KaraBiber

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kim ne derse desin, her insanın bir insanı vardır. Sanal ya da reel, yalan ya da gerçek, doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü her insanın bir insanı vardır.

İçinde, dışında, özünde ve sözünde bir insanı vardır her insanın. Ağlar, sızlar, güler, bağırır, çağırır o insana; kızar, arar, sorar, o insanı, sever, sayar o insanı...

İnsan diyorum ya hani fiziken düşünmeyin bunu eliniz ile dokunduğunuz, gözünüz ile gördüğünüz değil... Ne tuhaftır ki kalbi de insan mesela..

Tuhaf çünkü insan kalpli olmak kaç kalbin güzelliği acep ?
Kaç kalp denk gelir ki başka bir kalbe böylesine..?

Şimdi ben mi çok şanslıyım, yoksa insan olmanın gereği mi bu ?
Insan isen, kalbi de insan birini hakediyorsundur mutlaka diye bir kaide mi var yoksa ?

Kimbilir belki de bir lütuf bilemem, bana düşen kıymet bilmek olurdu herhalde...

Lütuf demek te yüceltmek gibi birşey oldu kendimi ancak başka nasıl insan kendini yüceltebilir ki ?
Ben bu kendimde görüyorum. Kendimi seninle yüceltiyorum ve bundan da gurur duyuyorum.

Hayatımdasın ya bir tarafım hep tebessüm, bir tarafım hep ışık...

Ne kadar iyi ki var ise, kalbimin tüm sıcaklığına hapsedip sunuyorum sana.

= ))

Samimiyetinden öpüyorum.

27.06.2014 / 22:17
Özlediğim, çok ama çok özlediğim.

18 Ocak 2015 / 23:22
Nasıl desem bilmiyorum ki aslında çok ta iyi derim de aman neyse işte ben bu kızı başka seviyorum. Düşünün ki mutlu oluyorum arıyorum paylaşıyorum, üzülüyorum o hissediyor arıyor soruyor. Adı başka, yeri başka gülücük parçası bir kız işte.
Ne çok seviyorum bilseniz...
Cıx, bilemezsiniz.

Ne güzel anlatmışsın
Ben sadece sanal üzerinden tanımış olmama rağmen inanılmaz derecede severim kendisini.
Her zaman positif ve doğru yönlendirir.
Kimse hakkında atıp tutmaz
Kimse ile polemiklere girmeyi sevmez.
Meslekdaşım olur kendileri.
Hedefleri olan biri hayatında şuan herşey yolunda gidiyor çok şükür.
tüm güzellikleri hakeder benim kuzum:srl:

karabiberimmm vur kadehlere hadi icelimm xdxd
yaa burdan cok tanimiyorum ama diger yerden gulec canayakin oldugunu biliyorum =)

Ay kıskandım çok güzel anlatmış :p
Hemşom ve bana çok güzel avatarlar yapmış
Seviliyosun bebeğim <3

Kadim dostların en yüreklisi olsa gerek.
Bir insan ancak bu kadar iyi ve bu kadar hoş görülü olur.
Yıllardır dostluğumuzun bitmediği ve eskitemediği yüreği güzel insan.
Şu anda çok güzel bir mutluluğu da var ve yakında inşallah ilk adımlarını atacaklar.
Her zaman her şeye olumlu ve ılımlı yaklaşan kimselerin kalbini kırmayan ve kırmak istemeyen
Yeri geldiğinde sizinle gülen yeri geldiğinde sizinle üzülen bir insandır kendisi.
Gülmeyi eğlenmeyi ona çok yakıştırıyorum çünkü bu işi çok iyi başarıyor :)
Umarım sınavlarda da istediği notu alır ve 2. bir hayal kırıklığı yaşamazsın güzel dostum.
Her şeyin gönlünce olmasını dilerim ve enişte beyle ömür boyu mutluluklar dilerim.

Sevilen saygın bi kullanici yorumlarındaki samimiyeti ve guleryuzu ile dikkatimi ceken hatun :) Çokta becerikli masallah calismalari pek bi guzel :)

Güler yüzlü sempatik sevimli.
Renk katan üyelerimizden iyi ki geldi hoşgeldi.

baştan diyim bu nickine alışamadım özüne dönmelisin bence Kayabibeyim :cici: yaptığı avatarla forumu hemen canlandırdı canım kendi gibi güzel cici avatarlar yapıyor beni de hiç es geçmez :srl: canayakın sevimli sempatik güleryüzlü bir öğretmen olur kendileri onu öyle asabi çok nadir görürsünüz çoğunlukla sakindir

İlk olarak avatar konuma yaptığı yorumla tanıdım. Çok sıcakkanlı, sempatik, cana yakın bir bayan. Uzaktan uzağa sevdiğim insanlar arasında kendisi. Belki de ortak yön çekmiştir. Kpss! :p Çok da ağırbaşlı. Umarım her şey gönlünce olur. :cici:

Allahım değişik değişik nicklerle geliyolar bizi kandırıyolar. :T:

yeni tanistik ama o kadar cana yakinsin ki .
avatarina bayiliyorum ayrica. biliyorsun zaten .
iyi ki tanidim .
iyi ki varsin .
hep boyle guler yuzlu, guzel bi kalbin olmasi dilegiyle .. :cici:

:srl:

aaaa sen karabibermiydinnn
:) hosgeldin ki diyeyim oncelikle
hep tebessum dagitir Ve sempatikdir
o kadar denk geldim birini incittigini gormedim..
dagittigin tebessumler sana huzur Ve mutluluk olarak geri donsun ki ...

içten samimi girmedigim sürelerde bile ne kadar vefalı oldugunu gösterdi pek tanımamıs olsada :)

Sıcakkanlı , samimi , güler yüzlü yeni arkadaşlardan.Saygılı tavırları ile dikkat çekiyor yakından tanışmak ümidi ile :) Hayatında mutluluklar dilerim.

komşu sayılırız biber canla :)
çayımı içmeye gelecek üüüüüretmen hanum :D

Immm yeni tanıştık sayılır.Çok mütevazi ve ince bir yapısı vardır.Dahada önemlisi matematik örtmeni. :p yanlış anlaşılmasın tabii ki meslek sınıflandırmayı sevmem.Sadece matematikçilere/mat öğretmenlerine özel bir hayranlık besliyorum,çünkü bilimlerin kraliçesinin uzmanılar neyse daha dallandırıp budaklandırmıyım aslkdasldşaşlk relativista ilede yakınen bir arkadaşlar sanırım oda dikkatimi çekti =P

Neyse tanıdıkça yazarım daha daha :p

Zarif insan. Neşeli hatta çocuksu buluyor ayrıca bir sempati besliyorum kendisine. Olamadığına ilgi duyma hali işte bilirsiniz. .p Evet , farklı bir tarzı var bu kadının. Diğer herkesten farklı olarak insanın çocukluğu bu kadında kalmış gibi. Her okunduğunda, insanın yüzünde kocaman bir gülümsemeye neden olması en belirgin özelliği olmalı. Kırmayın onu lütfen.

Çok tatlı birisi :) cana yakın , espri anlayışı olan sıcakkanlı bi kardeşimiz :)

Sohbet ettigim vede sohbetini Sevdigim nadir insanlardan biridir. Adı bilmesemde :D iyiki Tanıdım dedigim biridir. KaraBiber :q

KaraBiber :cici:
Foruma geldiği ilk günden beri sempatik ve cana yakın halleriyle herkesin gönlüne girmeyi başardı.
Kendi çizgisini hiç bir zaman değiştirmedi.
Ps çalışmaları çok güzel :dyg:
Her zaman mutlu olmayı hakediyor.
İnşallah her şey her zaman gönlünce olur. :cici:​

Geri