Işsizlik ve azalan nüfus problemini çözmek isteyenlere:

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Mevid inancın içi mi dışı mi. Yılbaşı benim inancım içinde değil. Net söyledim. Sen net misin

klaymeks hocam kadın gördüğü her yere yapıştırmış dini.

klaymeks hocam kadın gördüğü her yere yapıştırmış dini.
Ayıp ayıp.
"Kadın " diye ağız dolusu hakkını hukukunu savunduğunuz olgu, sekuler hayatın size tanımladığı şey. Hem sosyal hem hukuki anlamda erkekle eş eşit. Bu ekosistem benim ekosistemim. Bu ekosistemi reddeden adam, benim ekosistemimdeki "kadın" rolünü benimsiyor. Kabulleniyor.

O zaman ya benim mahalleme bok atmayacak yada kendi mahallesindeki rol dağılımına uyacak.

Yanlış ne burada.

Boş konuşuyorsun

Yav bırakın kavgayı, birbirinizi üzmeyi, nakavt etmeyi sevinin Galatasaray Tayyibin takimını 7-0 nakavt etti.
Kadınlar kesinlikle çalışmalı nokta!!!

Başlıgi inceleyeceğim.
İlla teletubbiler in TV de yayınlanmayan bölümü gibi olacağız yani .

Son düzenleme:
Konu epey amacından sapti. Issız erkekleri çalışan kadınların kızların yerine işe alın. Sonra evlendirin cogalsinlar. Sonra işsiz kadınları kızları işe sokun . Konu budur

Doktor sizi dinin ahkami ile alakali konulara çekerek bataklığa sürüklüyor. Cevaplasaniz dahi ikna olmaz baska konuya geçip başka birşey sorar . Videoyu izleyin .boşuna cevap vermeyin.

Dini konularda zayif olduğunuzu farkettim doktor sizi gomdu .kendinizi yetiştirecek kitap alıp okuyun. Doktor diyor ki sız seküler hayat ile dini birleştirmeye çalışıyorsanız . Çelişkiye düşüyorsunuz. Ve konu amacından sapar gider. Bıraz dinden biraz seküler dünya hayat biçiminden kesip yapıştırıp yeni bir din oluşturuyorsunuz .buna islam denmez .

Son düzenleme:
Geri