Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
7mv52.png

:icon_uyuyorum::icon_uyuyorum:​

Sayfan Hayırlı Olsun Canım :cici: 1 numaralı takipcin olucam :)

Herkesin zor zamanları vardır, eli cebinde ,ağızda bi sigara, gözleri dolu dolu düşündüğü zamanlar. Bazen eski qüzel qünleri dü$ünürsün , ßazen ailevi problemleri, kimi hayatın önüne koyduğu zorlukları, en rahatımız bile iddadan yatan kuponu takmıştır kafasına. gündüz her$ey güzeldir, için biraz da olsa rahattır ama o gece nöbetleri yalnız geçmez dimi ? Kimi film izler, Kimi müzik dinler, Kimi kitap okur, Kimisi ise benim gibi bilgisayar karşısında gözlerini şişirir. Arkadaşı, Kuzeniyle olan ise yapmıştır kafasını, ince hesaplar peşine düşmüş, ansızın gülme krinize girmiş, saçma bir muhabbetin içindedir. çalmayan telefonu takarsın kafana, Saatlerce gözün telefonda olur, en olmadık zamanda Vodafone'den gelen mesajı görünce ince bi küfür edersin.
Korktuğun gibi değildir aslında, hep en kötüsünü düşünürsün ama bakarsınki öyle olmuyor.hayat sürprizlerle dolu. yavaş yavaş küllerinden doğmaya başlarsın, hafiften bi silkelersin kendini, artık daha güçlüsündür. ufak tefek şeyler kafana takmıyosundur. artık hayatın eskisinden de aydınlıktır ve yanında senin karanlığını paylaşan dostların vardır.artık eski sevgiliye inceden yol vermiş ,aileni omuzlamış, hayatın zorluklarına göğüs germiş, iddaanın yanına bide sayısalı eklemişsindir.
Şimdi hayat istediği yerden gelsin, hepsine çalıştım ben ..

7nzm2.png

Çok fazla aşırı beğendim çalışmalarınızı.(:

Tesekkur ederim Melek Tabiside Sensin bi qun Senide cizimlerime alet ederim ehhe :icon_uyuyorum:

7stlj.jpg

Gercek resimleriniz mevcut olmadiqi icin Hayali resimler kullandim umarim olmustur =) ..​

Hayırlı olsun, Çalışmalar çok güzel. :)

Geri