KaraBiber

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
valla bi biberliğini göremedik. olsa olsa tatlı biberlendir, kara değil.

samimi demişler, cana yakın demişler, kalbi temiz demişler, tatlılık abidesi demişler. ee daha ne olsun :)

Böylesi bir kadını üzecek kadar geri zekalı olmayalım.

İYİ akşmlr .) .s

Severim,saygı duyarım. Duruşu çok zarif. Kimseyle laubali değil.
Kimseye gıcık gitmez. Kendi halinde olmasına rağmen çok sevildiğini düşünüyorum.
Hayat yüzüne hep gülsün,kendisi gibi temiz insanlarla muhatap olsun.
Öğrencilerine iyi bir öğretmen olduğundan zerre şüphem yok.Başarılarının devamını diliyorum.
Azimli ve güçlü olmak kolay değil.
Öpüyorum esmer bomba.

ben böyle tatlı bir surat daha görmedim bal kız : )

KaraBiber kalbi çok güzel biri ya. Çok severim. O kadar iyi niyetli bir insan olamaz cidden. .s.s Melek gibi yahu. Kimseyi kırmak istemez, kimse hakkında kötü düşünmez.

O mükemmel bir öğretici olacak bence. :wink: Hem öğretmenlik ile alakalı hem de başka konularda yardımını esirgemez. Bu açıdan ona çok müteşekkirim. Başlarda biraz soğuk gelmişti; ama tanıdıkça sıcacık ve mükemmel bir kalbi olduğunu anlıyorsunuz.

Dilerim ki hayatında her şey dilediğin gibi gider. Hayat seni senin gibi güzel insanlarla karşılaştırsın. Çok çok mutlu ol. Ayrıca Fenerbahçeli olması benim için ayrı bir ayrıcalık. :wink:

Seni seviyorum Biberimm.
Hep yamacimda dur emi :ask

KaraBiber çok sever sayarim kendisini kafa dengi ve sempatik tir asla kırıcı olmaz yardımsever bir ruha sahiptir sevgi doludur uzmeyin onu hiç sitede bi tanedir eşi benzeri yoktur olmasında seviliyorsun:)

Canım benimmmm. Yıllardır hayatımda varlığını koruyan diğer güzellik. Yazılmıştır eminim ve herkes onu o şekilde tanır, ultra iyi niyetli! Kimseyi kırmamak adına hiç delici sözcükler seçmez. Tam bir hanım efendi. Çok harika da bir dost, biliyorum. Anlattıklarını sabırla dinlemeyi paylaşımlarını duyabilmeyi çok severim onun. Hiç değiştiğini görmedim 2009dan beri.. Kalbi kadar büyük sabrı ve gücü var ve ben en çok gücünü seviyorum onun.

Şimdi maça geçmek zorundayım. Güzel yanaklarından öperim. Hep yanındayım. :gel:

Aslında daha çok tanımak istediklerimden çok cana yakın geliyor bana hep bu yanlış anlaşılırım pm atmim havalarım yüzünden ilerletemedim tanışıklığımızı :D iyidir severiz mat örtmeni sonuçta sayılar kümeler filan ondan sorulur dikkat edelim :umursama:

yardımseverliğine ve birazcıkta espri anlayışına şahit olduğum bir üye :)

Seviyeli , yardımsever biri. Karşılıklı bir saygı söz konusu aramızda.
Mutlu kal öğretmenim.

KaraBiber; Herkese açıklıyorum, ben şahsen seni çok severim kopamıyoruz kardeşim ablam olsan bu kadar sevebilirim seni çok iyisin çok tatlısın ne zaman tartışsak bir gün sonra barışıyoruz nedense ama bu düşündüklerim konusunda seninle aynı fikirde değilim farkındayım. :hih:

Şirin, hoş, güzel yürekli bir insan.

az kalsın burayada KaraBiber konuyu kitlermisin yazıcaktım alışkanlık :d
seni üzen ağır eşşektir hocam ben hariç.şaka şaka bende dahil ailen hariç :p
allah yüzünü hep güldürsün

Hmm seen dimii sen çok tatlı ıyimi iyi herzaman her koşulda insanın yanında olansin sen ne zamn kapını tiklatsam sorgusuz acansin çok seviliyosun :kalp:

Yakın zamanda bir konu hakkında konuşacakmışız gibi bir his var içimde. Matematik öğretmeni olduğunu yeni öğrendiğim yönetici arkadaşımız. Karabiberle ortak yönümüz var mı diye şöyle bir bakıyorum. Nasıl olsun ki? O matematik öğretmeni, benimse matematiğim 0'dan 0. Kafam hiç basmıyo. Kafatasımın içine saman basmışlar gibi hissediyorum söz konusu matematik olunca. İsme baksana matematik matem gibi. Kusura bakma karabiber çenem düştümüydü zaptedemiyom kendimi

Bazen bilmediğim sorular sorar ve yardım isterim, forumdan izleyebildiğim kadarıyla çok sevilen ve herkes tarafından hürmet gören bir kişilik. İyi ki varsın.

Geri