki mesaj sonra Makber'den bir cümle döşedi kalbi olan herkes helak oldu.

Arkadaşlar mapmaylesef ki, örselendim ve zorbalandım. Evet, kırık r'lerimle alay edildi, eski filmlerde zengin aile evlatlarının arasında kalmış fakir ama gururlu gence döndürüldüm... Ah!

Dün bir tane hn, ismi lazım değil, sapık gibi 78 defa mesaj ve arama teşebbüsünde bulunmuş. Bende biraz da sinirle, "Ya bi' durmaz mısın eve geçiyorum bi' dur dur." demişim,

cevaben ne yazmış?

-Duvuvum...

Sen benim r'lerimle dalga mı geçiyorsun hı- yazdım, yoo çok hoşuma gidiyor 100 defa dinledim demiş, bunların hepsi sapık.

R'lerimle dalga geçiyorsun bâri pazartesi geçme, salı geç. Çarşamba olmaz, hafta ortası, ben çarşambaları sevmem ne olduğu belli olmayan sinameki gibi bir gün, perşembe olur, cuma mübarek, cumartesi tam dalga zamanı, pazar biraz gerginimdir çünkü yarın pazartesi.

Geri