İtirafname

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ranklar iyi ya çok takılmamak gerekiyor ben şu turkuazdan kurtuldum ya başka bişey istemem ayar oluyordum :)

Ben en çok yönetime torpille gireni merak ettim.

Bence Ender yanlıs hissetti. Torpille giren yok. Yani gözüme çarpmadı en azından.

Ya bunu şöyle düşünün çok sevdiğiniz bir arkadaşınız var ve siz platform kurduğunuz da onu direkt yanınıza almazmısınız ? Bu torpil değil dava arkadaşlığı ve vefa örneğidir. Çünkü bu tür yerlerde birilerine yetki vermek üst düzey güven ve tecrübe istiyor.

Anna sayesinde, bir olayi daha cozmus oldum, tsk Annam, canim Annam :D

ogg, oggy. (2021). forumsal ve ircforumları birleşmesi sonun başlangıcı mıydı?. türkiye forum araştırmaları dergisi. 3(16), 245-259.

eski aşıklar emreyle* restfulun** arası açılınca forumu bırakıp -sebebi bilinmemektedir, belki de birbirilerini bir daha görmemek için- gülseye*** emanet etmişlerdi...... emre sadece olağanüstü hallerde gelip gidiyordu..... bu hal forumsalın çöküş dönemi olarak algılansa da aslında altın dönemiydi...... forumsal üyeleri anaokulundaymışlar gibi davranıyodu çünkü, herkes evden kendi oyuncağını getiriyordu..... birisi oynamak için kalaşnikof getirse, gülse bi şarjör de ben boşaltabilir miyim diyordu...... bu durum otoriteler tarafından gülsenin dirayetsiz bir yönetici olduğu şeklinde yorumlanabilir, ama aslında gülsenin yönetici olmanın sorumluluğuyla bastırdığı kaos duygularını serbest bırakmasından süregelmekteydi..... sonra bir sabah forumsal üyeleri satın alındığını öğrendi....... büyük bir şoktu....... anaokulu adeta yatılı bir imamhatipe dönmüştü...... forumsal üyeleri kabullenemedi, forumsalı geri istiyorlardı...... x hiç kabullenemedi, ircforumları irc forumları kalacaktı..... sürtüşme hali aylarca sürdü...... hem forumsal üyelerinden, hem irc üyelerinden şehitler verildi...... günümüzde bu sürtüşme hali durulmuş gibi görünse de forumsal üyelerinin bir gün oyuncak sepetini getirmeyeceğinin garantisini kimse veremiyor......

ekler
*emre: forumsalın xi
**restful: admine, emrenin sevgilisi
***gülse: forumsalın sanemi

Son düzenleme:
Konudaki en güzel cevap Oggy nin yokmu arttıran :d

ircciler tanımıyor diye kişileri tanıtması. alkışlanacak hareket.

Arkadaşlar rank nedir ya, hiçbir işe yaramıyor ki :) yani herhangi bir artı özelliği yok. Daha önce de yazmıştım ben tüm ranklar alınmalı ve tektip üyelik sistemine geçilmeli.
Kimse nickin de özel üye yazıyor diye kendini özel hissetmiyor :)
Ender'e bir konuda katılmıyorum, bahsettiği bazı kişiler var forumda hâlâ özel üye rankı olan ve aylardır yıllardır girmiyor, foruma ne katkıları var da rank almışlar.
Eğer rank verilecekse online olan, etkileşim içinde olan kişilere verilir. Ayrıca yönetim de kararları tek bir kişi aldığı için sorgulamak da saçma.
Yeni yıl geliyor, açalım tüm banları. Yeni düzenlemeler ile güzel bir heyecan olsun, isteyene istediği rank verin.
İnsanın yazdıkları değerli burada, davranışları. Nickin renginin önemi yok. Forumda saygı duyulan biriyseniz, bu en değerli şey.

1000 yıllık forumcuyum bu Forumsal gibisine ilk defa rast geliyorum. Aşk, ihtiras, ihanet. Ne ararsan var. Tıpkı 164268 bölümlük Türk dizileri gibi.

Kişisel yorumumu da yapayım, zurna’nın da ifnet’in de prime dönemine denk gelmiş biri olarak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, buradaki bu hibrit ortam her ikisinden de çok daha iyi. Hem Forumsal’dan hem de ifnet’ten gelen kullanıcılar arasında yüksek bir kimya var bana kalırsa. ifnet’te böyle bir kimya yoktu. Hepsi bir yana 2022’ye gireceğimiz şu günlerde daha hala yazabileceğimiz eli yüzü düzgün bir forumun olması da iyi bir şey.

oggy'i düzeltmek isterim:

forumu gülse'ye bıraktılarsa belli ki bu kısa bir süreydi. ben 2017 itibariyle anlatmak isterim. 2016 ekiminde üye oldum lakin burayı çözmek 2017'ye kadar mümkün olmadı, allah forumsalı bildiği gibi yabsın sjsj neyse ben geldiğimde etkin yöneticiler np, jose chilavert ve fernando idi. fernando da bir süre sonra aktivasyonunu azaltmıştı fakat mesut ve mazlum, hep oradaydılar. milletin birbirine sövmeye en müsait olduğu, yiğidin harman olduğu siyasi arenanın muhafızlarıydılar. mxkdkd karabiber'i de unutmamak lazım tabi. o da çok emek vermişti. sonr birden mesut çekildi. no pasaran da bıraktı "allah sizi bildiği gibi yapsın be allan cezaları" dedi muhtemelen. bir gün ortaya kara atı ve lüle lüle saçlarıyla pitre çıktı yani murat yani nyc. bu çocuğun ismini yazamıyom. bundan sonra ondan birkan sokullu olarak bahsedeceğiz.

images (3).jpeg

birkan sokullu'nun forumsal mazisi var ise de ben 2017 itibariyle gördüm sanırım. kendisi sert tarzı ve acımasızlığıyla dikkat çekiyor ve forum oyunlarında bile goygoy yapmamıza müsaade etmiyor, postlarımızı çatır çutur siliyordu.

fakat sonra kendisini tanıdık, pençelerini kaldırdığında tıpkı yavru bir kedi gibiydi.

images (4).jpeg

forumun birkan sokullu'su forumsala çok emek verdi. bu şakasız. gel zaman git zaman forumda tek yönetici olarak o kaldı. "muraaaaad üye sözlüğümü siler misin" "muraaaaaddd o bana salak dedi" birkan sokullu pitre, bunlar yetmiyormuş gibi kendine edilen hakaretlerle de uğraştı. neyse, kim ne derse desin o dönemi iyi döndürdü.

ve sonra...

YÜKSELİŞ DÖNEMİ: X KDJDJ

X, forumsalı irc'nin bünyesine katmıştı. ama forumsalcılar şaşkındı. zor günler geçirdik çünkü X sürekli bizi bu şekil izliyordu ve biz izlenmeye alışık değildik:

Screenshot_20211220-140933_Instagram.jpg

YIL 2020-2021

X bize kek yaptırıp oylattı, şarkı söylettirip oylattı... ille turnuva da turnuva... mani yarışmasına zorladı bizi... ama yer mi anadolu çocuğu...

yılın güzelini falan seçtirtiyo şimdi de... neticede bence o da değişti. sempatik oluyor arada.

Bİ DE BANLADI BİZİ... BUNU UNUTMADIK... ulan konu neydi bilmiyorum... X DANS YARIŞMASI DÜZENLEYELİM, OYLARIZ

Bana da torpil geçse ben de emeği çok büyük derdim neyse

Evliya gibi insanim ya birakin yok sertmis yok kötüymüş :D
Forumu yeni devraldiginda X şunu demişti bana: "Patates etmişsiniz üyeleri :)" dedim görürsün.
Gördü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri