Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
ay nasıl olur
ben sizi hiç tanımıyorum ama
hem ne der şunlar bunlar

ölüm çok acayip bir şey. babaannem "allah sıralı ölüm versin" derdi hep. dört çocuğunu, kardeşini ve eşini toprağa gömmüş. halam ve amcam daha 20'li yaşlarının başında kazada hayatını kaybetmiş, 25 yaşını görememiş ikisi de. sonra kardeşi ve eşini... daha sonra da iki oğlunu, yine genç yaşta, vermiş toprağa. babam 50, amcam da 48 yaşındaydı. bazen "nasıl dayandı bu kadar acıya?" diye düşünüyorum. ama ölüm böyle bir şey; unutmuyorsun da alışıyorsun. geride kalanlar ve kendin için güçlü kalmaya çalışıyorsun. rahmetli, son zamanlarında daha çok ağlardı; arada kafası gidip geldiği için ölenleri sorardı: "tevfik geldi mi? gülnaz geldi mi?" ölüm en zor sınav... allah geride kalan herkese sabır versin.

alışıyorum alıştım demek de çok zor
bu da bi temenni bi teselli aslında
insan insanın yokluğuna alışamıyor
Allah sıralı ölümün de zamanlısını versin
50 yaşına gelmeden bütün aileyi kaybedip 25 yaşında kimsesiz kalınca insan kafayı yiyo

Bu;titizlik hastası bir ruh.Batak içinde bir yer bul.''

eşkiya filminde ki replik kuşkusuz herkes için etkileyiciydi, dogrusu ben de buna katılıyor ve artırıyorum. ölüm aynı zamanda toprağa karışmaktır, o toprakta farklı bir düzeyde yeni bir yaşamın başlangıcıdır. bir ağacın meyvesinde, bir kuşun gagasında, bir çiçeğin poleninde, bir arının balında....

Dört doğal sığınak vardır.
Sessizlik
Yalnızlık
Dinginlik ve sadelik.

İnsan severken sevdiğini yaralar mı hiç?

Ya sevmiyordur yada sevmeyi bilmiyordur.,

Nerede ruh hastası var beni buluyor. Nereden buluyorlar onu da anlamıyorum. Yani anlayış bekliyorsunuz ama bana anlayış göstermiyorsunuz. Siktr edicem alayınızı başımdan, kötü olacam ondan sonra.

Mübarek ramazan oruçlu ağzımla sağlam âhlar ettim. Rabbim yerini buldursun.

• Üzgün
Tepkiler: W
Bazen küçük bir an için bile ömür verilir."

Biraz kafa dinlesem iyi olacak.
Au revoir.

Geri