Anna Karenina
Elmas Üye
Kim bana "Gel bisiklete bineriz" dese tav olurum hemen......gel bebeğim… beraber eymir’e gider bisiklete bineriz…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim bana "Gel bisiklete bineriz" dese tav olurum hemen......gel bebeğim… beraber eymir’e gider bisiklete bineriz…
yaa, şahanesin<33 örnek olsun hemşerin raskoya... adama ev var mı diye sorduk, üzgün surat yapmış... yani yok demek mi bu yoksa var ama size yok mu? AYIP.Var olmaz mı ben 99 depreminde oraya gidip kaçanlardanım ama en güvenilir yer olduğundan hepimiz gideriz napalım:=)
benim miyop astigmatım olduğu için görmeden de yaşayabilme özelliğim var. umarım herkes miyop astigmat olur da adapteleri kolaylaşır. ben de yozgatlı yılan yengemi arayayım da bir hal hatır sorayım. artvin’e varmak için uçak bağışlayan biri olmazsa yozgat daha kolay. her yere yakın… her yeri saymıcam ama.EEeeee bu forum değilmiydi Yozgat ile dalga geçen :=)
Şimdi Yozgat'a muhtaç olursunuz :p
Ayrıca son zamanlarda baya yol aldı baya düzgün oldu yani![]()
Kankilerini gözden geçir cnmyaa, şahanesin<33 örnek olsun hemşerin raskoya... adama ev var mı diye sorduk, üzgün surat yapmış... yani yok demek mi bu yoksa var ama size yok mu? AYIP.
@Raskolnikov okuyorsun biliyorum... görmemezlikten gelme...Kankilerini gözden geçir cnm
Bizim ev dublex hepimize yeter![]()
kankilerini gözden geçir sonra da iki rekat şükür namazı kıl demek istemiş yosi, ben anlarım. yozgat'a gidilse kalacak yer çok da, bence yozgat'a gitmek son seçenek olsun ya sdjfh önce daha iyi seçenekleri zorlayalım mesela diğer 80 ilimiz@Raskolnikov okuyorsun biliyorum... görmemezlikten gelme...
kzjzkjzjzzjj ben senden daha çok Yozgatlıyım ya…..kankilerini gözden geçir sonra da iki rekat şükür namazı kıl demek istemiş yosi, ben anlarım. yozgat'a gidilse kalacak yer çok da, bence yozgat'a gitmek son seçenek olsun ya sdjfh önce daha iyi seçenekleri zorlayalım mesela diğer 80 ilimiz
Aşkom üst kat özel üyelerimepeki dubleks evin özel üyelere özel odaları olacak mı yositom? yoksa herkes gibi döşeğimizi serip yel ala ala mı yatıcaz? yozgatlılar vaatlerini sıralasın bi, ona göre şavşat’ta babaannemlerin odasından çıkan kurbağaları temizleyip reklama başlayayım…