İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası - KATILIM

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KATILIMCILAR:
@Chelt - yoSun
@Favela - @glu
@Stockholm Sendromu - @Raskolnikov
@Sade - @Otantik Varoluş
@Plesk - @Melodram
@DUHAN
@Psinoza - @Aze
@Canis Major
@Majestic
@bLaCk`SouL
@Melis - @Ponyo
@need - @Blackheart
güncel liste es geçtiğim varsa lütfen belirtsin çok fazla konuşma olduğundan gözden kaçmasın tşkler.
şimdilik rakiplere şöyle bakıyorum (rakip demek ne kadar doğru bilemiyorum, bizim seviyede değiller) biz boşuna oynuyoruz. verin kupamızı bu iş bitsin burada. ciddi rakip gelecekse gelsin, bu saatten sonra ter antrenmanı yapamayız.

ooo, survivor’a bu kadar başvuru olmadı… jujuşkom katılıyorsa şimdi rakipler tekrar düşünsün. <3

şimdilik rakiplere şöyle bakıyorum (rakip demek ne kadar doğru bilemiyorum, bizim seviyede değiller) biz boşuna oynuyoruz. verin kupamızı bu iş bitsin burada. ciddi rakip gelecekse gelsin, bu saatten sonra ter antrenmanı yapamayız.
Ilk turdan elenen Plesk yaa okey barbar işi der geçer canım ponçiğim:)

Evet çocuklar büyük büyük büyük dedesi okey'i icat eden, forumun güzeli, okey alanında master yapıp, Avrupa'da bizi temsil eden, kumar kraliçesi @PapatyA ile katılıyoruz..
okey nickim şeytansakal.. tüm hayranlarıma bildiririm, teşekkürler :)

Melo ve plesk ilk turda elenecek. Vakitsiz öten horuzun boynu vurulur zira.
bir önceki okey konusunu baştan sona oku, son rakibimiz için aynaya bak ve sonra sonuca bak… kolay gelsin blackcim. elenirsek de haksız rekabet olmasın, forumdaşlarımız aynı klasmanda yarışabilsin diye eleniriz. öyle de yüce gönüllüyüz, teşkürler…

kahveden 3 5 kişi toplıyım da görün siz ödülü de kazandığımı garantiye alırsam açıklarım bana kalır her şey yine kazanan kasa humarıııııı oynatan kazanur !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri