Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaaa seni yerim ben kuzum ;* teşekkür ederim yürüsen bende sana koşardımm angie şimmmBen buraya yazmamış mıyım ya?
çok tatlı ve güzel kız. Erkek olsam sana yürürdüm. Üstelik akıllı da bence. Çünkü sayısalcı. İflah olmaz bir sözelci olsam da sayısal dünyaya bir zaafım var.
İlik mibu nasıl yorum oldu @Nicomedia senden beklemezdim ;f
HAhahaahah yorumsuz kaldım şuan ;dOna hırsız diyorlar, evet doğru çünkü kalbimizi çaldı :pp
Sonradan konuştuk, anlaştık. Tanırsanız seversiniz, iyi niyetli, hoş sohbet bir insan.
HAhahaahaajahaja ortammm züperrr eğleniyormusunuzzz genşşşlerr ;DOrtam süper ,muazzam.
mizah dolu bir muhendiz arkadaşımız
Merve iyidir ya guzel hatun insan yüzüne bakip muhabbet edemez cekinir utanir hehehe canayakin buluyorum kendisini saygilar efenim
HAHAHaha bence o konuda ikimizde iyiyiz hakkımız yenmesin Süreyya hanımcım ;ddKlara stratejik kurt hsjsk
Cidden seviyorum Karmaklara beni seviyor
nazar konusunda dikkat etmeniz gereken inatlaşmamanız gereken bir üyedir kendisi
bunların dışında pozitif neşeli bir o kadar eğlenceli bir arkadaşımız kahvenin yanında çikolata yada aperatifler olmasa on numara dicem