İstanbulda Kaliteli Dövme Yapan Yerler?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
hmm bi hastamız vardı göğsünün üzerine canım anam diye dövme yaptırmıştı şimdi hatırladım

bakırköyde vagon var,bende orda yaptırmıştım temiz ve özenli çalşıyorlar

evet vagonu bende tavsiye ederim piercing konusundada güvendiğim bir yerdir

Heavenly

Bakırköyde bu işi en iyi yapan adam Ali Ersaari isminde biri şayet bakırköye yakın değilsen taksim ve kadıköy civarındanda önerebilirim adres ve telefon numarası istersende özelden verebilirim dostum.

Shadows Tatto (Cengiz abi vardı azeri adam kraldı sonra bir ara orayı bıraktı sonra geldi mi bilmiyorum)

amma meraklısınız bir yerlerinizi dövdürmeye :P

bu hafta sonu Maslak Arena'da ilgini çekebileceğini düşündüğüm bi festival var.

stanbul Tattoo Convention
Tamam teşekkür ederim giderim büyük ihtimalle ^^
Vagonu çok övdüler hem bana da yakın oraya kesin gidicem bi bakmak için teşekkür ederim ^^
evet vagonu bende tavsiye ederim piercing konusundada güvendiğim bir yerdir

Heavenly

Bakırköyde bu işi en iyi yapan adam Ali Ersaari isminde biri şayet bakırköye yakın değilsen taksim ve kadıköy civarındanda önerebilirim adres ve telefon numarası istersende özelden verebilirim dostum.

Tamam hocam bakarım bi tavsiyen için teşekkür ederim. ^^
Shadows Tatto (Cengiz abi vardı azeri adam kraldı sonra bir ara orayı bıraktı sonra geldi mi bilmiyorum)
Öneri için teşekkür ederim [emoji4]
ne kadar dövmeci erkek:dyg:
Öyle mi [emoji4] [emoji14]
Hocam Beyoğlu'n da bir yer var Şebnem Ferah'ın dövmelerini yapıyor, tam yerini bilmiyorum ama öğrenebilirsem sana yazarım
Teşekkürler hocam bakacağım oraya da
amma meraklısınız bir yerlerinizi dövdürmeye [emoji14]
Öyleyiz [emoji14]

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen :p)

Sana bir özel üye tavsiyesi vereyim :D Yaptırma insanlar değişir. :D
Daha önce 5 tane vardı sildirmiştim ^^ , hem insanlar neden değişsin ki anlamadım

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen :p)

Bence çok gereksiz yapma derim :p
Ayrıca bakırköyde bayağı yer var ama nasıl yapıyorlar bilmem :p

Heavenly gel ben senin alnının ortasına yapıcam kaliteli bi dövme hatta kimse seni öyle kaliteli dövmemiş olacak :D ne gereksiz bişi yazın geçicisini yaptır işte :@

Ben zevk için yaptırıp sonra sildiriyorum kafama göre yani ^^

Yapılınca güzel duruyor ama :p nereye ve hangi şekli yaptırdığın önemli hanımefendi :p

Kim demiş güzel duruyor diye seni kandırmışlar :sırıt:
İnanma herkese öyle :trip:

@Heavenly gel ben senin alnının ortasına yapıcam kaliteli bi dövme hatta kimse seni öyle kaliteli dövmemiş olacak :D ne gereksiz bişi yazın geçicisini yaptır işte :@

Gel döv :benmi: , ya heves değil benim ki eskiden dövme sanatı işe uğraşmışlığım da var :D daha önce çok dövmem vardı sildirmiştim şimdi bir kız arkadaş kafama girdi birlikte yaptıralım kanka beni yalnız bırakma dedi :D bende neden olmasın dedim sol göğsümün oraya bir tanecik kartal kanadı hoş olmaz mıydı ama canımın içi :$

Geri