İstanbulda Kaliteli Dövme Yapan Yerler?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba arkadaşlar bu bölüme pek konu açmam zaten @Maria Puder 'in tavsiyesi üzerine açayım dedim :p

Dövme yaptıracağım sol göğsümün olduğu tarafa Kartal kanadı ve sol en alt adonisin olduğu kısıma bir dövme daha belki 3. de olabilir ona tam karar vermedim.

İstanbul içerisinde steril ve kaliteli dövme yapan güvenilir bildiğiniz bir yer var mı acaba?

Taksimde aznavur pasajının yanında vardı diye hatırlıyorum. Zaten o civarda ki en iyi dövmecilerdendir.

Ayyy bilen yazsın ben de Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dövmesi düşünüyorum İstanbul'a geldiğimde. Konu açmama gerek yok ayrıca. :D

Bakırköy'de bi yer vardı baya da profesyoneller. Arakadaşımın göbeğini deldirmeye gitmiştik. ismini öğrenip yazarım

Abi arkadaş tavsiyesi ile yaptır bence sonra pişman olma :)

Abisi benim daha önce 6 tane dövme vardı vücutta,daha önce de yıllar önce dövmecilik yapmıştım yabancı değilim ama uzun süredir piyasayı takip etmiyorum o yüzden bilgi amaçlı soruyorum ^^

Taksimde aznavur pasajının yanında vardı diye hatırlıyorum. Zaten o civarda ki en iyi dövmecilerdendir.

Taksim 'dekiler pek iyi değilmiş diye duydum ama bir bakarım teşekkürler.

Ayyy bilen yazsın ben de Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dövmesi düşünüyorum İstanbul'a geldiğimde. Konu açmama gerek yok ayrıca. :D

Hazıra konuyor bir de :T: :hih:

Olgu var ona yaptır

Yer semt adres ^^ ?

Bakırköy'de bi yer vardı baya da profesyoneller. Arakadaşımın göbeğini deldirmeye gitmiştik. ismini öğrenip yazarım

Bakırköy bana çok yakın çok sevinirim adını öğrenirsen teşekkür ederim ^^

Abisi benim daha önce 6 tane dövme vardı vücutta,daha önce de yıllar önce dövmecilik yapmıştım yabancı değilim ama uzun süredir piyasayı takip etmiyorum o yüzden bilgi amaçlı soruyorum ^^

Taksim 'dekiler pek iyi değilmiş diye duydum ama bir bakarım teşekkürler.

Hazıra konuyor bir de :T: :hih:

Yer semt adres ^^ ?

Bakırköy bana çok yakın çok sevinirim adını öğrenirsen teşekkür ederim ^^

VagonArt
burası

İstanbul'da bir arkadaşım yapıyordu, hem ucuz hem çok güzel. Kızın ismi kalmış sadece aklımda, teli de gitmiş.

Taksimdeki Shadows Tatto iyidir bir kaç arkadaşım gitmişti oraya baya bi övüyorlardı.

Geri