Kanal İstanbul...

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Selamlar kadim dost, glu efendi.. mesajınızı aldım. Sizin gibi her vatan sevdalısının eli omzumda olduğu müddetçe iki cihanda da sırtım yere gelmez..

Ekli dosyayı görüntüle 32714

Bidon efendinin soykırım zırvalamasından sonra eski dostum Turp ile görüştüm ve Marmutasyon firması ile ilgili fikirlerimizden bahsettim. Reisimizin de kendisine selamlarını ileterek aradaki yapılanmayı tekrar kurmak istediğimizi dile getirdim. Şayet bu kanal İstanbul hususunda desteklerini esirgemezler ise bütün köprülerin ayak kısımlarına kurmayı planladığımız Marmutaysyon çiftliklerinin yanı sıra kuracağımız yerli ve milli uzay istasyonlarından kendilerine de üs olarak kullanma izni vereceğimizi söyledim. Ay'a ilk patatesi göndereceğimiz ülke olduğumuz konusunda ki kararlığımızın keskinliğini görünce kendisi de bir hayli memnun oldu.

Yüce Allah'ın izniyle reisimiz önderliğinde bu kanal bir açılsın. A-19 uzay mekikleri ile Ay'ı uydumuzdan çıkarıp tarlamız yapacağız..
Elhamdürillah. Ümmetin sizin gibi mücahitlere ihtiyacı var inşallah.

Sayın hocam Ay’ı fethetmek için Türksat 5A uydusunun içine gizlenmiş 40 Akıncı’dan bahsediliyor. Uydu Ay’a yaklaştığında özel üretim yerli ve milli jetpacklerle Ay’a doğru atlayacaklarmış. Doğru mudur bu bilgi?

İnşAllah Reisimiz ve sizin sayenizde uzayda da söz hakkımız olacak. Hele şu kanal bir yapılsın. 2073’te dünya lideriyiz inşaAllah.

Elhamdürillah. Ümmetin sizin gibi mücahitlere ihtiyacı var inşallah.

Sayın hocam Ay’ı fethetmek için Türksat 5A uydusunun içine gizlenmiş 40 Akıncı’dan bahsediliyor. Uydu Ay’a yaklaştığında özel üretim yerli ve milli jetpacklerle Ay’a doğru atlayacaklarmış. Doğru mudur bu bilgi?

İnşAllah Reisimiz ve sizin sayenizde uzayda da söz hakkımız olacak. Hele şu kanal bir yapılsın. 2073’te dünya lideriyiz inşaAllah.

Değerli kardeşim, kıymetli hemşerim..

Türksat 5A uydusunun içinde gizlenen 40 Akıncı sadece sembolik bir mesajdan ziyade bir stratejinin şifresidir. 5A uydusunun içerisinde Akıncıların Uydu yörüngeye fırlatıldıktan sonra Ay üzerindeki koordinatları işaretlemek için oluşturulmuş bir konum sistemi yer alıyor. 5A uydusu fırlatılıp yörüngeye oturduktan sonra Akıncılar uydunun içiresindeki koordinatların vermiş olduğu konumlara kanal İstanbul'a kurulacak olan Maruzay adlı üslerden fırlatılacaklar. Bu teknolojinin ise kuantum mancınık olduğu söyleniyor. Ecdadı unutmamak adına geçmişin çağ deviren teknolojilerini günümüz teknolojisi ile birleştirerek yerli bir fırlatma sisteminin de öncüsü olacağız..

Aziz dostum biz de aynı dilekler ile bu hedefin gerçekleşmesini sizler gibi temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu güzel eserin 5A uydusundan tüm dünyaya naklen verildiğini düşün.

DÜNYA BİR GÖK KUBBE İSE TÜRKİYE ONUN YEGANE MİNARESİDİR.

Son düzenleme:
ben kanal istanbul yapilsin taraftariyim ama bu dönemde değil bi 10 - 15 yil sonra falan. Şu an o maliyeti kaldirirsak her şeye %200 zam gelir
Kanal İstanbul bence gereksiz ve AKP bu projeyi hayata geçirmek için değil seçim malzemesi için kullanıyor. Önce bu gerçeği bir görelim.

Birileri hala hayal ürünü anlatıyor, hikaye anlatıyor,....

Kanal istanbul projesinin gerçekten yapılacağına inanan varmı ?
@melnur sence yapılıcakmı gerçekten çok emin bir şekilde yapılacak deniliyor

Kanal İstanbul bence gereksiz ve AKP bu projeyi hayata geçirmek için değil seçim malzemesi için kullanıyor. Önce bu gerçeği bir görelim.
Gereksiz değil de zamanı değil.
Çok boş para harcanıyor ülkede.
Bırak hükümeti falan, ana muhalefeti de bırak, Meral Akşener bile audi a8 longa biniyor. Bu araba 3 milyon tl lan ayıp ya. En baştakiler bir kenara yüzde 10 oy alanlar bile israf peşinde. Tüm ülke israftan öleceğiz. Kısacağı bütün siyasiler, milletivekilleri bilmem ne hepsi israfın anasını ağlatmış durumda. Kamu kuruluşları zaten rezil halde. Mansur Yavaş şu an en iyisi o da ileride bozulacak diye korkuyorum. Erdoğan'da çünkü ilk çıktığında Mansurun şimdiki hali gibiydi.

Değerli kardeşim, kıymetli hemşerim..

Türksat 5A uydusunun içinde gizlenen 40 Akıncı sadece sembolik bir mesajdan ziyade bir stratejinin şifresidir. 5A uydusunun içerisinde Akıncıların Uydu yörüngeye fırlatıldıktan sonra Ay üzerindeki koordinatları işaretlemek için oluşturulmuş bir konum sistemi yer alıyor. 5A uydusu fırlatılıp yörüngeye oturduktan sonra Akıncılar uydunun içiresindeki koordinatların vermiş olduğu konumlara kanal İstanbul'a kurulacak olan Maruzay adlı üslerden fırlatılacaklar. Bu teknolojinin ise kuantum mancınık olduğu söyleniyor. Ecdadı unutmamak adına geçmişin çağ deviren teknolojilerini günümüz teknolojisi ile birleştirerek yerli bir fırlatma sisteminin de öncüsü olacağız..

Aziz dostum biz de aynı dilekler ile bu hedefin gerçekleşmesini sizler gibi temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu güzel eserin 5A uydusundan tüm dünyaya naklen verildiğini düşün.

DÜNYA BİR GÖK KUBBE İSE TÜRKİYE ONUN YEGANE MİNARESİDİR.

Hocam bizim devlet işlerine aklımız ermez. Devletimiz böyle planlamışsa bize de desteklemek düşer. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizim hakkımız size helaldir. Arkanızdayız hocam. İnşallah Türk İslam Halifeliği ve Turan birliğini hep birlikte inşa edeceğiz. Reisimizin açtığı yol, sizlerin de gösterdiği hedefler sayesinde rabbim uzayda da bu bayrağın dalgalanmasını ve ezanların okunmasını nasib eder. Rabbim sizi düşmanlarınızdan (cehapelileri) korusun inş.

Hocam bizim devlet işlerine aklımız ermez. Devletimiz böyle planlamışsa bize de desteklemek düşer. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizim hakkımız size helaldir. Arkanızdayız hocam. İnşallah Türk İslam Halifeliği ve Turan birliğini hep birlikte inşa edeceğiz. Reisimizin açtığı yol, sizlerin de gösterdiği hedefler sayesinde rabbim uzayda da bu bayrağın dalgalanmasını ve ezanların okunmasını nasib eder. Rabbim sizi düşmanlarınızdan (cehapelileri) korusun inş.
Yahu ben sana okey gameplayleri atiyorum onları izlemiyorsun da burda tartışma mı yapıyorsun boyu posu devrilmeyesice

Gereksiz değil de zamanı değil.
Çok boş para harcanıyor ülkede.
Bırak hükümeti falan, ana muhalefeti de bırak, Meral Akşener bile audi a8 longa biniyor. Bu araba 3 milyon tl lan ayıp ya. En baştakiler bir kenara yüzde 10 oy alanlar bile israf peşinde. Tüm ülke israftan öleceğiz. Kısacağı bütün siyasiler, milletivekilleri bilmem ne hepsi israfın anasını ağlatmış durumda. Kamu kuruluşları zaten rezil halde. Mansur Yavaş şu an en iyisi o da ileride bozulacak diye korkuyorum. Erdoğan'da çünkü ilk çıktığında Mansurun şimdiki hali gibiydi.
Ülke insanlarını aman sorgulamayın, bize güvenin, soran eşittir vatanhaini,.... olarak yetiştirirsen bundan sadece siyasiler kazançlı çıkar. Kanal İstanbul'u, 128 milyar $'ın akıbetini, .... soranlar dik mihrakların maşası olarak lanse ediliyor, Türkiye karşıtı olarak lanse ediliyor. Bu ülkede insanlar korkmadan sorgulamayı, hesap sormayı,.... öğrenmeli ve demokrasi yerleşmeli. Demokrasi sadece sandık değil, bireysel özgürlük, ifade özgürlüğü, sorgulama hakkı, hukukun üstünlüğü,.....
Ben iktidardayım ve ben ne dersem o olur mantığıyla ülke bir adım ilerlemez. Bize mentalite değişikliği gerekli.
İstanbul kanalı gereklimi gereksizmi ancak bilinçli, özgür, sorgulayan,... toplum yetiştirdiğin zaman tekrar tartışılır.

Yahu ben sana okey gameplayleri atiyorum onları izlemiyorsun da burda tartışma mı yapıyorsun boyu posu devrilmeyesice
Burada uzay diyoruz, kanal diyoruz, ay diyoruz sen gelmiş okey diyorsun. Kahvede oralet içmekten beynimiz oralete döndü. @Majik hocamızı bulmuşken onun ilminden faydalanmak gerek.

@Majik hocam @Favela doğrudan sormaya utandığı için benden rica etti sormamı.

Kadim dostum Fav Favoğlu şunu merak ediyor, "Dünyanın düz olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Biz yukarı doğru bakarken Ay da dünyaya doğru bakıyor. Aya inen Akıncılarımız Dünya'ya doğru düşmez mi?" Hocam cevaplarsanız seviniriz. Akıncılarımızın yer çekimli botlarla baş aşağı yürüme talimi yaptıklarını anlattım ama pek anlamadı bir de siz anlatırsanız...

Öncelikle bunca ilmin ve derinliğin arasında sanal kıraathanelerde okey dönen @Favela efendiye şu fotoğrafı iliştiriyorum;

1619371418075.png

Her şeyi geçelim @glu

Biz burada vatan diyoruz. Ecdat diyoruz. Yerli ve millî kanal diyoruz.

Soruna gelecek olursak kıymetli dostum, safımızda nefer kardeşim..

Dünya bir Fesin üzerindedir ve akıncı kardeşlerim bu fesin püskülünde bütün eğitimlerini vatan aşkıyla yerine getirmiştir. Şayet her şey tersine bile dönse bu püskül her daim akıncıları düşmekten kurtaracaktır. Bir düzeltme yapalım kıymetli kardeşim yer çekimli botla göndermedik. Biz bu aziz kardeşlerimizi yer çekimli mesh ile gönderdik. Bu mesler Kasımpaşa'da bir Evliyanın öğrencisi tarafından dikildi. Var ola gücünü sen düşün, o yüzden düşmezler. EN ÖNEMLİSİ; DÜŞÜRÜLEMEZLER.

Devamı da gelmeli. Anal istanbul, doggy İstanbul, prone bone İstanbul, reverse cowgirl İstanbul..

Hırvatistan uzantısı bir dönüm noktasıydı. 1. dönüm noktası.. devamını anlatırsam yer yerinden oynar kıymetli kardeşim.

Kıymetli kardeşlerim.

Bu kanalın elzem olduğu konusunu daha önce de dile getirmiştim.

ŞİMDİ SIKI DURUN! 2. DÖNÜM NOKTASININ AYRINTILARI;

1619374574438.png

Yukarıda da gördüğünüz gibi Trakya'dan yola çıkan bu solucan deliğinin Hırvatistan'da tekrar denize uç verilerek sonlandığını sanmışlardı. Türkiye bu mutasyonlu balık ihracatından dolayı gelecek yüzyılın süper gücü olacak! Kıymetli kardeşlerim reisimizin Ancıla Markel ile olan geçmişe dayalı derin dostluğunu bilirsiniz.. Evet 2. dönüm noktasının adımının atıldığı yer ise bu yılların dostluğundan geliyor.

Balıkları Hırvatistan'dan sonra (BuZağTech aşısını üreten kardeşlerimizin de Türk olduğu bilindiğinden - "Türkiye'ye güven daimidir." ) bir sonraki tedariği Markel hanım bizzat reisimizden rica etmişti. Bu balıkların etkisinin dışında Markelin bir talebi daha olmuştu.

Bizzat özel toplantıda reisin yanındayken bu sohbete kulak misafiri oldum.

Markel: Kıymetli dostum, zamanında sizin ülkenizin insanlarını buraya göç ettirdiler. Alman devleti onları hor gördü ama bu ülkenin temelinide sizin insanınıza attırdılar. O zamanlar bu ülkenin insanları gelecekte bu kanalın buraya açılacak bir solucan deliği olacağını ve bu deliğin o gurbetçiler sayesinde olacağını bilmiyordu. KİMSE BİLMİYORDU.

Kulaklarıma inanamamıştım..

Markel reisin gözlerinin içine bakarak ülkesinin Türkiye karşısında zaten yıllar önce eğildiğini dile getirmişti.

1619374603664.png
Evet! Yukarıda ki fotoğrafa iyi bakın! KANAL KARŞITLARI İYİ BAKIN!

BU TİMSAH NEDEN İSLAM YEŞİLİ?

Reis seneler önce İslam rengi timsah kuklasıyla asıl mesajı vermişti. Almanya'nın ortasından bir solucan deliği geçirecek ve o kanaldan radikal İslamcı timsahlar göndereceğiz. Şeriatın kestiği el, reisin kanalla kestiği ülke acımaz. VE ALAMAYANYA TÜRK TOPRAKLARINA MÜSLÜMAN OLARAK DAHİL OLACAK.

Kıymetli kardeşlerim, safımızda dirlik ve beraberliği sağlayan reis sevdalıları.. Yar ve yaradan bizimledir.
Bu kanaldan vazgeçmeyin, bu projenin rafa kalkmasına lütfen göz yummayın.
Yüce Allah'ın izniyle bu solucan deliğini bütün dünyada dolaştıracağız..

Bu kanal Dünyayı 10 kere O'na bölecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: glu
Öncelikle bunca ilmin ve derinliğin arasında sanal kıraathanelerde okey dönen @Favela efendiye şu fotoğrafı iliştiriyorum;

Ekli dosyayı görüntüle 32727

Her şeyi geçelim @glu

Biz burada vatan diyoruz. Ecdat diyoruz. Yerli ve millî kanal diyoruz.

Soruna gelecek olursak kıymetli dostum, safımızda nefer kardeşim..

Dünya bir Fesin üzerindedir ve akıncı kardeşlerim bu fesin püskülünde bütün eğitimlerini vatan aşkıyla yerine getirmiştir. Şayet her şey tersine bile dönse bu püskül her daim akıncıları düşmekten kurtaracaktır. Bir düzeltme yapalım kıymetli kardeşim yer çekimli botla göndermedik. Biz bu aziz kardeşlerimizi yer çekimli mesh ile gönderdik. Bu mesler Kasımpaşa'da bir Evliyanın öğrencisi tarafından dikildi. Var ola gücünü sen düşün, o yüzden düşmezler. EN ÖNEMLİSİ; DÜŞÜRÜLEMEZLER.
Hocam her yazdığınızı ALLAHU EKBER nidalarıyla okuyoruz. @Favela demin beni arayarak ağlamaklı bir sesle “Meğer biz ne kadar az şey biliyormuşuz Muhittin. Allah hocamızı başımızdan eksik etmesin.” dedi. Allah razı olsun hocam devletimizin gücünü bütün herkeze gösterdiniz.

Bu arada Ejdadımızın sarıktan vazgeçip fes’i tercih etmesininde kerameti böylece ortaya çıktı. Peki hocam dünya fesin üstündeyse fes kimin başında?

Hocam her yazdığınızı ALLAHU EKBER nidalarıyla okuyoruz. @Favela demin beni arayarak ağlamaklı bir sesle “Meğer biz ne kadar az şey biliyormuşuz Muhittin. Allah hocamızı başımızdan eksik etmesin.” dedi. Allah razı olsun hocam devletimizin gücünü bütün herkeze gösterdiniz.

Bu arada Ejdadımızın sarıktan vazgeçip fes’i tercih etmesininde kerameti böylece ortaya çıktı. Peki hocam dünya fesin üstündeyse fes kimin başında?

Fes bu ülkenin başında evladım, fes bu ümmetin başında.. Ecdadın tuğrasını incelemeni öneririm. Hakikat bakan değil, gören gözdedir.

Geri