Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Gece uyandık bebiş için, neyse karnını doyurduk ve birtakım rutin işler kfjf Özkan bebişi uyutmak amacıyla odada gezinirken bacağını yatağa çarptı. Sesi geldi çarpmasının. Neyse erkekler de canı acıyınca bir sürü konuşur ya jdjd Konuştu, konuştu. Duymamışım gibi, dah da bilgi vermek istedi ve Dedi “kaval kemiğimi çarptım”, ben de “evet canım duydum sesini, kaval olduğu için ses çıkardı” dedim ehehehe güldüm. O da “gecenin tam üçünde karımdan kahkaha şelalesi espriler” dedi… ilgi istiyordu ama aklıma gelen espri komikti, kesinlikle açığa çıkmayı hak ediyordu…

Gece uyandık bebiş için, neyse karnını doyurduk ve birtakım rutin işler kfjf Özkan bebişi uyutmak amacıyla odada gezinirken bacağını yatağa çarptı. Sesi geldi çarpmasının. Neyse erkekler de canı acıyınca bir sürü konuşur ya jdjd Konuştu, konuştu. Duymamışım gibi, dah da bilgi vermek istedi ve Dedi “kaval kemiğimi çarptım”, ben de “evet canım duydum sesini, kaval olduğu için ses çıkardı” dedim ehehehe güldüm. O da “gecenin tam üçünde karımdan kahkaha şelalesi espriler” dedi… ilgi istiyordu ama aklıma gelen espri komikti, kesinlikle açığa çıkmayı hak ediyordu…
bebek: ya allah rızası için susun da insan uyuyor burda bebeğiz diye hiç mi saygınız yok uyuyan insana

Ay yasmislar hamgi sırfintilarla neredeydin sabaha karşı, kardeşim hepiniz uyuyorsunuz bende tabii ki annem var babam var ezan okundu iki rekat yattım 1 saat 49 dakika kadar, somra uyandım onlar kahvaltı yaptı ben biraz başka sular içtim, babam şey dedi,

-herkes 100'le gidiyorsa sen 300'le gidiyorsun, sana söyleyeyim oğlum..."

Babam bana bir şey söylerken ekstradan sana söyleyeyim der her zaman, e zaten bana söylüyorsun, hayır o, yüklem kadar önemli, sana söyleyeyim...

Biraz oturduğum yerde sibor yapayım.

ffüf ffüf - biraz sağa ffüf füff
ffüf ffüf - biraz sola ffüf ffüff

tamam yeterli sağlıklı yaşam için her uyandığımda yaparım

snorlax.gif

Günlüğümü sildirdiğimden beri bazı şeyleri nereye yazacağımı bilemiyorum:d Burasını uygun gördüm. Annem seksen öncesi dönemde üniversiteye girip o karışık dönemde okumuş. Ailesinden ayrı ve farklı bir şehirde, İzmir’den İstanbul’a gitmiş. Çok stresli bir dönemde, çok ağır bir bölümü okurken ders çalışmaya ara verdiğinde kendini rahatlatmak için beyaz dizi okurmuş kfjf Hani bilirsiniz şu küçük kitaplar. İki saatte bitirirdim, bazen daha az diyordu. Tabii annem romance sever, o da ayrı:d Neyse sonra historical romancelara sardı, hatta ben bridgerton serisini filan o aldığında okumuştum. judith Mcnaught, julia quinn hatta daha eskiden barbara cartland jdjd
Yaş aldıkça wattpad tarzı romanlara sardı, okuması kolay, dikkat gerektirmiyor diyor bir de kdjd bir nevi guilty pleasure. Neyse bana söylüyor ben sipariş ediyorum kitapları ama babam hiç hoşlanmıyor o kitaplardan hdjd Bir şey de diyemiyor çok fazla çünkü anam bir kraliçe:d Yine de annem babamın ağzına laf vermek istemiyor ve bu üst düzey önemli işi bazen gizli yürütüyoruz. Bugün yine bana bir kitap listesi yolladı, gönderdiği mesaj da beni güldürdü, kendimi ajan gibi hissediyom

IMG_9923.jpeg

Baban cart curt ediyor biliyorsun ndjd

Dün çok hevesli olduğun bir şeye bugün üşeniyorsun. Püff... Yükseleni başak olan yay burcu olmak tam olarak böyle bir durum. İçimdeki yay burcuna kulak vermekten hayli memnunum ama bir süre sonra içimdeki başak burcunun beni yine zorbalayacağından da eminim. Alıştık. İçerimde geçimsiz bir çift var.

Dün çok hevesli olduğun bir şeye bugün üşeniyorsun. Püff... Yükseleni başak olan yay burcu olmak tam olarak böyle bir durum. İçimdeki yay burcuna kulak vermekten hayli memnunum ama bir süre sonra içimdeki başak burcunun beni yine zorbalayacağından da eminim. Alıştık. İçerimde geçimsiz bir çift var.

ahaha mihri, benim de aynı kombinasyon.

Karoline Leavitt'in 2000lerde bile olmayan paril paril parlayan (sanirsin parlatıcı fabrikasi) dudaklarindan dökülen, korku filmini aratmayan degil; korku filmlerine ders verecek nitelikte ABD gundemine ara verip biraz Almanya'ya goz atim dedim beynim yandi. Dunyaca deliryum geciriyoruz bence. Norvec'te de bi boklar donmus, monarsilerini sarsacak cinsten. Gidisat cok kotu ya. Gozle gorulur olumlu hic bisey yok.

Pdiddy kotu diyorduk Eipstein gelmis gecmis en kotusu cikti. Arattigim her kelimeden birsey cikti. Bide mal herhalde biraz birine sinirlenince kendi kendine mail atip kizdigi kisiyi kotuluyor. Beynim yandi yazilari okurken

Hayat her şeye rağmen güzel falan değil sevgili kardeşim.
İstediğin hiçbir şey olmazken,istemediğin her şey birer birer gerçekleşiyor.''

Karoline Leavitt'in 2000lerde bile olmayan paril paril parlayan (sanirsin parlatıcı fabrikasi) dudaklarindan dökülen, korku filmini aratmayan degil; korku filmlerine ders verecek nitelikte ABD gundemine ara verip biraz Almanya'ya goz atim dedim beynim yandi. Dunyaca deliryum geciriyoruz bence. Norvec'te de bi boklar donmus, monarsilerini sarsacak cinsten. Gidisat cok kotu ya. Gozle gorulur olumlu hic bisey yok.
Gizli topluluk ve cemaatlardan konusulunca,komplo teorisyeni olarak damgalanirdi onlari konusan aydilanmis insanlar.
Iyidir.
Sancili uyanis, hic uyanmamaktan daha iyidir.
Pandemide umudu kaypetmistik ama demek ki illa böyle göze sokulacak ki, Rousseaue gibi; "insan özgür dogar ama her yerde zincire vurulmustur..kimileri kendilerini baskalariniin efendisi sanir oysaa gercekte onlardan daha büyüük kölelerdir..." diyebilsin insanlar.

Son düzenleme:
Bence şöyle yoğrulmuş bi kısır turşu olsa daha güzel olurdu…..

Geri