İstanbulda Kaliteli Dövme Yapan Yerler?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Gel döv :benmi: , ya heves değil benim ki eskiden dövme sanatı işe uğraşmışlığım da var :D daha önce çok dövmem vardı sildirmiştim şimdi bir kız arkadaş kafama girdi birlikte yaptıralım kanka beni yalnız bırakma dedi :D bende neden olmasın dedim sol göğsümün oraya bir tanecik kartal kanadı hoş olmaz mıydı ama canımın içi :$

sen her kanka diyenin izinden yürümeyi bi bırak beni sinirlendirme :D:D safozum benim güzel olmaz o kartal kanadı sınama beni :D:D ve yaptırma sen bu sanatla sadece uğraş tatbike geçme :D:D

sen her kanka diyenin izinden yürümeyi bi bırak beni sinirlendirme :D:D safozum benim güzel olmaz o kartal kanadı sınama beni :D:D ve yaptırma sen bu sanatla sadece uğraş tatbike geçme :D:D

20 yıllık o kanka :T: biz öyle iki günlük insanlara kanka demiyoruz :/ hem daha önce yaptırmıştım güzel duruyordu görmeden nasıl güzel durmaz diyorsun sen :hih:

Hıh görmek istemiyorum :trip: yakışmayacağına da eminim :s:

Çok peşin hükümlüsün ama :s:

Heavenly kanat güzel olabilir sende güzel durmayacak çnk seni gördüm neden beni sonu gelmeyecek bir polemiğe sürüklüyorsun :D:D git o zaman 20 yıllık kankanın resmini çizdir ne diim yani ;:D

Dövme sevmiyor ve yakıştırmıyorum da ondan :p

Heavenly tarzın belli ayh yorma beni ya :D:D:D başka bişey düşün en azından yada gel ben dövim seni :D seçim senin :D

Laf dinlemeyen sensin de neyse :p
Ayrıca yakışmayacak :sırıt:

bi göstersene o yüzünü bakalım bakalım bana ne kadar işlicek :D :p

bi göstersene o yüzünü bakalım bakalım bana ne kadar işlicek :D :p

Özele gel :p
27.gif

Geri