Karadeniz insanı

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Eski yarun ömrüni ver allah yenisine.. diye şarkı sözü yazacak kadar da açık sözlüler.. 5 senedir karadenizde yaşıyorum.. Doğasını çıkarınca pek bir şey kalmıyor... Bana göre fazla muhafazakarlar yani rahatsız edecek düzeyde... İstisnai bir iki yer hariç..

Rusya ben inemedim bari sizi sıcak denizlere süreyim demiş resmen soykırmasaydı tabi!

Rizeliyim ama karadeniz insanini sevmem ordulu arkadaslarim var hepsi cimri
giresunlu arkadaslarim var tam bir paragoz ve rizeli arkadaslarim var tam bir yobaz. Trabzonlu bir arkadasim vardi adam utanmasa anlina 61 dovmesi yaptiricak , bordo mavi renklerden gina getiren bir savas makinasiydi kendisi.
Aralarinda en tahammul edemediğim ise yine rizeliler...
Hakli isyan
Ancelina culi tipli karadenizli bir kadin askini ilan etse bana red ederim o derece knk... Qweqweewwe
Isim olmaz samimi olmam
Anca merba meraba falan

günlük dozumuzu almaya geldik evet yine mutsuzlaştırılmışız mısır ununda kızartılasıcalar…

edit: Artvinli olanlarını ayrı bir severim ki en yakın arkadaşım Artvinlidir. Dünyada gördüğüm en ahlaklı ve onurlu insanlardan birisidir.
utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürdüm ama yukarıdaki alıntı her şeyi özetliyor…

Bir kısmını seviyorum
Bir kısmını sevmiyorum
Bir kısmı da bir kısmını sevmiyor
Trabzonlularla Rizelilerin birbirini sevmemesi gibi

karadeniz garip bir yer, bünyesinde hem samimiyet, işve, cilve barındırıyor hem de yobazlık. herkes çok öfkeli, yüksek sesle konuşmayı da seviyorlar.
rize'liler ve giresun'luların pek sevilebilir yanları yok, yani arkadaşınız olsun istemezsiniz.
artvin ve ordu'nun sahil şeridinde, sanki karadenize ait değillermişçesine aydın bir kesim var, bakış açınızı değiştirebilen söylevleri işitebiliyorsunuz. aynı aydın kesim trabzon rumlarında da var.
dışarıdan karadeniz insanı serttir, merttir vb. düşüncelere sevk olabilirsiniz fakat esasında ağırlıklı yobazdır, tabi ege ve iç anadolu'nun yobaz ve bağnazlarının yanında yumuşuk huylu kalırlar. bir de bu kadar sulu gözlü yöre insanı görmedim, sıklıkla ve kolaylıkla göz yaşı dökebiliyorlar.

Hic horon tepen akademisyenler gördünüz mü?(varsa göster,eyv diyecegim) Zeybek oynayanlari gördük elhamdulillah.
Bu videoyu bana eski bir kommilotonum yolladi.Kendisi italyandir.
Kalbimi biraktim.

1000 parcalik puzzle ile ugrasir.

Ya aslında çok iyiler. Sadece aniden parlayıp yakıp yıkıyorlar ortalığı. Uyum sağlayabilirsen, alttan alıp suyuna gidersen harikalar.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Çok severimmmm
En yakın kız ve erkek arkadaşım Karadenizli. Erkek olanının adamlığını anlatmaya kelimeler yetmez. Çok severim…

• Öpücük
Tepkiler: W
Geri