aynı durumdayim.Ben utangac sakin kendi halinde bir insandim. Bu isyeri beni utanmaz arlanmaz agresif birsey yapti.
başka bir ben çıktı içimden ama yeni halimde daha iyi hissediyorum. eskiden hep "bu ben değilim" derdim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı durumdayim.Ben utangac sakin kendi halinde bir insandim. Bu isyeri beni utanmaz arlanmaz agresif birsey yapti.
Komşuyuz. Perşembe-Cuma bizim burda kar bekleniyor. Umarım yağar. 31 Aralık günü yağdı doyamadık resmen.Lüzumsuz soğuk ya. -ye düşen Adana mı olur, her şeyimin hevesi kaçıyor.
Başın sağolsun w Rabbim sıralı ölüm versinCenaze bekleme alanimiz var camide. O alan toplanti salonu gibi iste taziye vs orada yapilir. Bu kacinci bilmiyorum ama bende travma etkisi olmus. Oraya girince 3 yil once herkes tatildeyken dayimin vefat edisi ve kendi basima cenaze sahipligi yaptigim aklima geldi. 1 masa dolusu insan baska hickimse yok. Oysa dayim kimsesiz degildi coluk cocuk yegen hersey vardi iste tatil sezonuna denk gelmesi gurbet olmasi vs kotu rastlantiydi. Kimsesizlik cok kotu bir hismis onu idrak etmistim.
Cuma gecesi annemin dayisinin oglu vefat etti gencecik yasta. Yine o taziye alaninda yer aldik, agliyorum ama vefat eden kisiye degil dayimin yalniz gidisindeki huzne. Herkes Osman icin agladigimi saniyordu. Neyse bakalim siradaki ölüm kimin ? Genc yasli tanimiyor azrail dunya bos demekten baska birsey gelmiyor elimden.