climax
Elmas Üye
"Dimdik" ayaktayım karşimabi o kız sene sonunda gözden düşüyor ama inşallah sen iktidarını kaybetmezsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Dimdik" ayaktayım karşimabi o kız sene sonunda gözden düşüyor ama inşallah sen iktidarını kaybetmezsin.
abi allah basini egdirmesin ne diyeyim."Dimdik" ayaktayım karşim
Burdayım burda. Ara ara geliyor ara ara kayboluyorumX sene ara vermistim geri giris yaptigimda forumsaldan ircforumlarini gordugumde şok oldum. Cocugumu kaybetmis gibi. Ama Allahdan cogu ordaki uyeler burdaydi. Belkide daha dune kadar alisamadim ama artik alistim. Emrenin kulaklari cinlasin 3ay banladigi olurdu. Napiyor acaba simdi. Bu arada merak ettim X 2004e dayanan forum hayatim var dedin hala ayakdami o yerler acaba biliyormuyuz ondan biraz sonraki seneleri.
Aile olduk bence iyi kotu. Bazilari insanlari sogutmakda ustune yok. Forumsaldan eski uyeler hala yok. Insallah onlarida goruruz
Hatem nereye kayboldun yine canimin ici???
Sevgiler<3
Neyse ki iki forumu da hiç bilmiyordum ve buraya üye olmakla tanıdım.ircciler artistleniyordu ya sizi nasıl aldık, bizden oldunuz diye.
nasıl forumsalci oldular ama.
Ekli dosyayı görüntüle 49985
boş verin, çok bir şey kaybetmediniz hatta kazancta bile sayilabilirsiniz.Neyse ki iki forumu da hiç bilmiyordum ve buraya üye olmakla tanıdım.
Haklısın ve bu forum bazen beni yoruyor çünkü günlük hayatta asla duymayacağın ön yargılı yorumlar ve ağır ithamlar ile karşılaşabiliyorsun ancak sanal ortam deyip dikkate almamaya gayret ediyorum.boş verin, çok bir şey kaybetmesinin hatta kazancta bile sayilabilirsiniz.
<3333Burdayım burda. Ara ara geliyor ara ara kayboluyorum
Şimdi biz mi irc lilere benzedik onlar mı bize? Yoksa melezlestik mi?
+++Forumsalcıların tek kötü yanı kaos sevmeleri müge anlı izlemeleri![]()