İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kapıma kadar gelen servisle ise gidip geldigimi söylemeyi unutmuşsun... ama onca sene karşıya gidip geldim metrobus çilesini iş çıkış ve gidislerde yaşayan bilir... şimdi biraz keyif yapayım hakkettim...
Fazlasıyla hakkın tabii ki, İstanbul'da en büyük sorun trafik ve mesafe maalesef.. kaç buluşmaya geç kaldım saatler öncesinden çıkmama rağmen orada.
Artık şu trafik korkunu yen, garajda duran arabayla gidip gel.. senin arabaya başkaları biniyor, üzülüyorum..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Fazlasıyla hakkın tabii ki, İstanbul'da en büyük sorun trafik ve mesafe maalesef.. kaç buluşmaya geç kaldım saatler öncesinden çıkmama rağmen orada.
Artık şu trafik korkunu yen, garajda duran arabayla gidip gel.. senin arabaya başkaları biniyor, üzülüyorum..
Hemen bodrum kata park ettiğim arabamı çıkartıyorum....

Mail atıyorsun herkes izinde...
Ben bu işimi nasıl çözdüreceğim acaba...üretici firma bora çelik napayım ben Eskişehir'e mi gideyim bunun için????

en sevmediğim şey de bilgisayar ekranımı dahi görecek şekilde masamın başına gelinmesi...
ben böyle şeylere özen gösterir , herkesin özeline saygı duyarım ve ondan izin almadan masasının ötesine geçmem ama bu yanımdaki şahıs pat diye masama gelip başımda dikiliyor yeter
Çok benzer rahatsızlıklarımız ve benzer huylarımız mevcut. Sanırım birlikte çalışabiliriz…

Mail atıyorsun herkes izinde...
Ben bu işimi nasıl çözdüreceğim acaba...üretici firma bora çelik napayım ben Eskişehir'e mi gideyim bunun için????
Ben giderim mesela…

İse yeni başlayan birine karşı olan tutum...hepsi değil tabi de üç beş kişi çıkıyor illa ki. Tavırlar mal gibi, gunaydin diyorsun iplemiyor ikinciye demiyorum o kisiye... ya da guleryuzlu olmaya calisiyorsun hep somurtan yuzler denk geliyor bir şey soruyorsun cevap yok, kac kere tekrarlamak zorunda kaliyorum soru da ortak listeyi acik birakmislar yani suclu yine kendileri...ben yerimi yapınca size yapacağımı bilirim dua edin şu an hanımefendi cizgimdeyim etrafı koklama asamasindayim...

@yoSun deyince aklıma geldi... Patronlar konusunda bana denk gelenler hep anlayışlı patronlardi. Bi keresinde panikatak yaşadım ve ofisteydim acile gideyim dedim adam arabamı al bir arkadaşla hemen git pahalı bir arabaydi bir şey olursa diye kendi kendime triplenmistim kalp krizinden gitmek daha mantıklı gelmişti o an bana...

Klimanın çıkış borusunun olduğu yere arı yuva yapmış.. hem de eşek arısı, ulan ben neyim, arı uzmanı mı.. arılar vızır vızır uçuyor, soksa adamı öldürür..
Ben bu işi yapamam dedim kaçıyorum :)

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
İki eleman da birbirlerini bana çekiştiriyor. Kimsenin kimseden haberi yok. Öylece bakıp gülüyorum.: ))

mimarlık ofisinde, benim masamın yanında satın almacının ne işi var?...
geçici masam diye sahiplendi bir de...
enerjimiz hiç uyuşmadı daha nasıl devam edeceğim şu günlere bilmiyorum gitsin diye gün saymaya başladım :üf: :üf: :üf:

mimarlık ofisinde, benim masamın yanında satın almacının ne işi var?...
geçici masam diye sahiplendi bir de...
enerjimiz hiç uyuşmadı daha nasıl devam edeceğim şu günlere bilmiyorum gitsin diye gün saymaya başladım :üf: :üf: :üf:
Ayağını kaydır sen onun hallederiz gerisini;s5

Geri