Heavenly
Gümüş Üye
Yaptır ozaman.:hih: :p
Yaptıracağım zaten :p
Taksimdeki Shadows Tatto iyidir bir kaç arkadaşım gitmişti oraya baya bi övüyorlardı.
Teşekkürler oraya da bakarım :hi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaptır ozaman.:hih: :p
Taksimdeki Shadows Tatto iyidir bir kaç arkadaşım gitmişti oraya baya bi övüyorlardı.
hmm bi hastamız vardı göğsünün üzerine canım anam diye dövme yaptırmıştı şimdi hatırladım
Duymuştum sanki burayı teşekkür ederim ilginiz için :hi:
bakırköyde vagon var,bende orda yaptırmıştım temiz ve özenli çalşıyorlar
Tamam teşekkür ederim giderim büyük ihtimalle ^^bu hafta sonu Maslak Arena'da ilgini çekebileceğini düşündüğüm bi festival var.
stanbul Tattoo Convention
Vagonu çok övdüler hem bana da yakın oraya kesin gidicem bi bakmak için teşekkür ederim ^^bakırköyde vagon var,bende orda yaptırmıştım temiz ve özenli çalşıyorlar
Tamam hocam bakarım bi tavsiyen için teşekkür ederim. ^^evet vagonu bende tavsiye ederim piercing konusundada güvendiğim bir yerdir
Heavenly
Bakırköyde bu işi en iyi yapan adam Ali Ersaari isminde biri şayet bakırköye yakın değilsen taksim ve kadıköy civarındanda önerebilirim adres ve telefon numarası istersende özelden verebilirim dostum.
Öneri için teşekkür ederim [emoji4]Shadows Tatto (Cengiz abi vardı azeri adam kraldı sonra bir ara orayı bıraktı sonra geldi mi bilmiyorum)
Öyle mi [emoji4] [emoji14]ne kadar dövmeci erkek:dyg:
Teşekkürler hocam bakacağım oraya daHocam Beyoğlu'n da bir yer var Şebnem Ferah'ın dövmelerini yapıyor, tam yerini bilmiyorum ama öğrenebilirsem sana yazarım
Öyleyiz [emoji14]amma meraklısınız bir yerlerinizi dövdürmeye [emoji14]
Daha önce 5 tane vardı sildirmiştim ^^ , hem insanlar neden değişsin ki anlamadımSana bir özel üye tavsiyesi vereyimYaptırma insanlar değişir.
![]()
Iste degistiginden sildirmissin oyle diyor![]()
Bence çok gereksiz yapma derim :p
Ayrıca bakırköyde bayağı yer var ama nasıl yapıyorlar bilmem :p
Ben zevk için yaptırıp sonra sildiriyorum kafama göre yani ^^
Yapılınca güzel duruyor ama :p nereye ve hangi şekli yaptırdığın önemli hanımefendi :p
@Heavenly gel ben senin alnının ortasına yapıcam kaliteli bi dövme hatta kimse seni öyle kaliteli dövmemiş olacakne gereksiz bişi yazın geçicisini yaptır işte :@
Kim demiş güzel duruyor diye seni kandırmışlar :sırıt:
İnanma herkese öyle :trip: