İtirafname

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse geride kaldı o karanlık günler, yine aramızda ama yine bırakıp kaçacaktir

Hayır bize gelen dedikolar hiç burada yazıldığı gibi değil.
Sanırım kaynağımı değiştirmem gerek :) nerede o çetrefilli olaylar, yasak aşklar, ihanetler..
- yine kandırıldık demek..

muratın adminlik dönemi bence tek başına ayrı bir araştırmanın konusu...... forumsal içerisinde derin admincilik kurduğuna dair şüphelerden bahsetmek gerekir......

forumsal irc e geçince x i yönetime şikayet etmiştim. adam meğer SAHİBİYMİŞ. slfjfkfkgkgk
Ben de hep banlanan üyeler kategorisine girince seni görünce gülüyorum. Yani birisi Hiç Düşünce'yi niye banlar.
Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun. Ne yaptığın konusunda açıklama da yok.

ogg, oggy. (2021). forumsal ve ircforumları birleşmesi sonun başlangıcı mıydı?. türkiye forum araştırmaları dergisi. 3(16), 245-259.

eski aşıklar emreyle* restfulun** arası açılınca forumu bırakıp -sebebi bilinmemektedir, belki de birbirilerini bir daha görmemek için- gülseye*** emanet etmişlerdi...... emre sadece olağanüstü hallerde gelip gidiyordu..... bu hal forumsalın çöküş dönemi olarak algılansa da aslında altın dönemiydi...... forumsal üyeleri anaokulundaymışlar gibi davranıyodu çünkü, herkes evden kendi oyuncağını getiriyordu..... birisi oynamak için kalaşnikof getirse, gülse bi şarjör de ben boşaltabilir miyim diyordu...... bu durum otoriteler tarafından gülsenin dirayetsiz bir yönetici olduğu şeklinde yorumlanabilir, ama aslında gülsenin yönetici olmanın sorumluluğuyla bastırdığı kaos duygularını serbest bırakmasından süregelmekteydi..... sonra bir sabah forumsal üyeleri satın alındığını öğrendi....... büyük bir şoktu....... anaokulu adeta yatılı bir imamhatipe dönmüştü...... forumsal üyeleri kabullenemedi, forumsalı geri istiyorlardı...... x hiç kabullenemedi, ircforumları irc forumları kalacaktı..... sürtüşme hali aylarca sürdü...... hem forumsal üyelerinden, hem irc üyelerinden şehitler verildi...... günümüzde bu sürtüşme hali durulmuş gibi görünse de forumsal üyelerinin bir gün oyuncak sepetini getirmeyeceğinin garantisini kimse veremiyor......

ekler
*emre: forumsalın xi
**restful: admine, emrenin sevgilisi
***gülse: forumsalın sanemi
Printden cikartip bas ucuma asmayi düsünüyorum.

Ben de hep banlanan üyeler kategorisine girince seni görünce gülüyorum. Yani birisi Hiç Düşünce'yi niye banlar.
Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun. Ne yaptığın konusunda açıklama da yok.
"Orada en başa iliştirilmiş halde duruyorsun"

üf yine mi zirvedeyim BIKTIM ya.

Forumsal da Sunset diye bir admin var mıydı?

• Beğen
Tepkiler: W
Tamam karıştırdım ozaman ama bir gerçekten bahsedeyim Murat dediğiniz adam Forumsal da çok baskın bir karakterdi öyle olmasa hatırlamazdım o sıra çok sözü geçiyordu şuan noldu bilmiyorum sakinleşmiş biraz Sjsjsj

Bu ise ben biraz gonul isi olarak bakiyorum, burada yonetimin ve tüm üyelerimizin verdigi emeklerle bir sekilde kaynasma sureci tamamlanmis oldu, artik yarin bigun araniza baskalari katilirsa problem olmaz diye dusunuyorum :)

Burda X benden bahsetmiş Serçe gelecek uymayın demiş Sjsjsj

konula alakasız, larienin mesajındaki muratın avatarında birkan sokullu fotosu vardı ifadesini tekrar okuyunca aklıma geldi..... forumsal kızları avatarlarına güzel ve seksi kadın fotoğrafları koyuyordu, forumsal erkekleri de yakışıklı ve kaslı erkek fotoğrafları koyuyordu...... irc üyeleri bizi alfa sanıyor, ama arkadaşlar bizler baya baya kekoyduk......

oggy irccilerin önünde kötü şeyleri söyleme kardeşim. biz bize olunca söylersin.

İrcliler kendi fotosunu koyardı hep genelde bunlar hareketli kendisi ile bağdaşmayan kim varsa koymuşlar fırsat bulmuşken :d

Neyse arkadaşlar uzatmayalım gagahsj her şey çok güzel, buradan bir kez daha emreye allahın lanetini gönderiyorum agshhshs ADAM BENİ DEFALARCA İÇİNİZDEN GEÇENLERE ALAKASIZ POST ATMAKTAN SÜRESİZ BANLADI. Forumu bıraktığı dönemlerde bile gelip süresiz banlayıp çıkıyordu agaghsaggs. Gülse, Murat aylar sonra bana yazıyordu gel abi banın açıldı diye, sonra yine ban agsggshs. Bana birisi bunu açıklasın allahın adını verdim xd

İtiraf okumaya gelmiştim hayal kırıklıklarımla ayrılıyorum….

Neyse arkadaşlar uzatmayalım gagahsj her şey çok güzel, buradan bir kez daha emreye allahın lanetini gönderiyorum agshhshs ADAM BENİ DEFALARCA İÇİNİZDEN GEÇENLERE ALAKASIZ POST ATMAKTAN SÜRESİZ BANLADI. Forumu bıraktığı dönemlerde bile gelip süresiz banlayıp çıkıyordu agaghsaggs. Gülse, Murat aylar sonra bana yazıyordu gel abi banın açıldı diye, sonra yine ban agsggshs. Bana birisi bunu açıklasın allahın adını verdim xd

İtiraf okumaya gelmiştim hayal kırıklıklarımla ayrılıyorum….
salsana birkaç forumsal anısı en itiraflısından.dşlgkhj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri