Işsizlik ve azalan nüfus problemini çözmek isteyenlere:

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
İşte siz kim olduğunuzu bilmezseniz, Anadolu kadınının üretimdeki hatta yönetimdeki yerini unutur, eve kapatılan, nasıl dövülmesi gerektiği talimatla belirlenmiş kadınların coğrafyasının ananesini, örfünü, kıyafetini, adetini alır din diye başüstü ederseniz, climax gibi adamlara cevap veremez, delirirsiniz.

Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.

Valla ben bilmem.

Konuyu tarafsız okuyan adam nasıl çaresiz kaldığınızı görür.

Hem sekuler hayatın nimetlerini yaşamak isteyeceksin hem de bana sekuler hayatı elestirecekin..

Yo dostum. Artık bitti...

Artık riya yok

İftira yok.

Ucuz oportünizmi pragmatizm diye çakmaya müsamaha yok.

Bitti..

Sen de biliyorsun.

Doktora katıldigim noktalar. Bir kısım insanlar hangi din olursa olsun işine gelen tarafı kabul ediyor uyguluyor. Işine gelmeyince bu zamanda olur mu diyor. Demese bile öyle hareket ediyor .din sizin keyfinize bırakılan birşey değil .

Secular lerin sayesinde sanki bugunu gordunuz. O bas ettigin anadolu erkegi kadini varya; onlarin cilesi yuzunden bu refahligi yasiyorsun sen.
Yine olmadı. Saçmaladın. Anadolu kadının ve sekulerizmi yücelten zaten benim. Bence daha fazla rezil olma. Başka konuya geç. Buranın galibi benim. Yani salt gerçekler.

• Kızgın
Tepkiler: 0
Yine olmadı. Saçmaladın. Anadolu kadının ve sekulerizmi yücelten zaten benim. Bence daha fazla rezil olma. Başka konuya geç. Buranın galibi benim. Yani salt gerçekler.
Senin salt gercek dediginde bana gore senin rezilligin. Arti zehirli fikirlerinlede galib degilsin. Hayirdir savasdamiyiz? Herzaman bir cevabim olur elbet.

Klaus ortada yine sen ezilecen dikkatli ol. Cik bi su adamin golgesindende boyunu posunu gorelim. Su siralar sekerligim ustumde diye fazla ucma

• Beğen
Tepkiler: 0
Senin salt gercek dediginde bana gore senin rezilligin. Arti zehirli fikirlerinlede galib degilsin. Hayirdir savasdamiyiz? Herzaman bir cevabim olur elbet.
Neymiş rezilligim.
Neymiş zehirli fikrim.
Sen de biliyorsun tutarsız olduğunu.
Çemkirerek iftira atarak zeytinyağı gibi üste çıkamazsın.

Alıntıla nesi yanlış yazdıklarımın. Gerçekler acı dimi.

Geri