İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası - KATILIM

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin katkilarini inkar edemem yosi... ama tarih asistleri unutur golleri hatirlar:/
peki Rasko'cum yeni yüzdelerine katkı sağlayamayacağım amaaaaaaaa bu kez rakip olarak katkılarımı yine esirgemeyeceğim - olarak:=)

kart_oynarken_kendinden_gecen_dayi_2521.jpg

arkadaşlar siz @glu yu tanımıyorsunuz daha. okey oynarken tıpkı bu abi gibi hareketlere bürünüyor. hatta bir keresinde "hadi birader satranç mı oynuyoruz?" efendime söyleyeyim "heyt yavrum beee şeytan taşlıyor sanki mübarek" gibi sözler söylemişti. dikkat edin derim...

juju katılabilirsin aslında sen sessiz sessiz çok kafamıza vurdun bir ara:D
mükemmel bir oyuncu olduğumu zamanında kanıtladım zaten...:D sadece zamanlamada sorun yaşıyorum hani oynanacağı zaman müsait olmayabiliyorum o yüüzden. yoksa bizi bilen bilir!

Ekli dosyayı görüntüle 70117

arkadaşlar siz @glu yu tanımıyorsunuz daha. okey oynarken tıpkı bu abi gibi hareketlere bürünüyor. hatta bir keresinde "hadi birader satranç mı oynuyoruz?" efendime söyleyeyim "heyt yavrum beee şeytan taşlıyor sanki mübarek" gibi sözler söylemişti. dikkat edin derim...
Kahramanmaraş Nureddin Nebati Üniversitesinde ikinci öğretim ÇEKO okurken neredeyse her gece okey oynadığımız masaların dili olsa da konuşsa be @Favela ....

mükemmel bir oyuncu olduğumu zamanında kanıtladım zaten...:D sadece zamanlamada sorun yaşıyorum hani oynanacağı zaman müsait olmayabiliyorum o yüüzden. yoksa bizi bilen bilir!
ay 1 hafta içinde rakiplerinizle süre ayarlayamazsanız gidin kendinizi camdan atın aaaa:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri