angie
Elmas Üye
Kime tşk bu…Bilgilendirme için teşekkürler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kime tşk bu…Bilgilendirme için teşekkürler...
ben okudum lari, baban dolandırıcıymış.
kesinlikle lari, ben işin espirisindeydim zaten bilirsin uzun postların okunulmaya erinmesi filan. o halde ilk ben okudum diyeyim...Allah razı olsun… Postlarım genelde okunur…Yanlış anlamışsın bu arada…
malumat dışında takip eden var mı bilmiyorum, aile tarafından yayın yasağı aldırılan dobra dobra'nın kayıtlarına avukat bey ulaşmış. şuraya bırakalım.
avukat ümit altay bu cinayetin çözülmesine gönüllü olduğundan beri bu olayın peşini hiç bırakmamıştı. bütün programı izlemiş. beyanlar, çelişkiler.. neler, neler.. harika bir yayın yapmış. helal olsun. şu yayından sonra katilin kim/kimler olduğu belli artık. bu cinayet çözülecek gibi.. müge anlı ve ekibi olsun, yayına bağlanan emniyet ve jandarma uzmanları, gazeteciler, komşular, çağla'nın okul arkadaşları, seyirciler... herkes katilin kim/kimler olduğunu ortaya koymuş aslında. şu cinayetin 25 yıldır çözülememesinin sebebini sadece ihmal olarak görmüyorum artık. bu cinayete ilişkin yaptığı haberlerle, yayınlarla kamuoyunu yanlış yönlendiren isimler de bilindiğinden bu düşüncem desteklenir nitelikte. emniyet kısmı olsun savcılık kısmı olsun bu dosyayla ilgilenenlerin şu an günümüzde akıbeti ne çok merak ediyorum. özellikle fetöyle ilişkileri.
bu hastalık işi bu sefer çok acayip oldu. ne tam anlamıyla yıkıldım ne de sağlam bir şekilde ayaktayım. sabah dinamik uyanıyorum, öğlene yaklaşırken dağılıyorum. yemektir, ilaçtır derken hop, tekrardan toparlanıyorum. akşam bir daha yıkılış... boğaz-vücut ağrısından hapşırığa, hapşırıktan burun akıntısına, burun akıntısından öksürüğe geçiş yapan bir süreç... şimdi de öksürmekten vücudum yorgun düşüyor. çok garip, çok yorucu. hasta olmak kötü. şifa diliyorum herkese.
Geçmiş olsun canım bende aynı şekilde bir aydır hastayım gecmiyir lanet covit gibi bir şey sesim tamamen gitti zatenbu hastalık işi bu sefer çok acayip oldu. ne tam anlamıyla yıkıldım ne de sağlam bir şekilde ayaktayım. sabah dinamik uyanıyorum, öğlene yaklaşırken dağılıyorum. yemektir, ilaçtır derken hop, tekrardan toparlanıyorum. akşam bir daha yıkılış... boğaz-vücut ağrısından hapşırığa, hapşırıktan burun akıntısına, burun akıntısından öksürüğe geçiş yapan bir süreç... şimdi de öksürmekten vücudum yorgun düşüyor. çok garip, çok yorucu. hasta olmak kötü. şifa diliyorum herkese.
3 hafta oldu bizim de ilk hafta hastaydik, iylestik derken 3 hafta yeniden basladi. Ne yataklik hastayiz ne de ise gidecek kadar guclu. Tuhaf gercekten sana da gecmiz olsunbu hastalık işi bu sefer çok acayip oldu. ne tam anlamıyla yıkıldım ne de sağlam bir şekilde ayaktayım. sabah dinamik uyanıyorum, öğlene yaklaşırken dağılıyorum. yemektir, ilaçtır derken hop, tekrardan toparlanıyorum. akşam bir daha yıkılış... boğaz-vücut ağrısından hapşırığa, hapşırıktan burun akıntısına, burun akıntısından öksürüğe geçiş yapan bir süreç... şimdi de öksürmekten vücudum yorgun düşüyor. çok garip, çok yorucu. hasta olmak kötü. şifa diliyorum herkese.
İmzaya da şey yaz. Şekerli çay içenler benimle huhatam olmazsa sevinirim.şekersiz içmeye başladım çayı
Kolay kolay gitmiyor bu salgın hastalık yavrum çok geçmiş olsunbu hastalık işi bu sefer çok acayip oldu. ne tam anlamıyla yıkıldım ne de sağlam bir şekilde ayaktayım. sabah dinamik uyanıyorum, öğlene yaklaşırken dağılıyorum. yemektir, ilaçtır derken hop, tekrardan toparlanıyorum. akşam bir daha yıkılış... boğaz-vücut ağrısından hapşırığa, hapşırıktan burun akıntısına, burun akıntısından öksürüğe geçiş yapan bir süreç... şimdi de öksürmekten vücudum yorgun düşüyor. çok garip, çok yorucu. hasta olmak kötü. şifa diliyorum herkese.
geçmiş olsun yaklaşık iki hafta önce öyleydimbu hastalık işi bu sefer çok acayip oldu. ne tam anlamıyla yıkıldım ne de sağlam bir şekilde ayaktayım. sabah dinamik uyanıyorum, öğlene yaklaşırken dağılıyorum. yemektir, ilaçtır derken hop, tekrardan toparlanıyorum. akşam bir daha yıkılış... boğaz-vücut ağrısından hapşırığa, hapşırıktan burun akıntısına, burun akıntısından öksürüğe geçiş yapan bir süreç... şimdi de öksürmekten vücudum yorgun düşüyor. çok garip, çok yorucu. hasta olmak kötü. şifa diliyorum herkese.