İnsanlar nasıl rüya görür?

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü

nasıl çarpıcam anlamadımki yaw hem konu kerolaynın benim değil duyanda araştırmacı profösör doçent doctor vsvsvs falan filan zannedecek ha! sen beni lafa tutuyo n daha gidip film seçip uyuycam ben
:D:D
Ben sana şimdi bir kalem atarım burdan çarpılan sen olcan hee,avatarında ki adam fena çarpan birine benziyor ondan etkilendim :D
Aman ha ne kaa çok işin daha varmış hal edemezsen uyku gelmicek sonra başka kapı derse bide işte ozaman uykuyu rüyanda görürsün :D:D

Ben aklına gelebilecek her şeye tepki olarak doğmuşum muhtemel sizin gezegen de dahil :honk:
Bi de bizim iddia ne oldu ya senden haber bekliyorum :D

bizim gezegen nere ya :D iş iddaaya gelince bende öle bişey hatırlıyorumda neyine ne konu hakkında girmiştik onu hatırlamıyorum neyse zaten ben kazanmışımdır şimdi idaadan kazandığımı bana yollıyabilirsin :D

bizim gezegen nere ya :D iş iddaaya gelince bende öle bişey hatırlıyorumda neyine ne konu hakkında girmiştik onu hatırlamıyorum neyse zaten ben kazanmışımdır şimdi idaadan kazandığımı bana yollıyabilirsin :D

Ne biliyim yaa farklı gezegenlerden olduğumuz aşikar :honk:
Orada dur bakalım hiç bir iddia oynanmadan kazanılmaz :p bıldırcın yumurtası sende kafa yapmış ondan böyle konuşuyorsun bence :D

:D:D
Ben sana şimdi bir kalem atarım burdan çarpılan sen olcan hee,avatarında ki adam fena çarpan birine benziyor ondan etkilendim :D
Aman ha ne kaa çok işin daha varmış hal edemezsen uyku gelmicek sonra başka kapı derse bide işte ozaman uykuyu rüyanda görürsün :D:D

daha çok dayak yemişe benziyo bence :D uykumu ge bili bili diye çağırıyom ben bi saattir birazdan gelicekk bak gör sen :)

Baaa baaa baaa burda nasıl kıvırmış:D

ayıp oluyo kıvırmış falan

Ne biliyim yaa farklı gezegenlerden olduğumuz aşikar :honk:
Orada dur bakalım hiç bir iddia oynanmadan kazanılmaz :p bıldırcın yumurtası sende kafa yapmış ondan böyle konuşuyorsun bence :D

gezegenime lafmı ettin sen ışın kılıcımla doğrarım seni...kafa yapıcı şeyler kullanmıyorum ben dün hariç bi seferlik kaçırdım :D ben kazandım arkadaşım iddadan kazandığımı al yoksa dava ederim

ayıp oluyo kıvırmış falan

gezegenime lafmı ettin sen ışın kılıcımla doğrarım seni...kafa yapıcı şeyler kullanmıyorum ben dün hariç bi seferlik kaçırdım :D ben kazandım arkadaşım iddadan kazandığımı al yoksa dava ederim

Olm bak git adamı hasta etme :honk: iddiadan kazandığımı diyor daha ne olduğu konusunda bi fikrin bile yok yakalandın işte, sen beni ışın kılıcınla doğrayamazsın ama ben senin ağzının üstüne kürekle vururum :honk:

nerde ayıp ben görmüyorum :D
ya varya kızın konusunu iyice darma duman ettik farkındamısın?:D

adam karizma benim gözümü morartsalar sakağa çıkamam geçen gözümden arı soktu hastanede açtım gözü :D kızın umrunda değil şikayet ettim ben bizi birazdan kilitliycekler konuyu :D

Olm bak git adamı hasta etme :honk: iddiadan kazandığımı diyor daha ne olduğu konusunda bi fikrin bile yok yakalandın işte, sen beni ışın kılıcınla doğrayamazsın ama ben senin ağzının üstüne kürekle vururum :honk:

Allah şifa versin :) ya ben kazandım işte niye cıngar çıkarıyon çirkefleşiyon ağzını burnunu kırarım senin kıramassam paraya kıyar adam tutar kırdırtırım abilerim var benim...neyse yaaa şuu iddadan kazandığımı alda affedeyim seni

Zaten en güzel muhabbetler alakasız konu başlıkları altında olur :honk: Gece gece iyi geldiniz gençler. Ben gidiyorum. Uyuyayım biraz. Belki rüyamda onu görürüm. İddia olaylarına başka konularda bakmak dileği ile saygılar sevgiler..

Nan ilk mesaj hakkında bildiğiniz bişey varsa yazın ha takipteyim konuyu :honk:

adam karizma benim gözümü morartsalar sakağa çıkamam geçen gözümden arı soktu hastanede açtım gözü :D kızın umrunda değil şikayet ettim ben bizi birazdan kilitliycekler konuyu :D

Allah şifa versin :) ya ben kazandım işte niye cıngar çıkarıyon çirkefleşiyon ağzını burnunu kırarım senin kıramassam paraya kıyar adam tutar kırdırtırım abilerim var benim...neyse yaaa şuu iddadan kazandığımı alda affedeyim seni
Hadi canım,eee arının gözüne konduğunu görmedin mi? neyse görünmez kaza olmuş,geçmiş olsun:D Harbiden adam baya karizmatik:p
İyi etmişsin şikayet etmeyle,bide banlatsaydın ya bizi:D

Edit= Kero la ben senin yamuk suratını yiyim:D

Hadi canım,eee arının gözüne konduğunu görmedin mi? neyse görünmez kaza olmuş,geçmiş olsun:D Harbiden adam baya karizmatik:p
İyi etmişsin şikayet etmeyle,bide banlatsaydın ya bizi:D

Edit= Kero la ben senin yamuk suratını yiyim:D

sağol tşk ederim :) seni banlasınlar bana dokunmasınlar efendi efendi takılıyorum şuracıkta

sağol tşk ederim :) seni banlasınlar bana dokunmasınlar efendi efendi takılıyorum şuracıkta
Baaa baaa baaa lafa bak:eek: bende efendi takılmıyorum mu?
blink.gif

Muhabbetinize turp sıkmak gibi olmasın da konuyu gördükçe beyin fırtınası yapasım geliyor :honk:
Söleyin bakiim insanlar nasıl rüya görür :p

Muhabbetinize turp sıkmak gibi olmasın da konuyu gördükçe beyin fırtınası yapasım geliyor :honk:
Söleyin bakiim insanlar nasıl rüya görür :p

bu konu dün bilinç altıma yerleşmiş ama sadece rüya olarak sora uyudum rüyamda bana ödül veriyorlar plaket gibi bişey ama dünyada çok önemli bişeymiş birinci oluyorum plakatin üstünde ismim yazıyor soyadımın baş harfine sadece nokta görüyorum sen bunu açıkla ben senişn konuna açıklık getircem söz :)

Geri