Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de oval oval diye tutturdum ama kullanisli gelmedi 1 sene sonra yuvarlaga dondum. Hala ona uyacak salon masami bulamadim ama olsun :d acelem yok asik olana kadar beklerimBen 2 ay once bayildigim oval masayi siparis verdim birszda tuzluydu ama olsun dedim..verilen 3 hafta gecti masam nerde gibisinden x kere emaillestim firma ile. X emailin sonunda demezlermi urun stockda yok diye.. 3hafta bosu bosuna bekledim. Sonra xxxlutzdan aler acele oval basks bi masa buldum verilen 6 gun yani bugin geldi.. dedim sehpayida yenilim onuda oval mermer ustlu ahsam bacakli aldim bence efsoo. Yarin kurariz foto yuklerim ins. Haa sandalyeler ortada yok ama lmfoo. Zurbrueggenden en son bi model begenmistim onuda aldikmi 2x yeni hali assagi katin isi bitmis oluyor
Nilu bir moda bir moda yalan yok cokda hos optik duruyor. Heveslendim nasip olmadiBen de oval oval diye tutturdum ama kullanisli gelmedi 1 sene sonra yuvarlaga dondum. Hala ona uyacak salon masami bulamadim ama olsun :d acelem yok asik olana kadar beklerim
Su tarz hasir hosuma gidiyor ama herkesin kendi zevki tabiNilu bir moda bir moda yalan yok cokda hos optik duruyor. Heveslendim nasip olmadi
Bende ustu mermer beyaz icinde gri ton bacaklari bari o istedigim oval masaninki gibi olsun dedim oda siyah...
Hali rengi oner bana..
Duvarlar beyaz
Yerler koyu tahta rengi vinyl
Sofam beige
Yemek masasi siyah beyaz
Sehpa tahta rengi beyaz
Sence beige halimi ne?? Ayyy hali konusunda yardimci olun. Otto dan bakiyorum://

Leke tutmayan hali tercih et o zaman. Bazi halilari 6 ayda bir temizlige gondermen gerekiyor bu yuzden.Hasiri serrt buluyorum hrm doku olarak hemde durus olarak
Yunlu yumusak hali sence nasil nilum