izlediğim filmler

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
Run Lola Run

images

Birbirlerine büyük bir tutkuyla aşık olan Lola ve Manni Berlin'de yaşayan iki genç sevgilidir. Bir çete için bazı işler yapan Manni, metroda giderken içinde yüksek miktarda para olan çantayı kaybeder. Parayı bulmak ve çetenin patronuna vermek için sadece 20 dakikası vardır. Bu süre içinde parayı bulamazsa hayatını kaybedecektir. Hemen Lola'ya telefon eder ve durumunu anlatır. Böylece Lola parayı bir şekilde bulmak için koşmaya başlar...

malumatfuruş izlediklerinin arasinda komik varmi :dusun:
ama gercekden komik olsun izleyince gulmek istiyorum

DenizZ kamki sen celal ile ceren'e gülmüşsün, benimkileri sever misin bilemiyorum. sadfgaf beğendiğimi kimseye itiraf edemesem de adam sandler'ın zohan'a bulaşma diye leş bi filmi var. ama çok gülmüştüm. istersen onu izle. :p

arkadaşlar malumat banlandı ama ben devam edeyim. the dictator'u mutlaka izleyin. müslümanlarla dalga geçiyo harika bi film. :D

bre kafir!!
yeter ama ya bu kadarda olmaz.
edep illede edep.
artık şu gereksiz insana gerekeni yapın.......

oksuz kaldi guzelim konu ya
izliyodum ben bunlari hep

bunlar benim de favori filmlerim, ruh eşimi bulmuş olabilirim allah korkusu varsa banı açın

Run Lola Run

images

Birbirlerine büyük bir tutkuyla aşık olan Lola ve Manni Berlin'de yaşayan iki genç sevgilidir. Bir çete için bazı işler yapan Manni, metroda giderken içinde yüksek miktarda para olan çantayı kaybeder. Parayı bulmak ve çetenin patronuna vermek için sadece 20 dakikası vardır. Bu süre içinde parayı bulamazsa hayatını kaybedecektir. Hemen Lola'ya telefon eder ve durumunu anlatır. Böylece Lola parayı bir şekilde bulmak için koşmaya başlar...

eheh banlandığına göre bunun çok bayık bi film olduğunu da söyleyebilirimxdd

Kendisini aramızda göremediğimizden ötürü çok üzgünüm.
Forum yönetimine itidal çağrısında bulunuyorum. Açın şu kızın banını.

eskisi gibi film tanıtımı yapamayacağım ama izlediğim filmleri/dizileri not etmek için iyi oldu bu başlığı bulmam.

last-man-on-earth-network-comedy1-647x329.jpg

the last man on earth'ü izliyorum ilk dört bölüm itibariyle baya komik buldum ama bakalım ilerde sıkılırsam bırakabilirim de.

witness4-1100x662.jpg

witness for the prosecution - beklenmeyen şahit

muazzam 1 filmdi ya keşke sil baştan izleyebilsem. 12 angry men tadında ama ben daha çok keyif aldım. 10/10 veriyorum bu filme.

exam-2009-1024x681.jpg

exam - sınav

tek mekanda geçiyor, sıkıcı değil ama tahmin edilebilir bir şekilde ilerliyor. sonu berbat. taş çatlasa 6/10.

tumblr_os7e1qWtim1smtcryo1_1280.png

el cuerpo - ceset

inanılmaz 1 film daha. ispanyollar vallahi siz bu işi biliyosunuz kardeşim. son saniyeye kadar gerilim üst seviyede. konu müthiş, sonu bomba. kaçırılmaması lazım. 9.5/10

image-2-e1494542393994.jpeg

contratiempo - gizli tanık

barış arduç'un başrolünde olduğu contratiempo yine bi ispanyol filmi. bana göre bi el cuerpo olmasa da ispanyolların muazzam filmlerinden biri. son ana kadar gerilim yine üst seviyede. 8/10

022-it-s-a-wonderful-life-theredlist.jpg

it's a wonderful life.

müthiş bir film, intihar eğilimi olan manyaklar izlemeli. hayat çok güzel ve emin olun birileri için çok çok önemlisiniz. 8/10

19778497.JPG

la cara oculta.

sıkıcı değil ama bayılmadım da. konusu ilginç, izlenebilir. 7/10.

cube-kup-1997-full-izle-103.jpg

cube.

aslında bu filmin konusuna bayıldım, izlerken hiç de sıkılmadım ama sonu berbat olduğu ve bazı yerler havada kaldığı için 3 puan kırıyorum. 7/10.

Geri