İtirafname

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İletişim kısmında WhatsApp ile de diyalog kurulabilir seçeneği sunulmuş, kendimce mübalağa yaptım sevgili @Dolunay iletişim önemli tabiki..
Belki de kel alaka :)

cok daha iyi olabilirdi biraz sabır ve sevgiyle. tabi karsılıklı olması gerekiyor bunun da. bi kac kisinin uyumsuzlugu ve yersiz davranısları genel olarak geri döndü bu olmaması gerekirdi, sahsen ben ve bi kac arkadasım ilk zamanlarda cok cok daha fazla aktiftik. bi takım seyler yasandı ve ister istemez uzaklasıyor insan elinde olmadan. bundan ayrı olarak ciddi emek veriyorsunuz maddi manevi. bunun icin de tesekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: X
“ LAN “ dahi denmeyen bir ortamdan bir anda cok daha rahat bir foruma donuyorduk az daha.

Dedi ve...

• Beğen
Tepkiler: X
Bunun en buyuk sebebi forumsaldaki site sahibi dostumuzun ilgilenmeyi birakmasi ve uyelerin biraz kafalarina gore takilmasiydi

Biraz mı :d
Ayrı bir kafaya sahip forumsalcılar buna inanıyorum ( :

irccileri nasıl kendimize benzettik ama.

Bunun en buyuk sebebi forumsaldaki site sahibi dostumuzun ilgilenmeyi birakmasi ve uyelerin biraz kafalarina gore takilmasiydi

Biraz mı :d
Ayrı bir kafaya sahip forumsalcılar buna inanıyorum ( :
Naapmisim ben gafama göre. Nü mü paylaşmışım.

ircciler artistleniyordu ya sizi nasıl aldık, bizden oldunuz diye.
nasıl forumsalci oldular ama.

images (24).jpeg

Satin almadan once keske biraz takilsaydin. Bence vazgecerdin. sklj

Biz tabi forumu kurdugumuz zaman adeta bir ütopik ortam kurmusuz yani ben bunu forumsaldan gelen arkadaslarin girisinden sonra daha net gordum. “ LAN “ dahi denmeyen bir ortamdan bir anda cok daha rahat bir foruma donuyorduk az daha.

pişman olundu mu onu merak ediyorum.

@Gabiah sene ortasında sınıfa nakille yeni kız gelir de herkesin dikkatini çeker ya. Benim durumum da öyle oldu. İktidarımı bu ilgiye ve özgürlükçü irc forum düzenine borçluyum.

Edit: liseli ilgi çeken yeni kız benzetmesini kendi üzerimde yapmasaydim daha iyiydi sanki :(

Ben de itiraf edeyim, bu forum sayesinde birkaç çok iyi insan tanıdım.
Onun dışında keyif almadığım zaman daha önceleri yaptığım gibi girmem uzunca süreler. Ama şu an terapi merkezi gibi burası, paralı olsa yine girerdim ahaha.
Artık ne zaman sıkılırım o zaman yine kaybolurum ortalıktan.

X in bize benzediği kesin nabza göre şerbet

• Beğen
Tepkiler: 0
@Gabiah sene ortasında sınıfa nakille yeni kız gelir de herkesin dikkatini çeker ya. Benim durumum da öyle oldu. İktidarımı bu ilgiye ve özgürlükçü irc forum düzenine borçluyum.

Edit: liseli ilgi çeken yeni kız benzetmesini kendi üzerimde yapmasaydim daha iyiydi sanki :(
abi o kız sene sonunda gözden düşüyor ama inşallah sen iktidarını kaybetmezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri