KaraBiber

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Pooof benim yapicagim girisi Yaprak yapmis bile :T: hic hosuma gitmedi bu durum .P Tam olarak nerde okudugumu hatirlamiyorum ama senin cok hizli yurudugunu okumustum ve yorulmadigini sanirim bunu yine konuyu acan kisi yazmisti :D Seni hep yolda hizli yuruyen,elinde memur cantasi gozluklu biri olarak hayal ediyordum .))) Zamanla tanistik cok sevdim seni. Sivri cikislari olmayan,kalp kirmayan cok temiz kalmis bir insansin. Sairin dedigi; ''dunya kirletilmisse ustunuze sicrayan bir seyler vardir mutlaka'' sozu seni tanimadan soylenmis olmali. Hep temiz kal emi gamzeli guzel :)

bak o zamandan bu zamana fikrim degismedi hala aynisin istikrarli insansin :D , arti olarak biraz daha sevgin eklendi gonlume :oy:

KaraBiber çok iyi kalpli, sakin,güler yüzlü gördüğüm kadarıyla tanımıyorum ama çok şirin biri mesleği de çok güzel hep mutlu, başarılı ,huzurlu olsun ve gözlerinin içi hep gülsün inş. :cici:

bence biraz fazla zeki :D benden zeki insanları sevmem normalde ama bi istisna yapıp seviyom hocayı.incilerimmi dökülecek.

başta kötü biri sanedim ama hiç öyle olmayan birimiş seni öptüm canım bnim... ;)

Ben bu kizi seviyorum ya ictenligiyle, samimiyeti ve tertemiz kalbiyle hep hatrimda kalacak. bitanemm. mis yuregini operim. :oy:

Haftanın sorgu odası konuğuna yazdığı yazı bile onu anlamaya değer. Güzel yürekli insan. :hi:

Sevgılı matematık ogretmenım ..
kendısını cok eskılerden berı tanıyorum , hanı elımde buyudu derler ya oyle ..
Bazen kotu davransamda , bunun saka oldugunu bılen , sakadan anlayan , saka kaldırabılen nadır ınsanlardan , Sızı bılerek ısteyerk kırmaz , kırmıssada farkında degıldır ,
ıcınde kotu bır dusunce yoktur , cok calıskandır ..
cok azımlıdır ve zekıdırde ..

Benım ıcın kardes gıbıdır ..
cok sevılıyorsun gulsen ..
he buralarada ugra arada (:

KaraBiberi sevmeyen insan yoktur diye düşünüyorum, olmamalı yani. Bu kadar eşsiz güzellikte kalbe sahip birinin sevilmeme lüksü yok.
İddia ediyorum hayatımda tanıdığım ruhu, beyni, kalbi en temiz, en iyi niyetli kız. İnsan üzmeye utanmalı bu kızı. İyi ki tanımışım seni biberimmm. Çok seviyorum kız seni. :gel:
Sen de beni sev. :p
İnşallah benden alsın sana versin mutluluğu rabbim. Her şeyin en güzelini hak ediyorsun.
Severim sucuk öptüm mucuk. :dyg::öp:

Oy ben buraya nasil yazmamisim:benmi:
Bu kizin samimiyetine okadar cok inaniyorum ki ..:rolleyes:
Cizgisini bozmayan onu koruyan sevimli mi sevimli bir hatun:ask
Ilk zamanlar biberimle beni cok karistirsalar da Biberim daha baska :tatlı:
Yuregin gibi hayatin da guzel olması dilegimle Gülşen'cim.
Öpüyorum cok :denizkızı:

Kendısını bır uzay mekıgı adı olan bır nıckle tanımıstık :D
robotık gulsen ..

Cok hanimefendi bir arkdaşım derdinizi dinler derman olmaya çalışır mesleği ayri bi güzel arada kendisine takılırım şaka kaldirabilir biri onu kelimelerle anlatmak yetmez tanimadiysaniz eğer cok sey kaybetmessinizdir:) Allah yoluna bahtını daima açık eylesin canım arkdaşım:)

Her foruma böyle admin lazım diyorum :) Neşeli insanlar iyi oluyorlar, etraflarına renk saçıyorlar :)

Sıcakkanlı bir yaklaşımı var
Ilk attığı hosgeldin mesajinda icim ısındı
300 mesaj sınırlamam olmasa çoktan kendisine mesaj atmistim tanismak icin :p

Bana kalırsa ön yargısı olmayan, zevklerimin fazlaca uyuştuğu sımsıcak, sevimli hatunumuz.
Forumun olmazsa olmazlarından.
Umarım heep böyle neşeli ve huzurlu olur, seviyorum. :rolleyes:

Geri