huri
Bronz Üye
Bana benzeyen insanlar çoğaldı ise senin mutlu olman lazım.Sana benzeyen arkadaslar cogaldi, mutlu olman lazim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana benzeyen insanlar çoğaldı ise senin mutlu olman lazım.Sana benzeyen arkadaslar cogaldi, mutlu olman lazim.
Son cümleye kadar alakalıydıİletişim kısmında WhatsApp ile de diyalog kurulabilir seçeneği sunulmuş, kendimce mübalağa yaptım sevgili @Dolunay iletişim önemli tabiki..
Belki de kel alaka![]()
Naapmisim ben gafama göre. Nü mü paylaşmışım.Bunun en buyuk sebebi forumsaldaki site sahibi dostumuzun ilgilenmeyi birakmasi ve uyelerin biraz kafalarina gore takilmasiydi
Biraz mı :d
Ayrı bir kafaya sahip forumsalcılar buna inanıyorum ( :
Sen forumsalcı mısın doktor. Ayrıca senden beklerim SjsjsNaapmisim ben gafama göre. Nü mü paylaşmışım.
Sende de alzheimer varSen forumsalcı mısın doktor. Ayrıca senden beklerim Sjsjs
Biz tabi forumu kurdugumuz zaman adeta bir ütopik ortam kurmusuz yani ben bunu forumsaldan gelen arkadaslarin girisinden sonra daha net gordum. “ LAN “ dahi denmeyen bir ortamdan bir anda cok daha rahat bir foruma donuyorduk az daha.
Kendimize begeni yapamiyoz mu?“ LAN “ dahi denmeyen bir ortamdan bir anda cok daha rahat bir foruma donuyorduk az daha.
Dedi ve...
abi o kız sene sonunda gözden düşüyor ama inşallah sen iktidarını kaybetmezsin.@Gabiah sene ortasında sınıfa nakille yeni kız gelir de herkesin dikkatini çeker ya. Benim durumum da öyle oldu. İktidarımı bu ilgiye ve özgürlükçü irc forum düzenine borçluyum.
Edit: liseli ilgi çeken yeni kız benzetmesini kendi üzerimde yapmasaydim daha iyiydi sanki![]()