- Web sitesi
- www.kelebek.org
Bana da bir eş lazım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdilik rakiplere şöyle bakıyorum (rakip demek ne kadar doğru bilemiyorum, bizim seviyede değiller) biz boşuna oynuyoruz. verin kupamızı bu iş bitsin burada. ciddi rakip gelecekse gelsin, bu saatten sonra ter antrenmanı yapamayız.KATILIMCILAR:
@Chelt - yoSun
@Favela - @glu
@Stockholm Sendromu - @Raskolnikov
@Sade - @Otantik Varoluş
@Plesk - @Melodram
@DUHAN
@Psinoza - @Aze
@Canis Major
@Majestic
@bLaCk`SouL
@Melis - @Ponyo
@need - @Blackheart
güncel liste es geçtiğim varsa lütfen belirtsin çok fazla konuşma olduğundan gözden kaçmasın tşkler.
Ilk turdan elenen Plesk yaa okey barbar işi der geçer canım ponçiğimşimdilik rakiplere şöyle bakıyorum (rakip demek ne kadar doğru bilemiyorum, bizim seviyede değiller) biz boşuna oynuyoruz. verin kupamızı bu iş bitsin burada. ciddi rakip gelecekse gelsin, bu saatten sonra ter antrenmanı yapamayız.
Eşssiz katılanlar ile eşleştirileceksin renktaş tabi eş bulursan onu da ekleyebilirizBana da bir eş lazım![]()
ilk turdan elenmek mi? öyle bir ihtimal yok.Ilk turdan elenen Plesk yaa okey barbar işi der geçer canım ponçiğim![]()
bir önceki okey konusunu baştan sona oku, son rakibimiz için aynaya bak ve sonra sonuca bak… kolay gelsin blackcim. elenirsek de haksız rekabet olmasın, forumdaşlarımız aynı klasmanda yarışabilsin diye eleniriz. öyle de yüce gönüllüyüz, teşkürler…Melo ve plesk ilk turda elenecek. Vakitsiz öten horuzun boynu vurulur zira.
Turnuvada görüşürüz..bir önceki okey konusunu baştan sona oku, son rakibimiz için aynaya bak ve sonra sonuca bak… kolay gelsin blackcim. elenirsek de haksız rekabet olmasın, forumdaşlarımız aynı klasmanda yarışabilsin diye eleniriz. öyle de yüce gönüllüyüz, teşkürler…
Sizi @bLaCk`SouL ile eş yapım :=)kahveden 3 5 kişi toplıyım da görün siz ödülü de kazandığımı garantiye alırsam açıklarım bana kalır her şey yine kazanan kasa humarıııııı oynatan kazanur !
tabiki de browni fişneli kek yazım mı seni:=)Katılabiliyor muyuz @yoSun
tabiki de browni fişneli kek yazım mı seni:=)