Psinoza
Bronz Üye
beni goren emiceler ve yengeler bana ''nerelisin?'' diye sormaz, direkt ''trabzonlu musun? rizeli misin? neresinden trabzonun?'' diye sorarlar.
BAMMMM
bu kadar aşikar bir durum olması üzücü...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni goren emiceler ve yengeler bana ''nerelisin?'' diye sormaz, direkt ''trabzonlu musun? rizeli misin? neresinden trabzonun?'' diye sorarlar.
BAMMMM
ya ilk soyledigin ulkemiz insani icin gecerli aslinda :dBurnu dik bir insansanız anlaşmanız zor. Ben zoru sevdiğim için anlaşabiliyorum. Çok sevdiklerim Karadenizlidir -forum dışı-.
W sen karadenizli olamayacak kadar uysalsın. Ama bazen o karadeniz damarını da hissettiriyorsun.
Ya Angie'cim bizimkiler de aynisini Kürtler icin dusunur mesela. Hatta dedem kucukken cok aksi oldugu icin lakabi Kurt mustafa kalmis .p Kurdun torunuyum deyince herkes tanir mesela .)Burnu dik bir insansanız anlaşmanız zor. Ben zoru sevdiğim için anlaşabiliyorum. Çok sevdiklerim Karadenizlidir -forum dışı-.
W sen karadenizli olamayacak kadar uysalsın. Ama bazen o karadeniz damarını da hissettiriyorsun.
Sevdiğim tek schwarzdenizlilisin
niye forum dışı ben de çifte karadenizliyim… uysalım, sevgi doluyum, burnum minik ve hamsi sevmiyorum… yeni nesil karadenizli :/ (damarım var)Burnu dik bir insansanız anlaşmanız zor. Ben zoru sevdiğim için anlaşabiliyorum. Çok sevdiklerim Karadenizlidir -forum dışı-.
Sen de forum dışısın benim için… <3 yanlış kişiler alınmasın düye belirttimniye forum dışı ben de çifte karadenizliyim… uysalım, sevgi doluyum, burnum minik ve hamsi sevmiyorum… yeni nesil karadenizli :/ (damarım var)
w'yi sevmiyor musun?Sevdiğim tek schwarzdenizlilisin
Sen kimsin yaniye forum dışı ben de çifte karadenizliyim… uysalım, sevgi doluyum, burnum minik ve hamsi sevmiyorum… yeni nesil karadenizli :/ (damarım var)
Sizi sevmeyen ölsün ne diyelimw'yi sevmiyor musun?
babaannene kanim isindi :dya benim babaanne ve anneanne tarafı trabzon ama bu trabzonlu kadınların ikisi de rumeli erkekleriyle evlendiği için o keskin tarafları yumuşamış. ama size bu kadınlardan biraz bahsedeyim: anneannem, trabzon'un tanınmış ailelerinden birinin kızı, dedemle trabzon-göztepe maçında (aslında maç kimler arasında tam da hatırlanmıyor, annemle teyzem bunu hep tartışırdı ksksj) tanışıyor. birbirlerine aşık oluyorlar, bir süre sonra anneannem, iki abisine ve annesine ben evleneceğim, diyor. dedem istemeye tek başına gelmiş çünkü izmirdekilerin haberi yok. neyse dönüyor dedem. anneannem de arkasından elinde bavuluyla izmir'e evlenmeye geliyor. tek başına. deli çünkü. orada birtakım gerginlikler olmuş, neyse tatlıya bağlanmış. yıl kırkların başı.
babaanneme gelince, dedem babannemle mektuplaşıyor. babannem de deli. annesi ondan deli. babaannem düşünüyor dedeme ne yazacağını. annesi diyor ki yaz "ateşler, yangınlar gibi yanıyorum sana" babaannem hem gülüyorum hem yazıyorum diyor jdjsj dedem okuyunca dedeme ne haller oldu kim bilir kdkdk
diyeceğim o ki komik insanlar geneli. inatçı. gözü kara. cahilse çok bağnaz. kadınları sert, adamlarını ise cilveyle yoluna getirebiliyor eşleri. benim gördüğüm budur. ekseriyetle orijinaldirler. bazısını severim, bazısını hiç sevmem. ortası yoktur. (işbu yazdıklarım gözlemlediklerimden ibarettir)