- Web sitesi
- www.instagram.com
nasıl kibar bir fişneli kek örnek alın beyler:=)Çok memnun olurum , evet :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl kibar bir fişneli kek örnek alın beyler:=)Çok memnun olurum , evet :p
Hiçte huyum degildir aslında biliyormusun demekki muhattabım sen olunca yelkenleri suya indiriyorum farketmeden.nasıl kibar bir fişneli kek örnek alın beyler:=)
Tamamen kura çekeceğim kağıda yazıp haksızlık olmasın diye ...Eşleştirme sistemi nasıl olacak.. kamkiler ayrı, hasımlar ayrı gruplarda mı? Yoksa tombala mı çekilecek.. her şeyin şeffaf olması tarafındayız, ben ve ekibim.
Yazdığım şey ile verdiğin cevap o kadar alakasız kiTamamen kura çekeceğim kağıda yazıp haksızlık olmasın diye ...
Biz yeterince şeffafız tereddüt ediyorsan bu konuda seni ikna etmek için herhangi bir çaba içerisine girmeyeceğim .
Alakasız mı çok alakalı sen diyorsun ki istediğine mi verecekler bakalım falan filan ...Yazdığım şey ile verdiğin cevap o kadar alakasız kiikna etme zaten boşver, önemsiyor olduğum bir şey değil.
Eşleşme sonuçlarını bekleyeceğiz.
Tamam dedik, yine kurtulamadık. Tombala çekerken video alırsan iyi olur ama. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın yahu.Alakasız mı çok alakalı sen diyorsun ki istediğine mi verecekler bakalım falan filan ...
Kim kime çıkarsa şans noter huzurunda mı yapalım?
kim hasım kim kanki olayı yok kısacası ..
Hemencecik bir eş ayarlayalım oynayacaksanBen bu oyunu sadece öğretmenevinde oynuyorum, onu da berbat oynadığım için atılıyorum genelde. Ajdndj
Hemencecik bir eş ayarlayalım oynayacaksanben papatya hanımcığım ile katılacağım.
Gerçi seninle oynamak için kavga edecek insanlar biliyorum..
Alavarez ile eş olmak için kafes dövüşü yapacaklar PM atsın çocuklar.
dovru….. kıyamaz hiç bana….@Stockholm Sendromu ile rakip olursak otantik yüzünden eleniriz hemen kurada buna dikkat ederseniz sevinirim..