izlediğim filmler

Konu sahibi son olarak 300 gün önce görüldü
A%20Man%20Called%20Ove%20NC.png

a man called ove.

bu filmi izleyeli baya oluyo ama aşırı beğendiğim 1 film. çok enteresan bi konusu yok ama beni baya etkilemişti. 8/10.

getImage

not without my daughter.

olay bi film olayyyy. hayvan oğlu hayvan kocasına kanıp iran'a gitme gafletinde bulunan cehapeli ateyiz satanist amerikalı bir kadının burada esir edilişi ve mollalardan kurtulma çabasını anlatıyor. düşünün etrafınız climaxlarla, aayeşhüüımırlarla doluyken birden banuların arasına düşüyosunuz. :( hikaye gerçek maalesef. 9/10 veriyorum. kesin izleyin.

Bende nacizane 1-2 film önerebilirim.

Hector and the search for happiness
About time
The passengers
Ve nickim olan film başlangıç olsun.

18918533.jpg

wild strawberries - yaban çilekleri

ay bu ne yaa hiçbir şey anlamadım. :( sürekli rüya gören bi adam var, imdb 8.2 film hakkında kötü yorum yok ilki benimki olacak galiba ama anama söverler diye yorum yapamıyorum. siz bilirsiniz bence izlemeyin. :(

conviction-online.jpg

conviction - mahkumiyet

bu filmi izleyeli çok uzun zaman oluyo ama aşırı beğenmiştim. hikaye gerçek ve baya etkileyici. 10/8

5720_D019_00214_2040.jpg

split - parçalanmış

güzel film sıkıcı değil, sonu haricinde beğendim. çoklu kişilik bozukluğu ile ilgili, ikizler burçlarına tavsiye ederim izleyin sizi anlatıyo. sşldfdslflşsd 10/7.7

Relatos-salvajes.jpg

relatos salvajes

bunu da izleyeli çok oluyo, altı farklı hikayeden oluşuyodu galiba bu film. aşşırı güzel. böyle filmleri severim. 10/9.5

Fargo

fargo_44470.jpg

Jerry Lundegaard borçları olan bir sahtekârdır. İhtiyaç duyduğu meblağda parayı acilen edinmeli ve borçlarını temizlemelidir. Karısının babası oldukça zengin bir adamdır; ancak gamsız bir sahtekar olan Jerry’ye yardım etmesi imkansız gibi görünmektedir. Jerry’nin aklına şeytani bir fikir gelir. Jerry, karısını kaçırmak ve kayınpederinden fidye istemek üzere iki adam kiralar. Lakin hiçbir şey planlandığı gibi ilerlemeyecektir.

bu filmin hikayesinin gerçek olduğunu da eklemeden geçmeyeyim.

bunun dizisini de yaptılar. ve başında sürekli "gerçek bir hikayedir" yazıyor. buna açıklama geldi; gerçek değilmiş. zamanında kitle çekmek için öyle yapmışlar ve dizide de her bölümde yeniden yazıyorlar )

bunun dizisini de yaptılar. ve başında sürekli "gerçek bir hikayedir" yazıyor. buna açıklama geldi; gerçek değilmiş. zamanında kitle çekmek için öyle yapmışlar ve dizide de her bölümde yeniden yazıyorlar )

dizisinin ilk sezonunu izledim, beni pek sarmadı.

dizisinin ilk sezonunu izledim, beni pek sarmadı.

birinci sezondaki saftirik bir insanın bir anda parlaması hoşuma gitmişti. kötü adamları seviyorum biraz. ikinci sezonun sonu çok zoruma gitmişti. her sezon farklı(bir iki kişi dışında) oyuncular, farklı olaylar yaşanıyor, fakat ikinci sezonu tavsiye ederim.

Ricardo-Darin.jpg

el secreto de sus ojos - gözlerindeki sır

bu filmi millet niye bu kadar çok sevmiş anlamadım, bence vasat. 10/7

rawImage.jpg

hector and the search for happiness.

önceki sayfalarda bi arkadaş önermiş, çok enteresan bi konusu yok ama ben simon pegg'e aşık olduğum için baya hoşuma gitti. 7.9/10

Rear-Window-2.jpg

rear window.

valla beklentimi hiç karşılamadı, ikinci yarıda tempo giderek düştü. :( bi de imdb'de ilk 50'de bu film?? benden en fazla 6.5 çalışır acaba ben filmden anlamıyor olabilir miyim? :nopsrn:

split'e 7 puan vermiş ya, o filmi izlerken ziyan ettiğim iki saati malumatın hayatından al bana ver allahım. :cici:

sonu berbat olsa split'in konusu muazzam bence ya. gidiş yolundan puan vereyim dedim. mesleki deformasyon. :D

The Man From Earth

the_man_from_earth.jpg

Üniversitede başarılı bir tarih profesörü olan John Oldman, ortada hiçbir neden yokken on yılını ayırdığı akademiden istifa etmiştir. Şehirden gitmeye hazırlanırken veda etmek için evine gelen meslektaşları ondan neden istifa edip gitmesi gerektiği konusunda bir açıklama yapmasını isterler. Arkadaşları John'un bu sessizliğine anlam verememektedirler. Önceleri suskun kalan John da neden gitmesi gerektiğini biraz geçmişe dönerek anlatmaya başlar.
Filmde ortamdaki kişiler profesör ve uzmanlardan oluşan bir ekip olduğundan, John'un hayat hikayesini anlatmasıyla birlikte tartışma merak uyandırmaya ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.

Bu filmin ikinci şu an yayında.filmin yapımcı şirketi internet üzerinden filmi bedava olarak yayınladı.filmin şirketinin tek isteği sitelerine girip ufak bir bağış yapılması.

v8qq5k-HC.jpg

three billboards outside ebbing, missouri

bu yılın oscar adayı filmlerinden biriymiş, beğendim aslında ama sonu beklentimi karşılamadı. şimdi spoiler vermek istemediğim bir karakter baya havada kaldı. sonunda tüm düğümler çözülmeyince film güzel olsa bile aklımda eksileri ile yer ediyo. sam rockwell var filmde kendisi benim aşkımdır, 7 vercektim ama onun hatrı için 7.5 veriyorum. xd

v8qq5k-HC.jpg

three billboards outside ebbing, missouri

bu yılın oscar adayı filmlerinden biriymiş, beğendim aslında ama sonu beklentimi karşılamadı. şimdi spoiler vermek istemediğim bir karakter baya havada kaldı. sonunda tüm düğümler çözülmeyince film güzel olsa bile aklımda eksileri ile yer ediyo. sam rockwell var filmde kendisi benim aşkımdır, 7 vercektim ama onun hatrı için 7.5 veriyorum. xd

Sayfanizda görüp, izlemeye karar verdiğim film az önce bitti. Çok karistiğimi söyleyebilir, bikaç yerde gözyaslarimi dahi tutamadim diyebilirim. Bazen bencil insanlari anlamakta zorlanirdim ama bu filmle, cekilen acinin bazı durumlarda insanı bencillestirebildiğini gördüm. Karakterleri sevdim, filmin basindaki halleri ile sona doğru dönüsmüslüklerini saskinlikla ve hatta hiç yadirgamadan izledim.

Çok tesekkur ediyorum, sayfanizi takipteyim.
:cicek:

Geri