KaraBiber

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumda mutlaka olması gereken saygıdeğer yöneticimiz =) Eğlenceli,sıcakkanlı bir arkadaş.Gülen yüzün solmasın.

Rabbim ona kibir ve haset duygusu vermemis, bolca merhamet bolca sevgi vermis bunun yerine. Iste bu yuzden bu kadar dadlu.

Çok yanımda oldun hakkını yiyemem senin iyiki yanımda oldun her başım sıkıştığında senin elini hep omzumda gördüm sanki.Her başım sıkıştığımda yanımda olmasaydın belki bu kadar güvenemezsin ve sığınamazdım sana Ablaların gülü :o Bende hep yanındayım bunu hiçbirzaman unutma hep gül o güzel yüzün hep gülsün.Sana olan sevgimi böldüm çarptım topladım ama yine bir sonuca varamadım iyiki varsın ablaa :) KaraBiber`im beniiim bugünlük bu kadar yeter sonra görüşürüz :D

Daha yeni yeni tanışıyorduk bu yazdığım yorumda.
Sen benim öz ablamsın beni evine alsana :p
Abla parası yiyebilirmiyim biraz öğretmen hanıııııım :D

aeg'in en eski meleklerinden sayılır, tarafımdan sevilip sayılır

Forumun kibar adminlerindendir. Kimseyle ikili tartışma içinde olduğunu görmedim. Mümkün mertebe birilerine bir şeyler anlatırken yada uyarırken edep içinde yapar işini bu yüzden forumda bir çok kişi tarafından sevilmektedir. :)

Bazı forum yöneticilerinin onu örnek alması lazım .. Egosuna banmadan, kendini bir halt sanmadan, kırmadan bozmadan, artislik yapmadan nasıl adaletli ve üsturuplu forum yöneticiliği yapılır ondan öğrenmeleri lazım ..
Forumda reelime dahil edebileceğim ender insanlardandır..

Bana hep yardımcı olmuştur, eksik olmasın. Pek bi tatlı. :hppy:

Kendini bilmezin tekinin mesleği hakkında ileri geri konuşmasından ötürü bu aralar uzaklaşmıştır buralardan. Bana kalsa gelmemesi yerinde bir karar, telkinlerimde bu yönde olmuştur ancak seveni çok ve yeri doldurulamayacak bir yönetici. Birbirinden kopuk yönetimin tek tamamlayacısı olduğunu düşündüğümden gelmesinde, aramızda bulunmasında fayda var ancak, eğitim şart ve senin gibi öğretmenler eğitim de daha bir şart. Kendini bilmez çok ve her birinin ayrı ayrı eğitilmesi de şart. Forumda dünya tatlısı, mesleğine aşık bir çok öğretmen var bildiğim kadarı ile. Bu insanlar bir çoğumuzun yaptığı gibi eğlenmeye, gülmeye geliyorlar buraya ama biri çıkıyor o insanı ağlatacak kadar üzüyor, onurunu incitiyor ve hiçbir şey olmamış gibi de takılıyor. Her insanın mesleği onurudur ancak öğretmenlik bu ülkede kutsaldır. Şartlar ne olursa olsun zamanında emanet edildiğiniz, günü gelecek evlatlarınızı emanet edeceğiniz anne-babalardır. Bu yüzden hiç kimse böyle onurlu bir mesleği icra eden birine saygısızlık yapamaz, onur kırıcı hiç bir söz söyleyemez. Aksi takdirde kendi aldığı eğitimi de terbiyeyi de ifşa etmiş olur.

Binottabi: #seviyoruzözlüyoruzgeridöntülaybekliyoruz.p

Çok kaliteli bir kadın. İnce ruhlu ve nezaketlidir.
Örnek olmaya çalışsanız bile mayanız tutmaz. Bazı kavramlar en başından ya vardır veya yoktur.
Saygılar bizden Karabiber.

Konu nedir bilmiyorum gerçekten. Forumun dedikodu kısmından fersah fersah uzağım. Ben eğlence ortamlarında milletin birbirini üzme telaşını da anlayamıyorum zaten. Umarım kırmızıyla geri dönersin Gülşen. Az bir muhabbetimiz oldu ama niyetinin güzelliği belli oluyor. Kendine iyi bak.

Tanımadan önce severdik, sevmek için tanımamak gerekiyormuş. Hoş geldin.

10 yıla yakındır süren tanışıklığımız neticesinde, tanıyor olmaktan ötürü fazlasıyla onur duyduğum saygıdeğer hanımefendi. Hoş gelmişsin tekrardan. Yalnız emektar filan hiç olmamış. Ben de kendimi yaşlı hissediyorum .p Tekrardan aktif kırmızı admin olmalısın ^^

Kim ağlatmış benim kardeşimi oyarım onu ..
Şu forumdan gitmeme sebeplerimden biridir kendisi .. Yönetimde var diye yönetimin tarafsızlığına ve adaletine biraz olsun sayesinde iknayım yoksa diğer eyyamcılar yönetim bazında Biberimin eline su dökemezler ..
Saçma salak iş yapıp küstürtmeyin lan bu kızı .. Daha böyle iyi niyetli, dürüst, özverili yönetici bulamazsınız ..

Sinekte küçüktür ama mide bulandırıyor işte, sineklerin yorumlarını ciddiye almamak lazım :aeg:
Gülşen bir efsanedir anlatılmaz yaşanır :D

Geri