Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Hayat surprizlerle dolu sozunden yola cikarak hayatta olmadigima karar verdim. Sifir surpriz. Yaziklar olsun.

Kimsenin mutsuzluguna sevinmem ama bazilarininkine de oturup uzulmem. Tercihler ve sonuclari. ;)

Mendil alır mısın abi?'' dedi, kirli ama güzel yüzüyle.
''Yok'' dedim, ''Sağ ol, sağ ol, benim var''
''Olsun sonra kullanırsın'' dedi titrek sesiyle.
''Peki'' dedim, ''Ver bir tane''
Uzattım parayı, sevindi. ''Mendil kalsın'' dedim, gücendi.
''Olmaz öyle şey, ben dilenci değilim''
''Peki'' dedim, ''Peki, kızma''
Aldım mendili elinden sordum: ''Adın ne senin?''
''Murat'' dedi, ''Murat ama arkadaşlar 'İnce', der zayıfım ya hani.''
''Annen, baban yok mu senin?''
''Bilmem, vardır herhalde. Hiç görmedim ki.''
''Peki nerede yaşıyorsun sen? '' dedim.
''Her yerde'' dedi, hem de gülerek...
''Nasıl yani her yerde?''
''Öyle sınırlamıyorum kendimi sizler gibi'' dedi ve patlattı kahkahayı.Haksız da sayılmazdı hani...
''Kimden alıyorsun sen bu mendilleri?''
''Sakallı Mehmet Amca'dan''
''Kaçtan veriyor sana tanesini?''
''İkiyüzelli'den''
''Peki sen ne kazanıyorsun mendil başına?''
''Ee!.. İkiyüzelliii''
''Ne yani hiç para almıyor mu Mehmet Amca'n senden?'' diye sordum şaşkınlıkla.
Biraz kızgın baktı yüzüme: ''Siz hep böylesiniz zaten, karşılıksız iyilikten anlamazsınız.''
''Niye ki?'' dedim, anlattı:
''Bir keresinde bir abla ağlıyordu, 'Abla mendil alır mısın?' diye sordum, 'Defol!...' diye bağırdı bana. Oysa, oysa vallahi satmayacaktım ben ona, gözyaşlarını silsin diye vermiştim mendili. Anlamadı... Ama ben yine de gizlice koydum çantasına.''

[YOUTUBE]?v=_mJdcTKo2tk[/YOUTUBE]

11251270_951989711546132_5625429070862243857_n.jpg

Nemrut, bütün dinlerin babası hazreti ibrahim'i yakmak için o zamana kadar yeryüzünde en büyük ateşi hazırladığında bir karınca sırtında taşıyabileceği kadar suyla ateşe doğru koşmaya başlamış. Yukarda, ağzında ateş için çalı taşıyan karga küçük karıncayı görmüş ve alay etmek için sormuş. O suyla nereye gidiyorsun, Ateşi söndürmeye, Karga gülmüş sen mi bu ateşi söndüreceksin? Karınca küçük adımlarını hızlandırarak cevaplandırmış Söndüremezsem de safım belli olur

Giden sevgiliden kalan birkaç fotoğrafsa seni ayakta tutan, bir bitki ile aynı şeydir yaptığın.. "foto'sentez"..

Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme ! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum 'Allah sevdiğine kavuştursun' der diye.

Ne çok istedim oysa çocuk gibi olmanı giderken. Ayaklarını takıp dizlerinin üzerine düşmeyi.Milyonda birini, tat istedim acının.

Bir erkeğin yumruğu kadar serttir, bazen bir kadının sözü.. Biri dişlerini döker, biri düşlerini . . .

Arıyorum yanıt vermiyorsun ya, ne farkın kalıyor hiçbir tedaviye yanıt vermeyen bir hastadan. Günden güne ölüyorsun...

Dünyanın En İyi İnsanı Olsanız ßile Cenazenize Gelecek Kişi Sayısı Hava Durumuna ßağlıdır...

İnanma çocuk. Bazı kadınlar güzel göründüğü için değil, derin yaralar vermek için uzatır tırnağını..

Geri