İtirafname

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X sene ara vermistim geri giris yaptigimda forumsaldan ircforumlarini gordugumde şok oldum. Cocugumu kaybetmis gibi. Ama Allahdan cogu ordaki uyeler burdaydi. Belkide daha dune kadar alisamadim ama artik alistim. Emrenin kulaklari cinlasin 3ay banladigi olurdu. Napiyor acaba simdi. Bu arada merak ettim X 2004e dayanan forum hayatim var dedin hala ayakdami o yerler acaba biliyormuyuz ondan biraz sonraki seneleri.

Aile olduk bence iyi kotu. Bazilari insanlari sogutmakda ustune yok. Forumsaldan eski uyeler hala yok. Insallah onlarida goruruz

Hatem nereye kayboldun yine canimin ici???

Sevgiler<3

X sene ara vermistim geri giris yaptigimda forumsaldan ircforumlarini gordugumde şok oldum. Cocugumu kaybetmis gibi. Ama Allahdan cogu ordaki uyeler burdaydi. Belkide daha dune kadar alisamadim ama artik alistim. Emrenin kulaklari cinlasin 3ay banladigi olurdu. Napiyor acaba simdi. Bu arada merak ettim X 2004e dayanan forum hayatim var dedin hala ayakdami o yerler acaba biliyormuyuz ondan biraz sonraki seneleri.

Aile olduk bence iyi kotu. Bazilari insanlari sogutmakda ustune yok. Forumsaldan eski uyeler hala yok. Insallah onlarida goruruz

Hatem nereye kayboldun yine canimin ici???

Sevgiler<3
Burdayım burda. Ara ara geliyor ara ara kayboluyorum :D

Şimdi biz mi irc lilere benzedik onlar mı bize? Yoksa melezlestik mi?

kavga dövüş derken beraberiz ajanxjs ay yeşil tema vardı ben onu sevmiştim

Daha cok halki forumbahaneci yoneticileri ircci gibi

boş verin, çok bir şey kaybetmesinin hatta kazancta bile sayilabilirsiniz.
Haklısın ve bu forum bazen beni yoruyor çünkü günlük hayatta asla duymayacağın ön yargılı yorumlar ve ağır ithamlar ile karşılaşabiliyorsun ancak sanal ortam deyip dikkate almamaya gayret ediyorum.

Zamanında eski ifçiler ile forumsalcılar kapışsa açık ara ifçiler alırdı muntazam bir ortam vardı çünkü. Maalesef ki çok parçalanmış.

Çünkü orda yazar rankını alan hakkettiği için alıyordu. Burda Kamil abiyi izlemeyip sövüyoruz Sjsjsj

Varligiyla platformun kalitesini arttiran degerli uyelerimize bu konu nezdinde tekrar tesekkurler.

Her yerde oldugu gibi buradada sorunlar anlasmazliklar olur, normaldir.

Artniyetli bir sekilde hastalikli ruh haliyle zarar vermek isteyenler haricinde herkesin yeri basimizin ustudur.

Saygilar, sevgiler.

Ilk kuruluş döneminin yönetim kadrosunda yer almış ve bu zaman zarfında iki sene boyunca görev almış biri almış olarak yorum yapacağım.
Ilk olarak şu bir gerçektir ilk yönetim kadromuz çok ama çok iyi ve kaliteli idi.
Ancak bu gibi platformlarda emekler kalıcı olduğu gibi kişi ve kişiler gecisidir.Bununla beraber ilk kurulduğumuz dönemdeki heyecan yok belki ibrahimin bıkkınlığı belki yönetimdeki arkadaşlarımızın bıkkınlığı yada yorgunluğu olacak ama asla kuruluş dönemindeki heyecan asla yok
Torpillin ön plana çıktığı bir kadro var şuan. IRC konusunda ilk dönemki kadro yok.
Ornek olarak özel üyelik konusunda ibrahimin bir sözü vardı. IRC dünyasına katkı verenler o ranka sahip olacaktı.ancak şuan sadece iki yada üç kişi ile sohbet edip herhangi bir konu yada kisilerlerle sohbet edenler bu ranka sahipler.
Ayrıca kuruluş döneminde üyeler değil biz üyelerin yanında olacağız denmişti.Ancak bugün Trsohbet zurna.net muhabbet.org gibi büyük sunucu kitlesini kaybettik.
Ancak forumsal satın alındıktan sonra genel forum havasına burunduk . Ama şu bir gerçektirki son altı ay içerisinde acılan forumlardan çok ama çok iyi durumdayız.

Her ne olursa olsun bu forum kolay kurulmadı bütün karalamara rağmen bugünlere geldi. Her ne kadar aramızda kurucu kadroda yer alan @Alper @Lanet @Ocean @esekherif gibi forum dünyasının sevilen isimleri şuan için aramızda yer olmasada olduğu yer ve gerek google sıralaması gerek ircforum ıRcforumlari gibi aramalarda ilk sıralarda yer alması gerek geçmiş kadroda görev almam gerek şuan emektar Ranki almamdan dolayı şahsım adına güzel bir olay.
Şuan için özellikle ibrahimden deep ( murat ) neo ( gokhan ) 'dan ricam isteğim suanki mevcut kado dışında foruma Coder webmaster ircdunyasi adına katkı verecek kişi yada kişilerin getirilmesi yada görev verilmesi çünkü bakınız bir cesuryürek ( Nuh ) bir kralshell ( ahmet ) bir omerati bir sohbet.org sahibi TUNAHAN bir gravity hala buraya giriş yapan kişi yada kişiler.

Bakınız bunlar bir eleştiri değil forumda siyaset dışında yada forum oyunları dışında herhangi bir bölüm aktif değil. Her ne kadar üye sayısı online giriş sayısı veya yorum post konu sayısı son altı ay içinde acılan yerlerden çok ama çok iyi durumda olsada bu gibi durumlarda göz önüne alınmalıdır.
Çok iyi hatırlıyorum ibrahimin ilk donem çok büyük plan ve düşünceleri vardı burası için hatta ve şuan üç forum birleşmesi dışında çok büyük bir platform alip karma bir forum yapma amacındaydı ancak gerek kendi şahsi işleri gerek forumsalin alınmasındaki süreçteki yaşadığı gerginlik sanırım.bIraz soğuttu .
Son olarak iyisi ve kötüsüyle burası bugünlere geldi. Dünden bugüne gerek tasarım ve teknikte emeği geçen gerek bütün kategorileri tek tek düzenleyen gerek A dan Z ye forumun bütün kategorilerinde yer alan editör coder webmaster emektar özel üye shel firmaları arka planda yer alıp kuruluş dönemindeki bizlere katkı veren sunucu sahiplerine teşekkür ederiz(m)

Ama senden özellikle rica ediyorum ibrahim bu ricam foruma iki sene emek vermis ve vermekte olan biri olarak lütfen ama lütfen özel üye rAnklarini tekrar düzenlemen

Sırf iki kişi ile sohbet edip profilde mesaj kasan kişi yada kişilerin ne gibi bir özelliği varki bu arkadaşlar bu Ranki alıyorlar
Ve foruma küsmüş insanları tekrar buraya kazandırmaniz. Eğer gerçekten emek verildiğine inanıyorsanız bütün küskünleri tekrar IRcforumlari. Com.tr bünyesinde toplamakta fayda var.

Ve son olarak bazı durumları rapor etmiyorum.cunku düşman sahibi olmak istemiyorum.umarim bunu anladın ibrahim.ne demek istediğimi.bunu bir dostun ve kardeşin olarak yazdım lütfen eleştiri olarak değil.bir fikir olarak algıla ki Ateş olmayan yerden duman çıkmaz az çok bilirsin :)
Var olduğunuz sürece burada varım
Yolunuz açık olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de birazdan ozel uye listesine bakacagim. Baska kimlere laf carpti acaba :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri