Relativista
Bronz Üye
-
-
-
-
Kim ne derse desin, her insanın bir insanı vardır. Sanal ya da reel, yalan ya da gerçek, doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü her insanın bir insanı vardır.
İçinde, dışında, özünde ve sözünde bir insanı vardır her insanın. Ağlar, sızlar, güler, bağırır, çağırır o insana; kızar, arar, sorar, o insanı, sever, sayar o insanı...
İnsan diyorum ya hani fiziken düşünmeyin bunu eliniz ile dokunduğunuz, gözünüz ile gördüğünüz değil... Ne tuhaftır ki kalbi de insan mesela..
Tuhaf çünkü insan kalpli olmak kaç kalbin güzelliği acep ?
Kaç kalp denk gelir ki başka bir kalbe böylesine..?
Şimdi ben mi çok şanslıyım, yoksa insan olmanın gereği mi bu ?
Insan isen, kalbi de insan birini hakediyorsundur mutlaka diye bir kaide mi var yoksa ?
Kimbilir belki de bir lütuf bilemem, bana düşen kıymet bilmek olurdu herhalde...
Lütuf demek te yüceltmek gibi birşey oldu kendimi ancak başka nasıl insan kendini yüceltebilir ki ?
Ben bu kendimde görüyorum. Kendimi seninle yüceltiyorum ve bundan da gurur duyuyorum.
Hayatımdasın ya bir tarafım hep tebessüm, bir tarafım hep ışık...
Ne kadar iyi ki var ise, kalbimin tüm sıcaklığına hapsedip sunuyorum sana.
= ))
Samimiyetinden öpüyorum.
27.06.2014 / 22:17
Özlediğim, çok ama çok özlediğim.
18 Ocak 2015 / 23:22
Nasıl desem bilmiyorum ki aslında çok ta iyi derim de aman neyse işte ben bu kızı başka seviyorum. Düşünün ki mutlu oluyorum arıyorum paylaşıyorum, üzülüyorum o hissediyor arıyor soruyor. Adı başka, yeri başka gülücük parçası bir kız işte.
Ne çok seviyorum bilseniz...
Cıx, bilemezsiniz.
İçinde, dışında, özünde ve sözünde bir insanı vardır her insanın. Ağlar, sızlar, güler, bağırır, çağırır o insana; kızar, arar, sorar, o insanı, sever, sayar o insanı...
İnsan diyorum ya hani fiziken düşünmeyin bunu eliniz ile dokunduğunuz, gözünüz ile gördüğünüz değil... Ne tuhaftır ki kalbi de insan mesela..
Tuhaf çünkü insan kalpli olmak kaç kalbin güzelliği acep ?
Kaç kalp denk gelir ki başka bir kalbe böylesine..?
Şimdi ben mi çok şanslıyım, yoksa insan olmanın gereği mi bu ?
Insan isen, kalbi de insan birini hakediyorsundur mutlaka diye bir kaide mi var yoksa ?
Kimbilir belki de bir lütuf bilemem, bana düşen kıymet bilmek olurdu herhalde...
Lütuf demek te yüceltmek gibi birşey oldu kendimi ancak başka nasıl insan kendini yüceltebilir ki ?
Ben bu kendimde görüyorum. Kendimi seninle yüceltiyorum ve bundan da gurur duyuyorum.
Hayatımdasın ya bir tarafım hep tebessüm, bir tarafım hep ışık...
Ne kadar iyi ki var ise, kalbimin tüm sıcaklığına hapsedip sunuyorum sana.
= ))
Samimiyetinden öpüyorum.
27.06.2014 / 22:17
Özlediğim, çok ama çok özlediğim.
18 Ocak 2015 / 23:22
Nasıl desem bilmiyorum ki aslında çok ta iyi derim de aman neyse işte ben bu kızı başka seviyorum. Düşünün ki mutlu oluyorum arıyorum paylaşıyorum, üzülüyorum o hissediyor arıyor soruyor. Adı başka, yeri başka gülücük parçası bir kız işte.
Ne çok seviyorum bilseniz...
Cıx, bilemezsiniz.