İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası - KATILIM

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşleştirme sistemi nasıl olacak.. kamkiler ayrı, hasımlar ayrı gruplarda mı? Yoksa tombala mı çekilecek.. her şeyin şeffaf olması tarafındayız, ben ve ekibim.

Eşleştirme sistemi nasıl olacak.. kamkiler ayrı, hasımlar ayrı gruplarda mı? Yoksa tombala mı çekilecek.. her şeyin şeffaf olması tarafındayız, ben ve ekibim.
Tamamen kura çekeceğim kağıda yazıp haksızlık olmasın diye ...
Biz yeterince şeffafız tereddüt ediyorsan bu konuda seni ikna etmek için herhangi bir çaba içerisine girmeyeceğim .

Tamamen kura çekeceğim kağıda yazıp haksızlık olmasın diye ...
Biz yeterince şeffafız tereddüt ediyorsan bu konuda seni ikna etmek için herhangi bir çaba içerisine girmeyeceğim .
Yazdığım şey ile verdiğin cevap o kadar alakasız ki:) ikna etme zaten boşver, önemsiyor olduğum bir şey değil.
Eşleşme sonuçlarını bekleyeceğiz.

Yazdığım şey ile verdiğin cevap o kadar alakasız ki:) ikna etme zaten boşver, önemsiyor olduğum bir şey değil.
Eşleşme sonuçlarını bekleyeceğiz.
Alakasız mı çok alakalı sen diyorsun ki istediğine mi verecekler bakalım falan filan ...

Kim kime çıkarsa şans noter huzurunda mı yapalım?
kim hasım kim kanki olayı yok kısacası ..

Alakasız mı çok alakalı sen diyorsun ki istediğine mi verecekler bakalım falan filan ...

Kim kime çıkarsa şans noter huzurunda mı yapalım?
kim hasım kim kanki olayı yok kısacası ..
Tamam dedik, yine kurtulamadık. Tombala çekerken video alırsan iyi olur ama. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın yahu.
Yönetici sensin, ben de kullanıcı olarak isteklerimi sunuyorum. Değerlendirme yapmak sizlere kalmış.
Ben ve ekibim rakibimizi bekliyoruz.

Ankara 1. Noter i ayarladım şimdi kurayı o yapıp tasdik edecek . Tşk

rakipler sert rakipler hırçın tanri yardımcimizzz olsun yüce manituuu

images

Ben bu oyunu sadece öğretmenevinde oynuyorum, onu da berbat oynadığım için atılıyorum genelde. Ajdndj
Hemencecik bir eş ayarlayalım oynayacaksan :) ben papatya hanımcığım ile katılacağım.
Gerçi seninle oynamak için kavga edecek insanlar biliyorum..
Alavarez ile eş olmak için kafes dövüşü yapacaklar PM atsın çocuklar.

Hemencecik bir eş ayarlayalım oynayacaksan :) ben papatya hanımcığım ile katılacağım.
Gerçi seninle oynamak için kavga edecek insanlar biliyorum..
Alavarez ile eş olmak için kafes dövüşü yapacaklar PM atsın çocuklar.

Benimle eş olan hayatının hatasını yapar...

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri