Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Ben utangac sakin kendi halinde bir insandim. Bu isyeri beni utanmaz arlanmaz agresif birsey yapti.
aynı durumdayim.
başka bir ben çıktı içimden ama yeni halimde daha iyi hissediyorum. eskiden hep "bu ben değilim" derdim.

• Beğen
Tepkiler: W
Forum kızlarından çok korkuyorum. Mention'laşırken telefonu titreşimde bıraktım zannediyorum, ama aslında titreyen benim. Öylesine korkuyorum.

Şeflerden o kadar korkmuyorum. Polisten jandarmadan o kadar çekinmiyorum. Forum kızları söz konusu olduğunda kendimi genelkurmayda askerlik yapan er gibi hissediyorum. Korkuyorum.

sabırlı, hatta gereksiz sabırlı biriyim. karşılaşabileceğiniz en anlayışlı, empati sahibi insanlardan biriyim. bu yönüm bana kolaylıklar da zorluklar da çıkardı; kolaylıkların tadına varıp zorlukları kabullenip üstesinden gelebildim. Her yaşadığımız an, iyi ya da kötü, bizi büyütüyor, tecrübelendiriyor. bunun yaşı da cinsiyeti de yok. bence önemli olan, rahatsızlık duyduğunuzda, sizi yormaya ve sağlığınızdan etmeye başladığında o masadan kalkmanız. bu, benim hep hayat mottom olmuştur. son zamanlarda sevdiğim insanların yaşadıklarına, kendi tecrübelerine bakıyorum da hepsi üzgün, kırgın, pişman. üzüntülerini ve kırgınlıklarını en derinde, yüreğimde ben de hissediyorum ama kendi değerlerinin ve onlardan başka bir tane daha olmadığını fark edip masaya tekrar tekrar oturuşlarını sanırım kabullenemiyorum. karar mercii değilim, bilirkişi değilim, herhangi bir şeyin uzmanı değilim, yargı değilim. sadece onları çok seven ve iyi olmalarını isteyen biriyim.

Hepimiz seçici günahkarlarız; kendimize uygun gördüğümüz günahları işler, rahatsız olduğumuz günahları işleyenleri de yargılarız.

o nasıl bi ses ya
adamda harbi peygamber sabrı var

Lüzumsuz soğuk ya. -ye düşen Adana mı olur, her şeyimin hevesi kaçıyor.

Sorun cahil olmanda değil dostum,kendini alim sanman.''

Bu devir, bu zaman çok pis. Sizin öptüğünüz göbeği başkası peçeteyle siler.
-Güvenmeyin.
-Affetmeyin
-İlkinde yaralayan, ikincisinde öldürür
-Şüphe tek gerçektir.

Aman yarepbim çok sokuldu, dur ay, hayır, meme mi lan o değdi, of, bir şeyler oluyo, Allah'ım, çekil şuradan, hayır..."

Adsız.png

İşte yıllarca iffetimi böyle korudum. Çok zor şartlar altında, direğe çıkıyorsun oraya bile geliyorlar, çekil şuradan şam şeytanı sarı çiyan.

Hocam bugün yüzünüzde güller açıyor.
-Ataş saçan Ejderya gibiyim değil mi Sudee

Akşam olsun eve gideyim. Çünküm rüyamın anlamı tüm günümü şitrese boğacak gibiii.

Ben, ötelendiğim zaman daha da fülörtük ve ekstra yakışıklı olurum.

Adsız.png

* * *

Kardeşim bizim de fena şeklimiz yoktur bizi Cilalı İbo mu sandın?

-Pişt yavyum, seni yeyley.

Cenaze bekleme alanimiz var camide. O alan toplanti salonu gibi iste taziye vs orada yapilir. Bu kacinci bilmiyorum ama bende travma etkisi olmus. Oraya girince 3 yil once herkes tatildeyken dayimin vefat edisi ve kendi basima cenaze sahipligi yaptigim aklima geldi. 1 masa dolusu insan baska hickimse yok. Oysa dayim kimsesiz degildi coluk cocuk yegen hersey vardi iste tatil sezonuna denk gelmesi gurbet olmasi vs kotu rastlantiydi. Kimsesizlik cok kotu bir hismis onu idrak etmistim.

Cuma gecesi annemin dayisinin oglu vefat etti gencecik yasta. Yine o taziye alaninda yer aldik, agliyorum ama vefat eden kisiye degil dayimin yalniz gidisindeki huzne. Herkes Osman icin agladigimi saniyordu. Neyse bakalim siradaki ölüm kimin ? Genc yasli tanimiyor azrail dunya bos demekten baska birsey gelmiyor elimden.

Cenaze bekleme alanimiz var camide. O alan toplanti salonu gibi iste taziye vs orada yapilir. Bu kacinci bilmiyorum ama bende travma etkisi olmus. Oraya girince 3 yil once herkes tatildeyken dayimin vefat edisi ve kendi basima cenaze sahipligi yaptigim aklima geldi. 1 masa dolusu insan baska hickimse yok. Oysa dayim kimsesiz degildi coluk cocuk yegen hersey vardi iste tatil sezonuna denk gelmesi gurbet olmasi vs kotu rastlantiydi. Kimsesizlik cok kotu bir hismis onu idrak etmistim.

Cuma gecesi annemin dayisinin oglu vefat etti gencecik yasta. Yine o taziye alaninda yer aldik, agliyorum ama vefat eden kisiye degil dayimin yalniz gidisindeki huzne. Herkes Osman icin agladigimi saniyordu. Neyse bakalim siradaki ölüm kimin ? Genc yasli tanimiyor azrail dunya bos demekten baska birsey gelmiyor elimden.
Başın sağolsun w Rabbim sıralı ölüm versin :(

• Öpücük
Tepkiler: W
Geri