Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bugun biraz hava kasvetliydi
Flörtün bana attığı fotoyu sanki başka samimi erko arkadaşlarına da atmış gibi.
Nebilim kimseyle sen gibi samimi olmadim diyip bana yazmadığı vakitlerde samimi erko arkadaşlarına yazmis gibi.. biraz şüpheci dusunceli kafada kurma günü sanırım bugün..
Tabikide sana attığım fotoyu onlara atmadim sacmalama canisi demişte inanmışım gibi filan diyim bari portakallı kek aldım bir dilim kek severim filan

Maşallah çok güzelsin
Neden aynalara küsersin
Kendine bi çekidüzen ver
Akşama yemeğe davetlisin

Falım dörtlüğü.dd

Aldım gamzeni kendime taktım
Aldım burnunu kendime taktım
Aldım kulağını kendime taktım

vuruyor, tekmeliyor.. yok böyle bir şeker kız candyy.. :emoji_laughing: :emoji_laughing: ( Hiç ben değilll :d )

Bir fülörtüküm vardı... Bir gün, biz nerede otururuz, sahilde mi? diye sordu, ay merhaba diyen de ne zaman evlenip nerede oturacağız der, buldular yumurta gibi oğlanı ben olsam ben de kafeslemeye çalışırım, yürrüüüü, yahu dedim ne sahili? Oam ilham geldi, her zaman olduğu gibi.

Belki otururuz Nusaybin'de
kız bizim ne işimiz var sahilde
arkadaşları örgütlüyorum müsaadenle
atınca molotofu, koş geriye

Adı Xira'ydı, ne demek dedim, abiye altına giyilen mekap demekmiş, asiydi çok asiydi...

birazdan pilav tavuk yapacam
iyice ev erkeği oldum ya

Aşkın etmiş onu şair
Her gün yazar bir şiir
Sensin ilhsm perisi
Tüm satırlar sana dair

Falım dörtlüğü.

Sırf bazıları,senin yıllardır çabaladığın şeye birkaç günde sahip olabiliyor diye umutsuzluğun anlamı yok.
Onlarda olmayan,sende vardır belki de yeğenim.

Kal diyemem sana,
Yüreğimle çok uğraştım… o beni yordu, ben de bu yaz kapattım sezonu.

Denize gitsem geri çekilir öyle şanssızlık ***. İlk gün akraba ziyareti, ikinci gün tansiyon yüzünden acildeydim saatlerce. Bugün arkadaş acil acil geziyor. Yarın da dönecek. İyi ki bi karşılıklı bira içecez dedik bi kıyametin kopmadığı kaldı.:D

Belcikada adamin biri karisini 3 yil boyunca tehdit etmis baskasi gibi. Isvicre mailinden mi tam anlamadim bi mail acmis ordan acinca o sistemden bu sekilde kendi mailinden atmis gibi gosterebiliyormussun ( oyle anladim ). Sonra is arkadaslarindan tut cocugunun okuldaki arkadaslarinin babalarina kadar o mailden sex datesi yapmis karisi adina. Adamlar her defasinda kapiya geliyormus. Bu gavatul kerim icten ice haz aliyormus. Sonra kadin polise filan gidince arastirmalar sonucu bu kisinin kendi kocasi oldugu ortaya cikmis. Ve her defasinda karisini teselli ediyormus... Ne diyorsunuz bu ise ?

Doma doma domates dom dom domates tatlı domatesleeeer

Kendime benzettim bi noktada .
Gavatligi ile degil ama ergenken kotuluk yaptigim arkadaslarima sarilip teselli ederdim. Ben oldugumu bilmezlerdi tabii ki. Oyle ki ogretmenlerin bile kotulugun kaynaginin bulunmasi icin gizlice gorevlendirdigi kisilerden biri oldum. Bol bol hedef sasirttim. Bulamadilar.Kamera falan yoktu o zamanlar şimdi zor. O zamanlar daha cocuk olduklari halde hala nefret ediyorum hepsinden. "Cocuklardi" diyerek olgunca karsilayamiyorum yasattiklarini, simarikliklarini. İdris iyiydi bir tek. Umarim mutludur.

Son düzenleme:
Bayhan ağlattı yine adam ya adam..

Doğuş sen sussaydın keşkee

Bizi karalamaya çalışıyorlar..
Bilmiyorlar siyah sevdiğimizi.. (gözlüklüsmiley)

Küçük meseleyi büyütme,büyük meseleyi de küçültme yeğenim.

Aldatıldık. En az 5-6 kişi aldatıldık. En ummadığımız bir dost dediğimiz, hepimizi maddi manevi aldatıp gitti. Karısı bacım gibi, kızı yeğenim gibiydi... Vah... Bir bu kalmıştı...

Geri