Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bebek: ya allah rızası için susun da insan uyuyor burda bebeğiz diye hiç mi saygınız yok uyuyan insanaGece uyandık bebiş için, neyse karnını doyurduk ve birtakım rutin işler kfjf Özkan bebişi uyutmak amacıyla odada gezinirken bacağını yatağa çarptı. Sesi geldi çarpmasının. Neyse erkekler de canı acıyınca bir sürü konuşur ya jdjd Konuştu, konuştu. Duymamışım gibi, dah da bilgi vermek istedi ve Dedi “kaval kemiğimi çarptım”, ben de “evet canım duydum sesini, kaval olduğu için ses çıkardı” dedim ehehehe güldüm. O da “gecenin tam üçünde karımdan kahkaha şelalesi espriler” dedi… ilgi istiyordu ama aklıma gelen espri komikti, kesinlikle açığa çıkmayı hak ediyordu…

Dün çok hevesli olduğun bir şeye bugün üşeniyorsun. Püff... Yükseleni başak olan yay burcu olmak tam olarak böyle bir durum. İçimdeki yay burcuna kulak vermekten hayli memnunum ama bir süre sonra içimdeki başak burcunun beni yine zorbalayacağından da eminim. Alıştık. İçerimde geçimsiz bir çift var.
Günümü az çaylı geçirdim ondan (((@Morsalkım neye üzüldün gene
Vallah bugün hiç profil gezmedim. Gezmedik diye mi çıktı bu fal anlamadım hahahahHangi profillerdesin salkım salkııım
Baktım ben de yoksun yoksuun
Gizli topluluk ve cemaatlardan konusulunca,komplo teorisyeni olarak damgalanirdi onlari konusan aydilanmis insanlar.Karoline Leavitt'in 2000lerde bile olmayan paril paril parlayan (sanirsin parlatıcı fabrikasi) dudaklarindan dökülen, korku filmini aratmayan degil; korku filmlerine ders verecek nitelikte ABD gundemine ara verip biraz Almanya'ya goz atim dedim beynim yandi. Dunyaca deliryum geciriyoruz bence. Norvec'te de bi boklar donmus, monarsilerini sarsacak cinsten. Gidisat cok kotu ya. Gozle gorulur olumlu hic bisey yok.