İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
İçimden geçenleri en iyi bilen kiişisiniz o nedenle fazla cümle kurmucam iyiki varsınız sizde :emoji_purple_heart:

Forumun güzel bayanlarindan öyle oluncada kiskanilmasi normal mutlak bütün gözleri uzerine çekiliyor.geçenlerde banlandi onun hakkında atılan bir posta beğeni yapmisim farkında olmadan lafını esirgemedi direk yüzüme vurdu.lafını esirgemeyen kim olursa olsun benim gözümde değerlidir.gerçi ben özür dilerim farkında olmadan oldu o olay.
Unutma kedi uzanamadigi cigere pis der kimseye aldırma.çünkü kiskanilmak güzeldir.sen sen ol aldırma onlara rakı kadehinle gül :) bizimde sevmeyenlerimiz var ama TİS
Seviliyorsun merve hep mutlu ol.

Son olarak : gereksiz eleştiri gizli hayranliktir

Forumun en güzel ve kendini bilen hanımlarından. Başka bir forumdan tanışıyoruz, üstüne gitmişliğim de var ama kibar üslubundan hiç ödün vermemiştir. Seviliyorsun @kLara cığım. Hep mutlu ol sevdiklerinle.

hep övmüşüz biraz da gömelim seni mervecim :D

kamyoncu SAATİ takan SAAT ve kahve konusunda benden geçer not alamadı kendileri :D

Forumun güzel bayanlarindan öyle oluncada kiskanilmasi normal mutlak bütün gözleri uzerine çekiliyor.geçenlerde banlandi onun hakkında atılan bir posta beğeni yapmisim farkında olmadan lafını esirgemedi direk yüzüme vurdu.lafını esirgemeyen kim olursa olsun benim gözümde değerlidir.gerçi ben özür dilerim farkında olmadan oldu o olay.
Unutma kedi uzanamadigi cigere pis der kimseye aldırma.çünkü kiskanilmak güzeldir.sen sen ol aldırma onlara rakı kadehinle gül :) bizimde sevmeyenlerimiz var ama TİS
Seviliyorsun merve hep mutlu ol.

Son olarak : gereksiz eleştiri gizli hayranliktir

Çok güzel cümleler kurmuşsun Buyucu teşekkür ederim :) Gerçekleri ve bildiğim doğruları gizlemekten asla kaçınmadım insanoğlu sadece kendini kandırır. :)

Son cümlene bayıldım zaten o nedenle söylenecek söz kalmadı. :)

Forumun en güzel ve kendini bilen hanımlarından. Başka bir forumdan tanışıyoruz, üstüne gitmişliğim de var ama kibar üslubundan hiç ödün vermemiştir. Seviliyorsun @kLara cığım. Hep mutlu ol sevdiklerinle.

Hurişim sende hep mutlu ol bu deli dolu çılgın hallerin hep devam etsin hayat başka türlü geçmiyor çünkü. :)

,
Kötüsün kötü Hei :D al gözüne sokucam ;d taktım takıştırdım yeni gelin edasında gkgkgkgkgkgEkli dosyayı görüntüle 12500ü

çok zevksizsin :D
B0Kk1ypIAAA8YBQ.jpg

Ah kLara o gercektende ince zarif bir hatun.ne dedigini bilen,kendine olan oz guveni hayli yuksek.kirmiyor incitmiyor.guzel olan hersey gonlunce olsun.

Klan liderliği için bir teşekkürü bana çok gören @kLara hanımcığımı pek severim. Umarım buralardasındır görüşürüz ;*

Geri