W
Elmas Üye
Valla bana torpili morpili olmadi, hatta soguk bile davraniyor. Yigidin hakkini vereceksin.....Bana da torpil geçse ben de emeği çok büyük derdim neyse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla bana torpili morpili olmadi, hatta soguk bile davraniyor. Yigidin hakkini vereceksin.....Bana da torpil geçse ben de emeği çok büyük derdim neyse
Ben de hep banlanan üyeler kategorisine girince seni görünce gülüyorum. Yani birisi Hiç Düşünce'yi niye banlar.forumsal irc e geçince x i yönetime şikayet etmiştim. adam meğer SAHİBİYMİŞ. slfjfkfkgkgk
Printden cikartip bas ucuma asmayi düsünüyorum.ogg, oggy. (2021). forumsal ve ircforumları birleşmesi sonun başlangıcı mıydı?. türkiye forum araştırmaları dergisi. 3(16), 245-259.
eski aşıklar emreyle* restfulun** arası açılınca forumu bırakıp -sebebi bilinmemektedir, belki de birbirilerini bir daha görmemek için- gülseye*** emanet etmişlerdi...... emre sadece olağanüstü hallerde gelip gidiyordu..... bu hal forumsalın çöküş dönemi olarak algılansa da aslında altın dönemiydi...... forumsal üyeleri anaokulundaymışlar gibi davranıyodu çünkü, herkes evden kendi oyuncağını getiriyordu..... birisi oynamak için kalaşnikof getirse, gülse bi şarjör de ben boşaltabilir miyim diyordu...... bu durum otoriteler tarafından gülsenin dirayetsiz bir yönetici olduğu şeklinde yorumlanabilir, ama aslında gülsenin yönetici olmanın sorumluluğuyla bastırdığı kaos duygularını serbest bırakmasından süregelmekteydi..... sonra bir sabah forumsal üyeleri satın alındığını öğrendi....... büyük bir şoktu....... anaokulu adeta yatılı bir imamhatipe dönmüştü...... forumsal üyeleri kabullenemedi, forumsalı geri istiyorlardı...... x hiç kabullenemedi, ircforumları irc forumları kalacaktı..... sürtüşme hali aylarca sürdü...... hem forumsal üyelerinden, hem irc üyelerinden şehitler verildi...... günümüzde bu sürtüşme hali durulmuş gibi görünse de forumsal üyelerinin bir gün oyuncak sepetini getirmeyeceğinin garantisini kimse veremiyor......
ekler
*emre: forumsalın xi
**restful: admine, emrenin sevgilisi
***gülse: forumsalın sanemi
"Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun"Ben de hep banlanan üyeler kategorisine girince seni görünce gülüyorum. Yani birisi Hiç Düşünce'yi niye banlar.
Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun. Ne yaptığın konusunda açıklama da yok.
Nicki mi çaldırdı ne yaptı bu kadın"Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun"
üf yine mi zirvedeyim BIKTIM ya.
O da bir şey mi ben adamı adama şikayet etmiştim sksjkforumsal irc e geçince x i yönetime şikayet etmiştim. adam meğer SAHİBİYMİŞ. slfjfkfkgkgk
salsana birkaç forumsal anısı en itiraflısından.dşlgkhjNeyse arkadaşlar uzatmayalım gagahsj her şey çok güzel, buradan bir kez daha emreye allahın lanetini gönderiyorum agshhshs ADAM BENİ DEFALARCA İÇİNİZDEN GEÇENLERE ALAKASIZ POST ATMAKTAN SÜRESİZ BANLADI. Forumu bıraktığı dönemlerde bile gelip süresiz banlayıp çıkıyordu agaghsaggs. Gülse, Murat aylar sonra bana yazıyordu gel abi banın açıldı diye, sonra yine ban agsggshs. Bana birisi bunu açıklasın allahın adını verdim xd
İtiraf okumaya gelmiştim hayal kırıklıklarımla ayrılıyorum….