Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi de bu nankör istanbullular karadenizlilere laf ederler ama tepeden tırnağa her alanda en üstte her zaman karadenizliler olur, sevelim ya da sevmeyelim-siz kimsiniz de sevmeyeceksiniz ayrıca bizi : (-. karadeniz insanı hükmeder, kontrol eder, tertip eder, planlar... yönetim ve idare etme kabiliyeti güçlüdür. sinirini kontrol edebilirse her zaman istediğini alır. sıcakkanlıdır ama mesafesini koymak istediği zaman kralını da tanımaz. istanbul'un yöneticilerine de bakarsak çoğunluğu karadenizli, neden?... çünkü bildiğini okuyan bir kitleye inadından bildiğini daha çok okuyan yöneticiler lazım... üye sözlüğüm sandım, pardon. karadenizli insan profili konusunu bekleyeyim ben köşemde...Ben melo tespitinden benimkinin hangi kategoride olduğunu buldum… kalan istanbullulara başarılar diliyorum:d (ipucu karadenizli:d)
bi de bu nankör istanbullular karadenizlilere laf ederler ama tepeden tırnağa her alanda en üstte her zaman karadenizliler olur, sevelim ya da sevmeyelim-siz kimsiniz de sevmeyeceksiniz ayrıca bizi : (-. karadeniz insanı hükmeder, kontrol eder, tertip eder, planlar... yönetim ve idare etme kabiliyeti güçlüdür. sinirini kontrol edebilirse her zaman istediğini alır. sıcakkanlıdır ama mesafesini koymak istediği zaman kralını da tanımaz. istanbul'un yöneticilerine de bakarsak çoğunluğu karadenizli, neden?... çünkü bildiğini okuyan bir kitleye inadından bildiğini daha çok okuyan yöneticiler lazım... üye sözlüğüm sandım, pardon. karadenizli insan profili konusunu bekleyeyim ben köşemde...![]()
Başardın dostumSerçe'nin ilk postu o kadar dogru ki Anadolu da İstanbulda yasiyorum deyince bile insanların size bakis acisi farklı oluyor.
Bütün hayalim İstanbul'du en büyük sahidi de @Lareina , benim kadar İstanbul diye yanan biri var midir acaba kanka sjxxjd
Basardim di mi , bana hala rüya gibi geliyo bazen
ben seni beğeniyom zamanın mekanın bi önemi var mıAnkara size bayılıyordu zaten…
Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde yaşayan insan profili olarak Ankarayı beğenmiyorum ben de.izmir’de yaşayan insan profili olarak da ankara’yı beğenmiyorumsadece oraya takıldım evet…
Çen şail mi oydun?Oldu mu böyle çekip giderken?
Canın acımadı mı bi' kere de?
Bu şehrin sensiz tadı tuzu yok
Canımı al ama bana bakma öyle
Kaçamadım senden, ölümüm senken
Bu hayat ne verdiyse geri aldı
Nası' böyle erken, tam "Unuttum" derken
Seninle göz göze gelmek de varmış
Oldu mu böyle çekip giderken?
Canın acımadı mı bi' kere de?
Bu şehrin sensiz tadı tuzu yok
Canımı al ama bana bakma öyle
Kaçamadım senden, ölümüm senken