Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sezen cok onemli tas, a b c kalitesine gore degisiyor. Bazi taslar leke cekiyor en ufak birseyde mahvoluyor, yere cips bile dusse yagini cekiyor ve zor cikiyor bazen de cikmiyor. Bence ilgilenmelisin sorarak almalisin. Adamlarin keyfine birakirsan en uygununu alir verdigin paraya yazik edersin.Mal adam bana diyorki git tas begen. Terasin ustunede hangi platteayi istiyorsun bla bla bla. Ben ne anlarim yere ne tas gelcek ya salakmisin
Git al beni ne ugrastiriyorsun
İç sesimHerkesi affettim ama bir tek kendimi affedemiyorum.
Yani, kıssadan hisse?
Muhatabı sen değilsin o anladıYani, kıssadan hisse?
Anladım. Anlatılmak isteneni anlayamamıştım, o bakımdan sormuştum.Muhatabı sen değilsin o anladı
Ben böyle şeyler yazinca biri sordugunda kirabilirim o yüzden alıntı yapma anlamasi gereken sen değilsin zaten sus artıkAnladım. Anlatılmak isteneni anlayamamıştım, o bakımdan sormuştum.
İyi niyetle sorduğum bir soru nereye evrildi? Tamam, bundan sonra mesajlarınıza cevap da vermem, alıntı da yapmam. Sanırım anlaştık.Ben böyle şeyler yazinca biri sordugunda kirabilirim o yüzden alıntı yapma anlamasi gereken sen değilsin zaten sus artık