Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu biz değil en güzel cevaplayacak olan kişiler rüya ile ilgilenen bilim adamları ya da rüya hakkında bilgisi olan din adamlarıdır. En sağlıklı bilgi bence onlardan alınır.Oooo biz forumu falan kapatır gideriz artık bu yorumdan sonra :honk: Bi kılıfı aydınlatamadık daha![]()
Bunu biz değil en güzel cevaplayacak olan kişiler rüya ile ilgilenen bilim adamları ya da rüya hakkında bilgisi olan din adamlarıdır. En sağlıklı bilgi bence onlardan alınır.
Okuduğum kadarı ile tam bir açıklaması yok rüyaların. Daha çok sonuca odaklanmış durumda bilgiler. Geliş den çok sana getirdiği mesaj önemli demek istenmiş her yerde. :dusun:
Niye çakal diyince ne anlıyorlar ki?:dusun: ama çok çakalsın üç kağıtcı da dimedimşantajcısında daha nolsun senden korkulur valla ben senle iş yapmam yok korktum senden
laa kero gördün mü konunda ticare yapıyor senin konunu iyice sabote etti
valla senin yüzünden konuya kilit vurcaklar şimdi
![]()
çakal makal bak hala...kim ne anlıycak önemli olan benim ne anlamam alınılırım kırılırım sora amannn bişeyler olur iştebak korkma valla senin paran benim param gel etme son pişmanlık fayda etmez.
konu akıyo sonuç yok
napsakkia bu rüyaların yetkilisidemi var bi yaşıma daha girdim.Azrail ilede görüşme ayarlarsan bizim taraflara gelmesi he diyiver
Bu sorunun cevabı varsa bulacağım ama. :dusun:Anladım. Ben de balığı değil balık tutmayı öğrenmek istediğimden böle çok sık error verdirtiyorum :honk: Teşekkür ederim :cici:
Çakal güzel bişey aslında
çakal makal bak hala...kim ne anlıycak önemli olan benim ne anlamam alınılırım kırılırım sora amannn bişeyler olur iştebak korkma valla senin paran benim param gel etme son pişmanlık fayda etmez.
konu akıyo sonuç yok
@napsakkia bu rüyaların yetkilisidemi var bi yaşıma daha girdim.Azrail ilede görüşme ayarlarsan bizim taraflara gelmesi he diyiver
Yok edindiğim izlenime göre bu konular bizi aşıyor :honk: Bilim adamı neym lazımmış yani mantıklı olan da o da ben işte belki aynı bilgilerin benzerini paylaşan vardır belki diye şettirdimdi :honk:
Azrail bilgim dışı şimdi kontrolcaazım o konuya hiç girmeyelim :honk:
Bu sorunun cevabı varsa bulacağım ama. :dusun:
Kontrolkalemi ben konuya noktayı koydum taamm mı? :honk: Ayrıca rüya ciddi bir iştir lütfen. :honk:
Gece rüyamda kesin bu yazılanları göreceğim bak bilinç altıma işliyor. :T:
o zaman EmReye söyliyelim foruma bilim adamı alsın maaşınıda sen ver hem sorununa çözüm bulmuş olurz ha! ne dersin
hani nokta nerde nerdeeeeayrıcası ne biliyomusun Kontrolkelemi olarak bilinç altınıza yerleşmiş bulunuyorum konuyla çok dalga neym geçtim çünkü rüyanızda prize kontrolkalemi sokup çarpılacaksınız.:kop:
Çakal güzel bişey aslında
Duu bi daha düşüneyim,döncem sana
Heyy allahım ne diyor bide yaa,napsakkia sen bu deliyi dinleme![]()
Sırf sana inat nickimi nokta olarak değiştirip nokta burada demek istedim bir an. :dusun:
hani nokta nerde nerdeeeeayrıcası ne biliyomusun Kontrolkelemi olarak bilinç altınıza yerleşmiş bulunuyorum konuyla çok dalga neym geçtim çünkü rüyanızda prize kontrolkalemi sokup çarpılacaksınız.:kop:
Kim ben mi veriim :honk: CEO yazdığına bakma büyük patron Emre :honk:
Ayrıca koç ailesiyle tek bağım burcum :dyg:
Sırf sana inat nickimi nokta olarak değiştirip nokta burada demek istedim bir an. :dusun:
Sen bu gece uyuma bence göreceğin rüya konusunda endişelerim var.![]()
hep bu yok diyenlerden korkucaksın zaten
yapamazki yapamazkiiben görsem görsem çit üstünden atlayan yemekler görürüm ancak açlık işte başa bela ama birazdan yatıcam sabah rüyamı buraya gelip anlatırım :kop:
Yapamaz değil yapmam. Mızıkçılık yapasım var.
yapamazki yapamazkiiben görsem görsem çit üstünden atlayan yemekler görürüm ancak açlık işte başa bela ama birazdan yatıcam sabah rüyamı buraya gelip anlatırım :kop:
Konu hala açık olursa gelip buraya yazalım hepimiz rüyalarımızı :honk:
Ben ufaktan kaçıyorum gençler, herkese iyi geceler.
En ufak bişi bulursanız yazın takipteyim konuyu :dyg:
Yapamaz değil yapmam. Mızıkçılık yapasım var.
Sabah uykunu merakla bekliyorum kesinlik ile anlat. Anlattığın zaman beni etiketle yorum yapacağım. :dusun: