ben kanal istanbul yapilsin taraftariyim ama bu dönemde değil bi 10 - 15 yil sonra falan. Şu an o maliyeti kaldirirsak her şeye %200 zam gelirBu konuda ilk başta siyasetçiye güvenmemen gerekli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kanal istanbul yapilsin taraftariyim ama bu dönemde değil bi 10 - 15 yil sonra falan. Şu an o maliyeti kaldirirsak her şeye %200 zam gelirBu konuda ilk başta siyasetçiye güvenmemen gerekli.
Elhamdürillah. Ümmetin sizin gibi mücahitlere ihtiyacı var inşallah.Selamlar kadim dost, glu efendi.. mesajınızı aldım. Sizin gibi her vatan sevdalısının eli omzumda olduğu müddetçe iki cihanda da sırtım yere gelmez..
Ekli dosyayı görüntüle 32714
Bidon efendinin soykırım zırvalamasından sonra eski dostum Turp ile görüştüm ve Marmutasyon firması ile ilgili fikirlerimizden bahsettim. Reisimizin de kendisine selamlarını ileterek aradaki yapılanmayı tekrar kurmak istediğimizi dile getirdim. Şayet bu kanal İstanbul hususunda desteklerini esirgemezler ise bütün köprülerin ayak kısımlarına kurmayı planladığımız Marmutaysyon çiftliklerinin yanı sıra kuracağımız yerli ve milli uzay istasyonlarından kendilerine de üs olarak kullanma izni vereceğimizi söyledim. Ay'a ilk patatesi göndereceğimiz ülke olduğumuz konusunda ki kararlığımızın keskinliğini görünce kendisi de bir hayli memnun oldu.
Yüce Allah'ın izniyle reisimiz önderliğinde bu kanal bir açılsın. A-19 uzay mekikleri ile Ay'ı uydumuzdan çıkarıp tarlamız yapacağız..
Elhamdürillah. Ümmetin sizin gibi mücahitlere ihtiyacı var inşallah.
Sayın hocam Ay’ı fethetmek için Türksat 5A uydusunun içine gizlenmiş 40 Akıncı’dan bahsediliyor. Uydu Ay’a yaklaştığında özel üretim yerli ve milli jetpacklerle Ay’a doğru atlayacaklarmış. Doğru mudur bu bilgi?
İnşAllah Reisimiz ve sizin sayenizde uzayda da söz hakkımız olacak. Hele şu kanal bir yapılsın. 2073’te dünya lideriyiz inşaAllah.
Kanal İstanbul bence gereksiz ve AKP bu projeyi hayata geçirmek için değil seçim malzemesi için kullanıyor. Önce bu gerçeği bir görelim.ben kanal istanbul yapilsin taraftariyim ama bu dönemde değil bi 10 - 15 yil sonra falan. Şu an o maliyeti kaldirirsak her şeye %200 zam gelir
Gereksiz değil de zamanı değil.Kanal İstanbul bence gereksiz ve AKP bu projeyi hayata geçirmek için değil seçim malzemesi için kullanıyor. Önce bu gerçeği bir görelim.
Değerli kardeşim, kıymetli hemşerim..
Türksat 5A uydusunun içinde gizlenen 40 Akıncı sadece sembolik bir mesajdan ziyade bir stratejinin şifresidir. 5A uydusunun içerisinde Akıncıların Uydu yörüngeye fırlatıldıktan sonra Ay üzerindeki koordinatları işaretlemek için oluşturulmuş bir konum sistemi yer alıyor. 5A uydusu fırlatılıp yörüngeye oturduktan sonra Akıncılar uydunun içiresindeki koordinatların vermiş olduğu konumlara kanal İstanbul'a kurulacak olan Maruzay adlı üslerden fırlatılacaklar. Bu teknolojinin ise kuantum mancınık olduğu söyleniyor. Ecdadı unutmamak adına geçmişin çağ deviren teknolojilerini günümüz teknolojisi ile birleştirerek yerli bir fırlatma sisteminin de öncüsü olacağız..
Aziz dostum biz de aynı dilekler ile bu hedefin gerçekleşmesini sizler gibi temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bu güzel eserin 5A uydusundan tüm dünyaya naklen verildiğini düşün.
DÜNYA BİR GÖK KUBBE İSE TÜRKİYE ONUN YEGANE MİNARESİDİR.
Yahu ben sana okey gameplayleri atiyorum onları izlemiyorsun da burda tartışma mı yapıyorsun boyu posu devrilmeyesiceHocam bizim devlet işlerine aklımız ermez. Devletimiz böyle planlamışsa bize de desteklemek düşer. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizim hakkımız size helaldir. Arkanızdayız hocam. İnşallah Türk İslam Halifeliği ve Turan birliğini hep birlikte inşa edeceğiz. Reisimizin açtığı yol, sizlerin de gösterdiği hedefler sayesinde rabbim uzayda da bu bayrağın dalgalanmasını ve ezanların okunmasını nasib eder. Rabbim sizi düşmanlarınızdan (cehapelileri) korusun inş.
Ülke insanlarını aman sorgulamayın, bize güvenin, soran eşittir vatanhaini,.... olarak yetiştirirsen bundan sadece siyasiler kazançlı çıkar. Kanal İstanbul'u, 128 milyar $'ın akıbetini, .... soranlar dik mihrakların maşası olarak lanse ediliyor, Türkiye karşıtı olarak lanse ediliyor. Bu ülkede insanlar korkmadan sorgulamayı, hesap sormayı,.... öğrenmeli ve demokrasi yerleşmeli. Demokrasi sadece sandık değil, bireysel özgürlük, ifade özgürlüğü, sorgulama hakkı, hukukun üstünlüğü,.....Gereksiz değil de zamanı değil.
Çok boş para harcanıyor ülkede.
Bırak hükümeti falan, ana muhalefeti de bırak, Meral Akşener bile audi a8 longa biniyor. Bu araba 3 milyon tl lan ayıp ya. En baştakiler bir kenara yüzde 10 oy alanlar bile israf peşinde. Tüm ülke israftan öleceğiz. Kısacağı bütün siyasiler, milletivekilleri bilmem ne hepsi israfın anasını ağlatmış durumda. Kamu kuruluşları zaten rezil halde. Mansur Yavaş şu an en iyisi o da ileride bozulacak diye korkuyorum. Erdoğan'da çünkü ilk çıktığında Mansurun şimdiki hali gibiydi.
Burada uzay diyoruz, kanal diyoruz, ay diyoruz sen gelmiş okey diyorsun. Kahvede oralet içmekten beynimiz oralete döndü. @Majik hocamızı bulmuşken onun ilminden faydalanmak gerek.Yahu ben sana okey gameplayleri atiyorum onları izlemiyorsun da burda tartışma mı yapıyorsun boyu posu devrilmeyesice

Hocam her yazdığınızı ALLAHU EKBER nidalarıyla okuyoruz. @Favela demin beni arayarak ağlamaklı bir sesle “Meğer biz ne kadar az şey biliyormuşuz Muhittin. Allah hocamızı başımızdan eksik etmesin.” dedi. Allah razı olsun hocam devletimizin gücünü bütün herkeze gösterdiniz.Öncelikle bunca ilmin ve derinliğin arasında sanal kıraathanelerde okey dönen @Favela efendiye şu fotoğrafı iliştiriyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 32727
Her şeyi geçelim @glu
Biz burada vatan diyoruz. Ecdat diyoruz. Yerli ve millî kanal diyoruz.
Soruna gelecek olursak kıymetli dostum, safımızda nefer kardeşim..
Dünya bir Fesin üzerindedir ve akıncı kardeşlerim bu fesin püskülünde bütün eğitimlerini vatan aşkıyla yerine getirmiştir. Şayet her şey tersine bile dönse bu püskül her daim akıncıları düşmekten kurtaracaktır. Bir düzeltme yapalım kıymetli kardeşim yer çekimli botla göndermedik. Biz bu aziz kardeşlerimizi yer çekimli mesh ile gönderdik. Bu mesler Kasımpaşa'da bir Evliyanın öğrencisi tarafından dikildi. Var ola gücünü sen düşün, o yüzden düşmezler. EN ÖNEMLİSİ; DÜŞÜRÜLEMEZLER.
Hocam her yazdığınızı ALLAHU EKBER nidalarıyla okuyoruz. @Favela demin beni arayarak ağlamaklı bir sesle “Meğer biz ne kadar az şey biliyormuşuz Muhittin. Allah hocamızı başımızdan eksik etmesin.” dedi. Allah razı olsun hocam devletimizin gücünü bütün herkeze gösterdiniz.
Bu arada Ejdadımızın sarıktan vazgeçip fes’i tercih etmesininde kerameti böylece ortaya çıktı. Peki hocam dünya fesin üstündeyse fes kimin başında?