Karadeniz insanı

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
+ alıngan ve agresif olmalarına bir örnek mesela. @yeLda 'nın öne sürdüğü şeylerin aksine karadenizlilerle ilgili genellemeler çok abes kaçmayacaktır. hatta bunun için bütün yaylaları gezmenize de gerek yoktur. sadece istisnai durum ve kişiler olabilir, o kadar...
Ideolojik kavgalar,buram buram köz kokusu geliyo.

evet efenim, suraya soyle bir bakalim:
1663089253356.png
harbiden eger turkiye'nin karadeniz bolgesinden olmasaydim aslen, buyuk ihtimalle baska ulkenin karadeniz bolgesinden olurdum. ewaaa ruski's, gurci's

birazdan bisiler karalayacagim surada;;

to be continued

Softa tipleri, çakma milliyetçileri, ahlak satıcıları, kofti gerginleri ve yalancıları olmasa dört dörtlük bir topluluk aslında. Saydığım gruplar için bir şey demek istemiyorum,

edit: Artvinli olanlarını ayrı bir severim ki en yakın arkadaşım Artvinlidir. Dünyada gördüğüm en ahlaklı ve onurlu insanlardan birisidir.

Bu arada yanlış hatırlamıoyorsam Karadeniz bölgesi halkının ( ekseriyetle ) soyu Orta Çağ'da kurulan bir Türk Devleti olan Karluklar'a dayanıyormuş. Ve bu halkın meşhur olduğu bir konu da kızlarının çok güzel olmasıymış.
Gereksiz bilgilerde bugün olarak kayda geçersiniz.

Son düzenleme:
Bu arada yanlış hatırlamıoyorsam Karadeniz bölgesi halkının ( ekseriyetle ) soyu Orta Çağ'da kurulan bir Türk Devleti olan Karluklar'a dayanıyor. Ve bu halkın meşhur olduğu bir konu da kızlarının çok güzel olmasıymış.
Gereksiz bilgilerde bugün olarak kayda geçersiniz.
Evet kızları güzel

Yemeklerini sevemiyorum.....
İnsanlarına bir şey diyemem canım olan çok arkadaşım oldu bu zamana kadar. Ama samsunlu erkekten uzak durun...
Bir dost.....
Bunu demesem de içimde kalır bazi karadeniz insanı ile kürtleri çok benzetiyorum ben......

glu artvinlileri ayrı severek noktayı koymuş, herkes istediğini diyebilir artık… black bey de çok güzeller demiş, tamam yeterli bu iki yorum. ben de gluları çok severim, favela yok hazır oh…

volla ne yalan soyleyeyim. ben de bizimkilerle anlasamiyorum. ben hic kimseyle anlasamiyorum, onlar da oyle.
mu ha ha haaa

Rizeliyim ama karadeniz insanini sevmem ordulu arkadaslarim var hepsi cimri
giresunlu arkadaslarim var tam bir paragoz ve rizeli arkadaslarim var tam bir yobaz. Trabzonlu bir arkadasim vardi adam utanmasa anlina 61 dovmesi yaptiricak , bordo mavi renklerden gina getiren bir savas makinasiydi kendisi.
Aralarinda en tahammul edemediğim ise yine rizeliler...

Geri